Krema / serum za obraz
Posted 03 February 2006 - 01:07 AM
to je ena izmed boljsih krem, ce seveda noces oz. ne mores kupit SD. Ima super sestavine, dost lahka je, pa se SPF ima
Posted 03 February 2006 - 02:09 AM
SD mu res ne bom kupla. Še sama zase sem si jo težko privoščila.

Hja, kaj pa vem no..... najboljše, da res počakam še na kak superduper predlog. Ker bi lahko mela opasne težave, če bi mu kupla kremo v spreju za sončenje usred zime - takšne, kot jih je napisala miss*sixty.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 February 2006 - 11:15 AM

Fora je v tem, da je dosti krem, ki so odlične in namenjene za normalno do rahlo suho kožo, ampak na žalost nimajo SPF-ja, ki je dan danes skoraj nuja.
Meni sicer pade na pamet nekaj krem, ampak bom prebila tisto tvojo zlato mejo 3K.

Res dobra je Artistry dnevna krema Moisture Rich Protective Moisturiser With SPF 15, ima dosti AOK, je lepo vlažilna, nekomedogena in ima zanesljivo UVA/UVB zaščito, tudi količinsko je velikodušna, ker je dobiš 75 mL namesto standardnih 50 mL, vendar pa stane 4.679 SIT, kar je kr precej več kot pa tvoja meja, če tko rečem.
http://www.lepa-si.c...?t=2809&start=0
Edino če potem narediš kompromis in spregledaš tisti SPF ... potem pa pride v upoštev kakšna Total Fresh, lahko vzameš različico za suho kožo, ki je prav tako nekomedogena, je pa tudi malo manj mastna kot Total Comfort.
Posted 03 February 2006 - 12:11 PM
Je kar dost tečen bil za te kozmetične zadeve in je priznal, da je ta krema bila prav fajn, njegova koža je bila morda malce nagnjena k suhi, občasno je imel občutek zategnjenosti, mozoljčke zelooo redko.
Ko nisva bila več par, me je vprašal, kje si lahko on sam naroči to kremo, hehe.

Sam ti si sicer nekje omenila, da ne Avon..zakaj pa ne?
Posted 03 February 2006 - 02:17 PM
Hvala za odgovore! Dilema, to kremo si morda enkrat jaz kupim, ko porabim SD.

Jaz mu bom kar kupla Garnier Fresh, pa fertik. Te z zaščito so mi res malo drage, sploh, ker mu še nameravam kupit nekaj drugega - ker pač ni baba, ne bi bil zadovoljen samo z eno kvalitetno kremo.

_M_, ne vem, od Avona sem se zdaj malo distancirala.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 February 2006 - 02:26 PM
Posted 03 February 2006 - 02:28 PM
Mater, sem sitna.

Torej, kaj je manjša škoda - brez aok ali brez uv zaščite? Sumim, da slednje. In katero od Avene imaš v mislih?
.
Posted 03 February 2006 - 02:30 PM
Posted 03 February 2006 - 02:43 PM
Sicer bi jaz lahko po netu pobrskala, ampak daj rajši ti (če ti kajpak ni nadležno) - ti boš znala pol tudi izbrskat tisto ta pravo. Falaaaaaaaaaa!
.
Posted 03 February 2006 - 04:21 PM
Posted 03 February 2006 - 04:26 PM

Drgač se mi pa zdi, da ma Neutrogena tud ene kreme z UV zaščito in z AOK.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 04 February 2006 - 05:53 PM
Hm, od Avene zadevce res fajn izgledajo. Že prebiram..... tudi zase.

.
Posted 05 February 2006 - 09:24 PM
Posted 05 February 2006 - 09:25 PM
Posted 05 February 2006 - 09:27 PM
hm... imam ful podobno
ajde... pomoč!

Posted 05 February 2006 - 09:35 PM
Posted 05 February 2006 - 09:40 PM
Posted 05 February 2006 - 09:41 PM
piling... točno ja... mal sem pozabla nanj

Posted 05 February 2006 - 09:42 PM
Hm, piling. Sploh nisem pomislila na to idejo. Silly me. Bom probala. Sam zdaj bom pa spet zatežila, kakšen piling je primeren

Posted 05 February 2006 - 09:43 PM
piling... točno ja... mal sem pozabla nanj

Tanjco, bereva si misli

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users