Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#321 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 03 February 2006 - 01:07 AM

jenna resno mislim;)
to je ena izmed boljsih krem, ce seveda noces oz. ne mores kupit SD. Ima super sestavine, dost lahka je, pa se SPF ima
  • 0

#322 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2006 - 02:09 AM

.
SD mu res ne bom kupla. Še sama zase sem si jo težko privoščila. twisted.gif

Hja, kaj pa vem no..... najboljše, da res počakam še na kak superduper predlog. Ker bi lahko mela opasne težave, če bi mu kupla kremo v spreju za sončenje usred zime - takšne, kot jih je napisala miss*sixty. biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#323 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 February 2006 - 11:15 AM

Jennika draga, si pa res zahtevna. wink.gif

Fora je v tem, da je dosti krem, ki so odlične in namenjene za normalno do rahlo suho kožo, ampak na žalost nimajo SPF-ja, ki je dan danes skoraj nuja.

Meni sicer pade na pamet nekaj krem, ampak bom prebila tisto tvojo zlato mejo 3K. biggrin.gif

Res dobra je Artistry dnevna krema Moisture Rich Protective Moisturiser With SPF 15, ima dosti AOK, je lepo vlažilna, nekomedogena in ima zanesljivo UVA/UVB zaščito, tudi količinsko je velikodušna, ker je dobiš 75 mL namesto standardnih 50 mL, vendar pa stane 4.679 SIT, kar je kr precej več kot pa tvoja meja, če tko rečem.

http://www.lepa-si.c...?t=2809&start=0

Edino če potem narediš kompromis in spregledaš tisti SPF ... potem pa pride v upoštev kakšna Total Fresh, lahko vzameš različico za suho kožo, ki je prav tako nekomedogena, je pa tudi malo manj mastna kot Total Comfort.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#324 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32516 posts

Posted 03 February 2006 - 12:11 PM

Ob tem sem se takoj spomnla na mojga bivšega, ki se je kaj kmalu polastil moje Avon M24, ko sem jo prvič kupila.

Je kar dost tečen bil za te kozmetične zadeve in je priznal, da je ta krema bila prav fajn, njegova koža je bila morda malce nagnjena k suhi, občasno je imel občutek zategnjenosti, mozoljčke zelooo redko.

Ko nisva bila več par, me je vprašal, kje si lahko on sam naroči to kremo, hehe. biggrin.gif
Sam ti si sicer nekje omenila, da ne Avon..zakaj pa ne?
  • 0

#325 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2006 - 02:17 PM

.
Hvala za odgovore! Dilema, to kremo si morda enkrat jaz kupim, ko porabim SD. twisted.gif
Jaz mu bom kar kupla Garnier Fresh, pa fertik. Te z zaščito so mi res malo drage, sploh, ker mu še nameravam kupit nekaj drugega - ker pač ni baba, ne bi bil zadovoljen samo z eno kvalitetno kremo. biggrin.gif

_M_, ne vem, od Avona sem se zdaj malo distancirala.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#326 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 February 2006 - 02:26 PM

Če že inzistiraš pri UV zaščiti, mu kupi kakšno Avene kremo. Ampak so brez AOK.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#327 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2006 - 02:28 PM

.
Mater, sem sitna. biggrin.gif
Torej, kaj je manjša škoda - brez aok ali brez uv zaščite? Sumim, da slednje. In katero od Avene imaš v mislih?

.
  • 0

#328 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 February 2006 - 02:30 PM

Brez UV zaščite je slabše. Ne poznam toliko Avene krem, da bi ti vedela odgovoriti. Pojdi povprašat, lahko pa pogledam na netu.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#329 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 February 2006 - 02:43 PM

.
Sicer bi jaz lahko po netu pobrskala, ampak daj rajši ti (če ti kajpak ni nadležno) - ti boš znala pol tudi izbrskat tisto ta pravo. Falaaaaaaaaaa!

.
  • 0

#330 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 February 2006 - 04:21 PM

Tule si poglej:
http://www.aveneusa....fault.asp?t=sun
  • 0

#331 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 February 2006 - 04:26 PM

Jenna... jst pa mislm, da je najboljš, da mu kupiš kr tole Garnier Fresh al pa Total Comfort. So še vseen bolj univerzalne in preprostejše za uporabo. biggrin.gif

Drgač se mi pa zdi, da ma Neutrogena tud ene kreme z UV zaščito in z AOK.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#332 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 February 2006 - 05:53 PM

.
Hm, od Avene zadevce res fajn izgledajo. Že prebiram..... tudi zase. biggrin.gif

.
  • 0

#333 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 05 February 2006 - 09:24 PM

Kaj pa če se koža na določenih mesti lupi (tk mivkasto)...a za ta del rabim kako mastno kremo? Ponavadi je to sam okrog ust, na vrhu nosu in mal po licih. Drugače imam normalno do mešano.
  • 0

#334 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 05 February 2006 - 09:25 PM

moram se tukaj pohvalit artistry kremico za normalno do suho kozo, fantasticna je,res. najboljsa kar sem jih imela, obcutek na kozi je fenomenalen, ni ne premastna ne prelahka, ima zanesljivo uv zascito, super sestavine, ni predraga....zame idealna res;)
  • 0

#335 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 05 February 2006 - 09:27 PM

QUOTE(Estera)
Kaj pa če se koža na določenih mesti lupi (tk mivkasto)...a za ta del rabim kako mastno kremo? Ponavadi je to sam okrog ust, na vrhu nosu in mal po licih. Drugače imam normalno do mešano.

hm... imam ful podobno

ajde... pomoč!

• 0
Posted Image

#336 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 05 February 2006 - 09:35 PM

predvsem delajte reden pilig da odstranite odmrlo kozo, na te predele pa vsekakor eno bolj mastno kremico (alverde jojoba je res fantasticna za taksne predele)
  • 0

#337 malazvezdica

malazvezdica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 05 February 2006 - 09:40 PM

Nikakor ne najdem kreme ki bi mi odgovarjala. Morda veste za kakšno dobro, ki mi ne bi mašila por?
  • 0

#338 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 05 February 2006 - 09:41 PM

QUOTE(rozica)
predvsem delajte reden pilig da odstranite odmrlo kozo, na te predele pa vsekakor eno bolj mastno kremico (alverde jojoba je res fantasticna za taksne predele)

piling... točno ja... mal sem pozabla nanj oops.gif
  • 0
Posted Image

#339 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 05 February 2006 - 09:42 PM

QUOTE(rozica)

Hm, piling. Sploh nisem pomislila na to idejo. Silly me. Bom probala. Sam zdaj bom pa spet zatežila, kakšen piling je primeren biggrin.gif
  • 0

#340 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 05 February 2006 - 09:43 PM

[quote=Tanjci][quote=rozica]predvsem delajte reden pilig da odstranite odmrlo kozo, na te predele pa vsekakor eno bolj mastno kremico (alverde jojoba je res fantasticna za taksne predele)[/quote]
piling... točno ja... mal sem pozabla nanj oops.gif

Tanjco, bereva si misli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users