igrala z nagimi barbikami in keni. Za to slednje sem se spovedala, za masturbacijo pa srčno upam, da ne. Pač ful mi je grozn, če pomislim, kakšen brezvezni psihični pritisk sem takrat doživela/doživljala
.
To je moralo ful smešno izpast.
Posted 22 April 2013 - 09:22 PM
igrala z nagimi barbikami in keni. Za to slednje sem se spovedala, za masturbacijo pa srčno upam, da ne. Pač ful mi je grozn, če pomislim, kakšen brezvezni psihični pritisk sem takrat doživela/doživljala
.
To je moralo ful smešno izpast.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 April 2013 - 12:15 PM
Meanwhile in Croatia ...
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 26 April 2013 - 12:59 PM
te pa res niso več gladki ....
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 April 2013 - 04:12 PM
Meanwhile on FB :
Posted 27 April 2013 - 09:44 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 May 2013 - 11:15 AM
Prekleti prasci!!!!!!!!!!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 06 May 2013 - 07:13 PM
Posted 13 May 2013 - 01:12 PM
Posted 13 May 2013 - 04:26 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 20 May 2013 - 07:52 AM
Cerkveni davek: Mesečni zaslužek 500 evrov, letni davek 200 evrov
4 evre na en obisk maše. Visoko se cenijo ti oderuški prašiči, visoko. Seveda vse na črno, lepo jim gre.
Posted 20 May 2013 - 08:09 AM
itak je prostovoljno. Kdor jim da, že ve zakaj
Put A Kilt On It!
Posted 20 May 2013 - 08:11 AM
Ja, imaš prav, je prostovoljno. Župnik pač lahko zahteva.
Zelo navijam za to, da se uvede poseben davek/članarina, ki bi jo plačevali verniki, tako kot je potrebno plačati za vsako društvo, in ne dobijo od države več nič.
V prostem času pa lahko darujejo po želji, tudi 3/4 plače.
Posted 20 May 2013 - 10:43 PM
Prosim, 4€ je primeren tedenski prispevek za nekoga, ki ima 500€ prihodkov. Res so čisto izgubili stik z realnostjo, pomojem jim sploh ni jasno, kaj je 4€ za nekoga s tako bornim zaslužkom. Po teh ocenah bi morala dati družina, ki ima recimo 2000€ prihodka mesečno (kar ni glih bajna plača), več kot 800€!! na leto.
Seveda, vse prostovoljno, ampak niti ne skrivajo tega, da obsojajo tiste, ki ne dajo.
Evo, še zgibanka: http://portal.rkc.si...bomdal_2f84.pdf
Posebej cenim izobilje citatov iz SP, okvirček o Karitasu in prijazno, komajda zakamuflirano sporočilo, da izvolijo dat denar tudi tisti, ki ne hodijo k maši, če bi radi bili pravi kristjani.
Posted 21 May 2013 - 08:03 AM
Kolegu je malo dvignilo pokrovko, ko je izvedel, da so v Župniji Dob zbrali 200.000€ za orgle in jim je poslal dopis:
Z vsem spoštovanjem do vaših faranov in do vaših orgel...Sam sem sicer mnenja da so tako velike investicije v teh časih pretirane, vendar to niti ni tako pomembno...Se pa na vas obračam s prošnjo, katera je po mojem mnenju pomembna...najverjetneje ste slišali za zgodbo o mali Gaji, katera prihaja iz kamniškega konca (žal ima diagnozo celebralna paraliza), za njo se trudim (o) zbrati čim več denarja, katerega punčka potrebuje za operativni poseg v ZDA v mesecu septembru letošnjega leta..Mogoče bi farane pozvali, da bi sodelovali tudi pri tej dobrodelnosti...Lepo pozdravljeni....
Se mi zdi lepo od njega. Na FB je pa še napisal:
Dragi farški privrženci...za orgle v Dobu ste zbral 200.000€....Upam da bo kdo kej primaknil za kako bolj pomembno stvar v tem trenutku....da vam....
Put A Kilt On It!
Posted 21 May 2013 - 08:07 AM
Vsaka čast temu kolegu!
Drugače je pa treba za orgle zbirat, bolane ljudi bo pa že bog pozdravil ... če že ne bo imel takrat kaj drugega početi. /sarcasm off/
Posted 21 May 2013 - 08:08 AM
Važno, da ima Bog lepo orgelsko spremljavo ob malicanju tistega kosa kruha in konzerve v družbi mati Tereze. Saj res - za dva se res ne splača kuhat
/sarcasm off/
Posted 23 June 2013 - 04:37 PM
Posted 23 June 2013 - 04:56 PM
Ravno danes je mati poslušala eno oddajo, kjer je bil intervjuvan nek kaplan ali kdorkoli že, v glavnem s teološko fakulteto...
In potem je razlagal o tem, kako ga je Jezus poklical in mu prišepetoval... Men so take fore taaako smešne, češ glasovi od boga, Marije in celih nebes...
Če bi bilo to res, bi najbrž imel kako duševno motnjo
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 June 2013 - 05:01 PM
Haha, pač nimaš kaj, saj tam so vsi tilu lilu.
Sem pa ravno zadnjič gledala eno oddajo na Discoveryju ali National geographicu, ne vem točno, o izganjanju hudiča. Je nastopal en model,
ki - seveda - za primerno plačilo izžene hudiča iz tebe. Baje da je to uspešno naredil že v 7000 primerih. LOL
Potem so pa znanstveniki povedali svoje, da se je v preteklosti marsikaj smatralo za obsedenost s hudičem, tudi Tourette sindrom, na primer.
Danes, ko pa toliko več stvari vemo, je jasno, da obsedenosti s hudičem ni, ampak da so vse to psihične/duševne motnje, ki jih je treba primerno zdraviti.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users