Jump to content

Photo

Jutranje ceremonialno vstajanje

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#321 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 26 March 2007 - 08:25 PM

slončki so kuuul=)..in jz vsako jutro zadremam na wc-ju na radiatorju..sploh pa sm tok raztresena in zmedena, da t, da pridem v šolo v pižami nikogar več ne preseneča=)
  • 0
mačka figa.

#322 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 27 March 2007 - 05:29 PM

Budilko si nastavim za ob 6.30, pol pa pol ure stiskam tipko za dremež, da se vsatem ob 7h. Prvo grem na wc. Nato pojem zajterk & šprintam v sobo. Tam 15 min stojim pred omaro in razmišljam kaj bi oblekla. Ko se oblečem si še grem umit zobe, se namažem, pripravim torbo pa letim v šolo.

Med vikendi pa se zbudim ob 10h al pa še kasneje, gledam risanke butl.gif , si počasi naredim zajterk & ga pojem v postelji, se oblečem pa grem ven. smile.gif

• 0

#323 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 27 March 2007 - 06:01 PM

ojej paradise, si pa res čuden primerek, da prideš v pižami v šolo ermm.gif

No jst pa ustanem ob 6:00. Sledi wc, opravki v kopalnici, oblačenje, itd. Ob 6:55, se počasi spokam peš v šolo. Med vikendi pa spim do 10 in še več smile.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#324 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 27 March 2007 - 08:44 PM

QUOTE(*Tia* @ 27. 3. 2007 - 18:29) View Post

...Nato pojem zajterk & šprintam v sobo.
... si počasi naredim zajterk & ga pojem v postelji, se oblečem pa grem ven. smile.gif

Khm, napiše se zajtrk wink.gif
  • 0

#325 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 28 March 2007 - 06:09 PM

Upsy oops.gif
  • 0

#326 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 12 April 2007 - 10:38 AM

Nasa gimnazija ma "glupo" izmeno-tako da vstajam:

DOP.: ob 6.30 POP.: ob 8 ali pa 9 (ker se moram ucit,ob 13 pa se mi zacne pouk)

Zjutraj me zbudi moja "LED-budlika" s svojim znacilnim zvokom-"bipipipipipiiii...." in je to res tak zvok,da kr ni res down.gif
Potem se odplazim do kopalnice,uredim,oblecem,peljem na sprehod mojo kuziko in potem zrihtam se njo (obrisem tacke,ji vodo zamenjam) in potem grem proti soli.
Popoldne ko pa imam solo,potem pa se dopoldne ucim.Nekaj malega pojem ob ene 11.40 ,potem peljem mojo kuziko ta drugic ven,jo spet uredim ko pridem gor in spet grem proti soli.

Najbolj sovrazim,ko imam popoldne solo-takrat mi gre prakticno ves dan samo za solo cry.gif cry.gif ,dober da bom to prensala sam se 1 mesec pa pol,ker drugo leto izmene nimam vec thumbup.gif thumbup.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

#327 shayla

shayla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 221 posts

Posted 07 June 2007 - 06:19 AM

jz isto sovražim popoldansko izmeno...s tem da imam jz tko GLUP urnik, da imam dvakrat ko imam popoldne predure(začnem tako 10 do 11) in ker nism glih iz lj morm it na bus že ob osmih....končam pa tko da pridm domov ob pol osmih.kriza.
  • 0
...Before you meet the handsome prince, you have to kiss a lot of toads...

#328 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 June 2007 - 11:11 AM

Zadnje čase je v praksi... ustanem običajno okoli 8h, 9h pač kakor nanese, se zbudim brez budilke. Si stisnem limono in dam kuhat zelen/črn čaj. Grem na balkon, spijem limonado, čaj, se mal raztegnem, grem na crosstrainer/rolat za pol ure (rolat mal več), nardim par vaj, se stuširam, nardim zajtrk in pojem...
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#329 Suri

Suri

sramežljivec

• Člani
  • 36 posts

Posted 11 July 2007 - 07:48 PM

Zdaj vstajam zelo različno, odvisno kdaj grem zvečer spat oz. kaj moram čez dan narediti. No nekje med 8 in 11. Če spim pri fantu takoj pospravim posteljo, potem wc, kopalnica, jem ponavadi ne takoj. In zame je tudi pregled novic juutranji obred, za to imam vedno čas. smile.gif
  • 0

#330 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 11 August 2007 - 08:35 AM

Jaz zdaj med počitnicami vstajam ob 10h, 11h včasih mogoče prej. Odvisno kdaj grem zvečer spat. KO vstanem grem najprej v kopalnico pol pa še v pižami pred tv + tega si še odejo tja zvlečem kjer še mal polenarm. Pol, ko mi zapaše grem pa počas se oblečt in pozajtrkovat.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#331 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 11 August 2007 - 08:37 AM

om...med počitncami zmer ustajam med 6.30 do 10.00...več že skori ne...sam zmer še mal poležim...
  • 0

#332 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 August 2007 - 08:56 AM

Vako jutro se ustanem ob 7 zjutraj, pa ni važno sploh ktir dan je. Nato skuham atu in mami kavo in greta v službo.

V piremru, da ga grem žurat se tut vsatnem ob 7 zjutr al celo prej, včas nimam pojma kaj mi je, ampak enostavno ne morem delj spat.
  • 0

#333 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16954 posts

Posted 11 August 2007 - 12:17 PM

Med šolo mam budilko naštimano na 5,45 tak da se ob 6.00 ravno uspem spravit iz postelje. Nato direkt na WC in v kopalnico. Ponavadi zajtrkujem v gatah pa modrcu al pa v pižami, drugač bi se obvezno napocala po cotah. Poiščem kaj pametnega za obleč, ponavadi si morem ša kako majco speglat. Včasih mam še mal časa da pogledam TV, pol pa se odpravim paš na busno.
Med vikendom in počitnicah pa se vstanem ob 10, 11, čist kak se mi zazdi. Se počasi zrihtam in najem. Pol pa vidim, če mam namen kam it al pa kaj delat se preoblečem, drgač pa sm velikrat kr cel dan v pižami biggrin.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#334 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 August 2007 - 09:01 AM

Jaz se pa med šolo vstanem neki minutk do 6, med vikendom in počitnicami pa ob 9, max ob pol 10, drugač mam filing da nimam nč od dneva. Med šolo se pač na hitrco zrihtam, med počitncami sem pa kako uro na kompu al pa gledam TV, da se sploh zbudim, potem počas kej pojem in se oblečem. =)
  • 0

#335 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 05 September 2007 - 03:46 PM

Jaz sem si pa zdaj lepo razporedila jutranji čas:
vstanem ob polšestih
pet minut poležavanja
kopalnica (umivanje, ličenje)
oblečem se
pregledam če mam vse stvari
in ob polsedmih oddidem.
biggrin.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#336 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 September 2007 - 03:49 PM

In to delaš eno uro ohmy.gif Jst zjutraj vstanem, se umijem, pojem, se namažem, oblečem, dam not leče, spakiram torbo in grem v službo v slabe pol ure. biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#337 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 05 September 2007 - 04:08 PM

Ja jaz si uzamem na izi huh.gif laugh.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#338 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 05 September 2007 - 04:26 PM

Jst tud rabm eno urco, da lepo kavico spijem, se oblečem, dam leče gor...ne maram hitet tongue.gif
  • 0

#339 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 September 2007 - 05:08 PM

Haha sej je res ja, jst nardim vse to z veliko brzino laugh.gif Zelo cenim vsako minuto jutranjega spanja smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#340 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 September 2007 - 05:56 PM

Oh ja. Jaz sem na faksu in vstajam kadar hočem. V bistvu lahko povem za lani.Ko sem mela predavanja 7.15 sem vstala ob 5.15, drugače malo kasneje.
Med počitnicami vstajam med 8-9. Ko sem doma se praktično ne spravljam kaj prida v kopalnico,dokler nisem že sama sebi tako grozna v špeglu da mi drugega ne ostane. Takrat si mal umijem obraz,spucam očala,da kaj skozi vidim, kako kremo dam gor če mam suho kožo,umijem zobe..., se oblečem v ene stare cote. Potem enkrat jem zajtrk in to je to.
Med faksom: Torbo naštimam že prejšnji večer,zrihtam se v pol ure, vstanem,WC,kopalnica-mejkap,leče,zobe,krema in ta sranja...Potem grem dol,pojem odvisno.Če grem ful zgodaj ne jem nič,največrkat jem na faksu okol 7,8,9.Pijem ne,ker me scat preden pridem do faksa,kar pa ni kul.

Če sem pri fantu...Vstaneva med 8,9-jaz posteljem posteljo, pičim v kopalnico,krema,zobe,počešem, potem mava pa zajtrk. To je to biggrin.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users