o hvala za idejo. Midva imava v predalih en debelejši silikon, tole je pa dobra ideja!

Vsa vprašanja v zvezi z gradnjo in urejanjem doma
Posted 15 March 2016 - 03:37 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 July 2016 - 06:51 PM
Ima kdo izkušnje s kuhinjskimi pipami iz Ikee?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 28 July 2016 - 07:00 PM
Ne (še), sem pa brala, da so stvari zelo korektne. Midva bova vzela korito, umivalnik in obe pipi pri Ikeji.
Posted 28 July 2016 - 07:04 PM
Jaz sem tudi slišala, ampak se nam je v službi izvlečna pokvarila. Nama se je uničila pipa za 240 € in se ne dobi več rezervnih delov, ful sem razočarana.
― V. Van Gogh
Posted 28 July 2016 - 07:07 PM
Ima kdo izkušnje s kuhinjskimi pipami iz Ikee?
Midva imava mat crno in se je zacela krusit barva. Bova reklamirala. Sicer drugih problemov zaenkrat ni.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 28 July 2016 - 07:13 PM
Jaz imam kuhinjsko skoraj 6 let, odlična. V kopalnici imam tudi dve in po dobrem letu nimam težav z njima.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 28 July 2016 - 07:26 PM
Posted 28 July 2016 - 08:36 PM
― V. Van Gogh
Posted 01 September 2016 - 01:41 PM
Ali kdo pozna kakšno preizkušeno mizarstvo v okolici Kamnika/Ljubljane/Celja, ko pridejo z morja bova malo začela povpraševat, ker bi najrajši dala kuhinjo delat (v vsakem primeru bova dala delat jedilni kot ker so v salonih grdi + noro dragi)
Posted 08 September 2016 - 08:40 PM
Iščem pipo in glavo za tuširanje iz medenine - starinska, patinirana, ne shiny nova. Ve katera, kje bi se dalo to pri nas dobit, je katera videla to kje?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 08 September 2016 - 08:59 PM
Katera trgovina, poleg Hobby programa in bauhasa, ima dober izbor lesa, vezanih plošč ipd. pa da ti to še zrežejo na želeno dimenzijo, po možnosti?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 September 2016 - 09:11 PM
Tukaj moz kupuje ves les.
― V. Van Gogh
Posted 08 September 2016 - 09:59 PM
Iščem pipo in glavo za tuširanje iz medenine - starinska, patinirana, ne shiny nova. Ve katera, kje bi se dalo to pri nas dobit, je katera videla to kje?
V slo ne, vsaj jaz, pa jih nisem malo pregledala. :/
Posted 09 September 2016 - 01:41 AM
Katera trgovina, poleg Hobby programa in bauhasa, ima dober izbor lesa, vezanih plošč ipd. pa da ti to še zrežejo na želeno dimenzijo, po možnosti?
Obi.
Posted 09 September 2016 - 04:16 PM
Ana, kaj pa Aut? Grem jutri v Graz, priporočaš kako trgovino, kjer bi to lahko imeli? Cena ni problem, morajo pa imet na zalogi, kar oteži vse skupaj malo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 September 2016 - 06:08 PM
Rabis zase to?
Posted 09 September 2016 - 10:02 PM
Nein.
A je v bližini Ikee kaj takega, da bi znali držat tak asortiman?
Posted 09 September 2016 - 10:44 PM
Žal ne poznam. :/
Zakaj pa ne naročite te, če cena ni problem?
http://www.armature-...em_eyn_nsb7643/
Posted 09 September 2016 - 11:48 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 10 September 2016 - 07:00 AM
Olivija, daj poglej na forum Pod svojo streho. Se spomnim ko sva obnavljala kopalnico, da sem gledala po enih nemških straneh in da so bile ugodne cene.
Midva imava pipo na ta princip(torej velika tuš glava, manjša in pipa), in je bila cena malenkost nižja kot je na Aninem linku. Te so med najdražjimi in zelo redke, so mi povedali.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users