Jump to content

Slovenski X Factor

• Please log in to reply
470 replies to this topic

#321 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 17 June 2012 - 09:36 PM

Ja, res se je pokazala v 'profesionalni' luči.

No, sedaj ima vsak žirant enega kandidata v finalu, najbrž so to hoteli, zmagali bodo pa In&Out. /epic fail/
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#322 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 June 2012 - 09:41 PM

Meni so In&Out taki klovni. Oni Toni in Tim sta mi ok, ona druga dva pa sta omg. :D Ni šanse da jim rata na slo sceni.
  • 0
Viens, reste ici!

#323 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 June 2012 - 09:41 PM

Nekako tako, ja.
Pa kar se teh klicev tiče - če poteka tako kot mora (jaz mislim, da sicer tega sploh
ne štejejo, lol, ampak ok) - so dejansko In & Out v prednosti, ker so štirje in ima lahko
vsak svojo bazo klicateljev (beri: podivjane najstnice, glupi najstniki, starši in morebitni
upokojenci - ker so tako fejst dečki, a ne ... pa morda tudi fani Maje Keuc, heh),
posameznik pa ima samo svojo. Zato mi je po drugi strani še bolj sumljivo, da se niso,
kot vedno, avtomatsko uvrstili v finale ... so zgleda (POPtv) hoteli publiki pokazati, da vendarle
ni zrežirano. Yeah.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#324 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 June 2012 - 10:04 PM

Jaz tudi ne verjamem, da je to dejansko res kar prikažejo. Vse po vrsti je zrežirano. :D
  • 0
Viens, reste ici!

#325 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 18 June 2012 - 01:13 AM

In&Out so bili danes res obupni. O.o Jahn tudi, kot vedno, ampak je sel avtomatsko naprej, nic jasno. Demetra pa tudi meni ni vsec, ko se nasmehne, zobje ji niso ravno v okras.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#326 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 18 June 2012 - 08:03 AM

Jaz sem vedela, kakšen bo razplet, je bilo zelo pričakovano. Edino presenetilo me je, da so bili In&Out na koncu, ker sem mislila, da bosta Matija in Alma.
Alma mi dobro poje, predvsem rešilna pesem je bila waw, ampak je pač ljudje ne marajo očitno, drugače ne bi bila vedno z najmanj glasovi gledalcev. Pa tudi če je zrežirano, naj bo. V bistvu me sploh ne gane, mene zanimajo predvsem nastopi. Kaj bo potem, ko bo en dejansko zmagal, je pa druga zgodba in se raje ne ukvarjam s tem. Niti se ne bom preveč razburjala, kaj je fer in kaj ni, ker mislim, da pevci, ki so izkazali talent, imajo dobre možnosti za naprej, tudi če ne zmagajo v tem šovu.
  • 0

#327 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 June 2012 - 08:39 AM

Meni so pa in and out včeraj fajn odpeli tisto prvo pesem. Rešilnih pa nisem spremljala.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#328 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 June 2012 - 09:30 AM

Meni so všeč vsi, ki so šli naprej. Skupina je okej, pač mladostni so, Demetra mi je ful všeč, taka preprosta in skromna punca, Matija je pa poln energije in tak pozitivc, da dol padeš. Drugač mi je pa Jadranka ful všeč, sploh odkar sem brala en intervju z njo v Sensi. Alma pa folku ni bila všeč, ker je delovala naduta.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#329 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 June 2012 - 09:37 AM

Matija je pa poln energije in tak pozitivc, da dol padeš.

:lol1: Ja, od hudga dol padeš. :lol:

Meni Alma potem ni bila več zoprna, pa res je ene 1000000x boljša kot te In & Out (k so res obupni). Katastrofa v glavnem. Upam, da Demetra zmaga.
  • 0

#330 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 June 2012 - 09:39 AM

Jaz pa ne štekam, kaj Matija še dela not, vsako oddajo znova se vprašam, who da fuck bi glasoval zanj, jaz ga videt ne morem. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#331 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 18 June 2012 - 09:41 AM

jst tud ne!!!
  • 0

#332 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 June 2012 - 09:43 AM

Tudi jaz ne!
  • 0

#333 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 June 2012 - 01:21 PM

Meni gre Matija na živce pa In& out tudi, pa Jadranka tudi...Demetra tudi vsakič bolj.
Alma se meni ni zdela napačna.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#334 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 18 June 2012 - 01:27 PM

Matija ima grozno izgovorjavo angleških tekstov
  • 0

#335 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 18 June 2012 - 02:25 PM

Jaz včeraj spet nisem gledala, ker je fant gledal nogomet. :D Se strinjam glede Matije, že v zadnjih nekaj oddajah je tako fušal, da groza. Res mi ni jasno, kako je sploh lahko prišel med zdanje tri. :o
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#336 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 June 2012 - 03:56 PM

Meni je pa smešno, ker eni vedno vse skritizirate :) a na ostale stvari v življenju tud tako kritično gledate? Očitno.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#337 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 18 June 2012 - 04:51 PM

Ce mi pa ni vsec. :/ Matija je res pozitivc, poje pa meni nevsecno. Demetra je super pojava na odru, poje mi nevsecno. In&Out so mi sicer vsec, ceprav niso nic posebnega, ampak njihovo vcerajsnje petje ni bilo za nikamor. Alma edina, na katero nimam pripomb glede petja, sicer mi ni simpaticna.

Tako kot pri Emi tudi tu opazam, da je bilo na zacetku veliko kandidatov, ki so mi ježili kožo, na koncu pa ni ostalo nic od vsega skupaj. Zal.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#338 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 18 June 2012 - 05:06 PM

Jaz komot razumem ljudi, ki glasujejo za Matijo, meni je všeč, sploh zadnjič, kako je odpel Carrie... pri nas v službi je bil vsem všeč, že več nastopov zaporedoma ga rada poslušam in gledam.

In&Out so mi bli včeri povprečni oz. nezanimivi, njihov nastop me ni pritegnil, Alma je pa dobro odpela rešilni komad, prvi mi isto ni bil noben presežek.
V glavnem mi niso bile všeč te predelave komadov, ki so si jih zamislili.
  • 0

#339 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 18 June 2012 - 05:13 PM

Meni je zoprn Matija. Alma mi ni kul, ker ima same mirne komade in tud glas primeren za njih. Zih bo izdala kak cd in bo imela kak dober avtorski komad. In&out se bodo prodajali, ker so en boyband po dolgem času, čeprav mi je svinjsko kako se slabe lastnosti enih skrivajo za drugimi in se mi zdi, da nekako ni pošteno, saj lažje prikrivajo svoje pomanjkljivosti. Demetra je lušna, poseben glas ima, ampak si mislim, da bo hitro pozabljena.
  • 0

#340 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 18 June 2012 - 05:46 PM

Podpisi :lol1: Posted Image
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users