Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#321 ššiva

ššiva

sramežljivec

• Člani
  • 86 posts

Posted 11 April 2007 - 03:28 PM

Vse čokoladno rjeve barve se močno svetijo na rdečo.
Jst ti priporočam barve dark blonde, lighte chestnut, mahagony chestnut, capucina ali kave, te imajo zelo malo rdečega pigmenta.
  • 0

#322 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 April 2007 - 03:32 PM

QUOTE(Adriane @ 3. 4. 2007 - 16:04) View Post

Claudija, kaj si zdaj naredla s svojimi lasmi? Kak je izpadlo?

Ja, lih zdaj sem šla pisati. biggrin.gif Torej,

včeraj sem bila na Poljčanah pri frizerju. (Ana, pravi frizer me je barval in imela si prav, profesionalc je. - hvala ! ) ... Na mojih laseh bolj pri vrhu sem okoli glave imela en temen pas. Torej, takrat ko sem se iz blontne barvala na črno mi je ta pas nastal. Ta pas je oni narastek ko sem ga imela takrat ko sem se barvala na črno. Zato ker na naravno barvo najbolj prime, one ko so pa ble beljene pa so se najbolj sprale. In že takoj na začetku mi je povedal da bo verjetno delal problem ta pas, ker je temnejši od ostalih las. In da me verjetno ne bo mogel na tisto čisto svetlo pobarvat. Pa sma se zmenla da mi bo dal blanž gor in boma pač vidla kolko se mi bojo posvelili. Vmes ko sem mela blanc gor je tu pa tam pogledal go in rekel " zanimivo.. " ali pa.. " to bo še pestro " .. men je blo ful strah. No ko mi je pol spral dol in to, ko sem se pogledala v ogledalo me je skor kap. biggrin.gif Bila sem ponekod bela, ponekod rumena, na onem pasu pa živo oranžna. In pol sva gledla oddtenke prelivov, kaj bova dala gor. Gledala sva eno tak svetlo rjavkasto, res svetlo, tak mal da sivkasto potegnilo. Pol je on mal študiro in reko da bi on mal zlate poleg. Sej ona bi mi tut lepo primla na laseh sam oni pas pa bi še vedno bil oranžkast in mi preveč izstopal. Tak da sma dala 3/4 one pepelnate pa 1/4 zlate. Ko sem mela preliv na glavi sem vidla kak se spreminjajo laski v tako pepelnato blont, ne belo, ampak v tako lepoo naravno. Tak skoraj da svetlo rjavo. Mi je reko da če nebi blo onega pasa bi lahko mela lih tako barvo, kako bi htela ker mi je na ostalih laskih blanc ful primo. Matr sn bla jezna biggrin.gif . No dobro je na koncu izpadlo. Tak zlato-blond barvo mam oni pas mi mal na oranžno potegne in pol cela barva bolj oranžna zgleda evil.gif tega pasa, z oranžnim tonom se morem znebit samo. Drugače vmes mam fuul lepo barvo res tako svetlo blond, pa še fuul naravno zgleda. Pa pri narastku vaaaaau tako resss fukiš bisernato blond barvo mam. Hočem met po celi glavi tak. Ko mi je s fenom posušil sem mela lase kot da bi žico primla , resda. rolleyes.gif Ampak pol mi je pa lase zlikal ( majo isti likalnik kot jas ! jeeei biggrin.gif ) pa mam taaaaaaaake mehke lase pa tak mi dišijo mmm.. smile.gif

Zdaj čez 2 meseca ko grem zopet preko se nebom barvala, ker se mi moji laski preveč smilijo sad.gif . Pač rekla bom naj mi da pepelnati preliv gor ( a mi bo primlo kaj ? sploh oni pas.. ? ) .. pa da naj mi narastek pobarva tak kot mam zdaj pri narastku da se mi bo tota barva počasi dol spuščala. Reko je da bi mi pramene naredo mogoče..nevem še za kaj se bom odločla sej bom vidla. Bom pa si zdaj ko si bom lase prala probala umit z onim šampono od Keune silver reflex .. al nebi raje ? Jas bi probala če bi ta oranžen pas malo omilila. Ker sam zarad tega cela frizura bol na oranžkasto - zlato potegne. Nevem no ve mi mal povejte.

Slike pa prilepim zvečer v ono temo ker zdaj še nimam USB kabla doma da bi naložla. Pa hvala vsem ki ste mi pomagale !
  • 0
Memento mori.

#323 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 April 2007 - 08:32 PM

Ooo super, ful sem vesela res! Moreš vedet, da bi ti lahko keri drugi frizer res zasral laske (tisti pas) in bi ti lahko izpadlo čisto nekaj drugega ! SUPER !
  • 0
Viens, reste ici!

#324 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 May 2007 - 07:20 PM

Meni je pa zdaj tak malo čudno. Lase sem si pobatvala z 'čokoladno rjavo' (Vsaj tak je bila narisana na sliki ermm.gif ) Pa mi je nekak smotano to primlo. rolleyes.gif Spodaj pri konicah imam lase vranje črne, zgoraj pa neke vijolične. Jaz to full nebi mela tak ''flekasto''. Kaj če se pobarvam z črno preko, bom mela potem vsepovsod isto barvo ?
  • 0

#325 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 May 2007 - 07:23 PM

Jao, ne se spet barvat, sploh pa ne s črno, ker jo je potem hudič dobit ven iz las in boš znorela zraven. Pusti zdej, da se barva sama od sebe mal spere (ker se zihr bo) in potem tudi ne bo tak temna in flekasta.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#326 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 May 2007 - 07:42 PM

lala, pri meni je bilo isto ... na embalaži je bila vidno rjava barva, a na meni je prišla skorajda črna, z nekim rdečkastim odbleskom in meni skrajno nepodobna tisti na embalaži. Tako da se mi je dozdaj lepo sprala in imam spet naravne lase smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#327 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 May 2007 - 07:46 PM

Ok, bom pustila. smile.gif Samo upam, da se bo čimprej sprala. biggrin.gif
  • 0

#328 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 03 May 2007 - 07:50 PM

Meni je prišla ena temno rjava od loreala rdečkasta ven.. laugh.gif
Tako da očitno nekaj je na tem.Al smo se opa vse z lorealom barvale?
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#329 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 03 May 2007 - 07:53 PM

Jaz sem se z Garnierom.
  • 0

#330 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 03 May 2007 - 08:29 PM

jaz tudi takrat

mislim ali je ta barva vsaj približno enaka ? rolleyes.gif

IPB Image
IPB Image

samo je embalaža skenirala, zatorej je barva na sliki temnejša
  • 0

#331 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 04 May 2007 - 02:44 PM

Ma eh. Jaz sem se odločila, da bom še samo k frizerju hodila. Nič več se nebom sama barvala. Zdaj sem se prvič & zadnič. smile.gif

MLadoLetNa kake lepe kodrčke maš ti wub.gif smile.gif
  • 0

#332 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 07 May 2007 - 02:04 PM

Mladoletna, ti maš pa podobno čupco k jz, sam temnejšo smile.gif

Jaz grem pa v četrtk k frizerju ampak samo konice postrižt ker mam že rahlo razcepljene. Sam mam tko slabe izkušnje s tem, vedno rečem da naj mi odreže sam ene 3 centi ker si pač puščam dolge, na koncu pa pridem ven z lasmi do ramen! Kaki nasveti kako dopovedati frizerkam da je 3 centi 3 in ne 10? :=)
  • 0

#333 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 May 2007 - 03:36 PM

hvala laLa biggrin.gif

Freya, saj zdaj se mi je barva že sprala, tako da imam svetlejše smile.gif

• 0

#334 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 12 May 2007 - 06:07 PM

ve katera za kako barvo brez amoniaka in peroksida, k temelji na rastlinskih izvlečkih al pa čem drugem, kar je dovoljeno za 'barvanje' las po kemoterapiji?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#335 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 13 May 2007 - 09:22 AM

hm ... a pase kana v ta rang?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#336 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 May 2007 - 09:55 AM

rea, odvisno kako se zelis pobarvati. ce gre ze narastek, potem bi bila kana najprimernejsa, ce pa si zelis samo malo posvetliti lase npr., potem pa limono na glavo pa na sonce, kasneje si pa se lase umijes s kamilicnim cajem.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#337 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 13 May 2007 - 11:26 AM

mogoče tole: http://www.dm-droger...ica.php?id=1483

ali pa neka barva va taki svi embalaži, mislim da je herbal colour (ali nekaj podobnega), mogoče kana ...

• 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#338 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 May 2007 - 03:08 PM

Piko! laugh.gif Barvanje las po kemoterapiji ni bl z limoco na glavi! Že sivi lasje, ko bo kemoterapija končana, se bojo rabl barvat vendar brez agresivnih sestavin kot sta amoniak pa peroksid! smile.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

• Guests

Posted 21 May 2007 - 01:45 PM

Kaj mislite kakšne so možnosti, da bom dobila lepo barvo ven, če se s tem pobarvam?
IPB Image
Red passion R43

Zdaj mam to barvo. Odtenek 716 Mittelbraun.
IPB Image
  • 0

#340 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 22 May 2007 - 05:47 PM

Po kolkem času po kani se lahko barvam z navadno barvo? Enako kot v obratnem primeru (z navadne barve na kano) ali morem počakat, da vse prerase? Sem se pa s kano barvala samo dvakrat, pa oboje se mi je ful spralo (sploh ne vem. če je še kej kane gor ...)

Huda Nina: pomoje na že barvanih laseh bolj težko, najbrž bo prvič temno rdeča, sčasoma (več barvanj) pa bi laho ratala taka ...
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users