Dexter
Posted 05 December 2010 - 07:21 PM
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 06 December 2010 - 08:53 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 December 2010 - 09:14 PM

Ti si čist preveč hardcore.
Pojdi v kot. Ali pa malo v bano, se namakat in omehčat. ˘-˘
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 December 2010 - 09:15 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 07 December 2010 - 02:12 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 December 2010 - 08:35 AM
Zanima me tudi, kakšna vam je bila ta sezona glede na preostale, kam bi jo uvrstile? Je bila boljše od 4. (Trinity), ali 3. (Prado), 2. (Bay Harbour Butcher + Lila)?

Posted 07 December 2010 - 10:50 AM
In zame je bil 11 del čisto presenečenje. Meni se ne da razmišljat kaj naj bi se zgodilo. Dobro čeprav to z Liddy-jem sem pričakovala itak. Mi je pa spet par reči blah izvedenih: (spodaj spoiler)
Kako je lahko pustil kar Liddy-jevo truplo tam v onem van-u, pa ne mi rečt da notri ni nič dokazov da ga je on fental. Sigurno mu je kak las odpadel, quinnu je kri kapnila na čevelj, bo tak kmal ugotovil da je Liddy mrtev, takle bel van tm nekje sred nič je pa tudi malo sumljiv.
In laptop fuknješ v morje? srsly? Sigurno se da trde diske kako rešit, ne glede na vodo. Posušit even.
Poleg tega mislim, da je skrajni čas, da Debra izve kdo je njen brat v resnici. In verjetno to skrivnost ohrani zase. Sam pol ne bi blo več tko fun...
Posted 07 December 2010 - 12:12 PM

Ja, se strinjam s tabo Sally glede Liddy-ja. Meni se tudi zdi, da se ponavljajo, in da je Dexter malodane nedotakljiv, kar mi je po eni strani všeč, saj kljub temu, da je antijunak - vneto držimo pesti, da ga ne ujamejo, po drugi pa mi ni, ker celotna zadeva postaja manj verodostojna.
In zopet je pobegnil nekomu, ki ga je ugrabil. Tudi tisto, da je vregl laptop, je bilo malo tako tako, pa na začetku sezone, ko je nekoga kar ubil v neki kolibi, in ga tam pustil??

Kot sem že napisala, če bi tukaj končali sezono, bi bilo ok; Debra po moje (vsaj NE ŠE) ne bo izvedela, kdo Dexter v resnici je.
Posted 07 December 2010 - 12:38 PM
Tam vanj meri s pištolo pomojem (je busted), razen če je kaka fora da so tak zmontirali, da zgleda kot da je bil busted.
Ne vem, jaz moram rečt da mi je kar malo smotano, da so se postopili potrdit novo sezono.
Xyz sezon imajo lahko serije ala Grey's anatomy, desperate housewives (pa tudi ta zelo šepa zadnje čase), 7th heaven....
Ne pa nekaj takega, kjer se enostavno moraš držat izvirne ideje. Izvirna ideja je bila odlična, ampak me skrbi, da se je bodo ljudje počasi naveličali. Vsak del je res napet (vsaj meni no, še kar, se ne naveličam sploh) ampak za ohranit dober imidž serije pa preveč sezon ni dobro.
Vem kako mi je bil Lost super, kot sem že dejala, tja do ene 4 sezone.
Potem mi je ratalo KRNEKI, zadnjo sezono sem pa po dveh delih nehala gledat, ker se 3/4 dogodkov iz prejšnjih nisem več spomnila. Lost bi ostala super serija, če bi jo končali v 3-4 sezoni.
Se spomnim ko sem gledala Rome, tam sta samo 2 sezoni. Tačas sem bila kar malo pissed, da ni še tatretje, samo kasneje sem pa razmislila in ugotovila, da so naredili pač super zaključek, čeprav bi lahko začeli vlečt čreva.....v nedogled.
Posted 07 December 2010 - 12:45 PM

Lost sem jaz gledala do konca iz same trme, po moje bi naredili najboljše, če bi končali po 4. sezoni.
Ja, Sally, jaz mislim, da je tisto bilo namerno tako zrežirano, da mislimo, da so ga ujeli (kot smo mislila, že kdaj prej, pa se je Dex - včasih bolj verodostojno, včasih manj - vedno rešil). Mogoče bo pa cliffhanger na koncu sezone, da se ne bo vedelo, ali je ujet ali ne, ampak dvomim, Dexterja vedno končajo vsako sezono posebej, je neka celota glede ene tematike.
Mah . . . bom gledala še naprej, jokala pa ne bi, če bi bila ta sezona zadnja.
Povzetek: resno dvomim, da ga bodo ujeli.
Posted 07 December 2010 - 01:26 PM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 07 December 2010 - 01:42 PM

Upam da ne bodo, kot je Mazuka djau, nardil enega Romeo pa Juliet iz tega

Čeprav sta huda vkup

"My partner in crime." Se pa dobro sliši....

Posted 07 December 2010 - 02:05 PM

ali pa raje xyza

Posted 07 December 2010 - 02:08 PM
Zahodni je trejala cca. 11 stoletij, vzhodni pa cca. 21-22, oz. tu nekje.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 December 2010 - 04:06 PM
Jst bi tut rajš mela, da bi bila to zadnja sezona. Ga pa zihr ne bojo ujel, ker drugače ne vem, kak point je, da posnamejo še eno sezono. Sej mnde ja ne bomo gledal Dexterja v zaporu.
Jst bom počakala na ponedeljek in bom zadnja dva dela skupaj pogledala.

Posted 07 December 2010 - 04:13 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 December 2010 - 04:17 PM
LOL
Če se spravi na naše politike, ne bo hudega!!

Posted 07 December 2010 - 07:03 PM
Serija dobiva za moje pojme vse preveč pomanjkljivosti. Čedalje bolj se odmika od neke realnosti in začne mejiti na zf.
So že predhodnice omenjale par precej kilavih scen.
Meni je zagotovo bila najboljša sezona s Trinityjem, ta lik mi je bil fantastičen, boljšega igralca za to vlogo
bi težko izbrali. John Lithgow ima popoln fris bizarnega psihiča.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 December 2010 - 09:45 PM

Jaz sem samo sebe prepričala, da bo Debra dobila Dexterja, ko hoče Take-it-guya zaklat. Ampak, da ga bo potem ona ustrelila in Dexterju pokrila rit. Ko je gledala videe o posilstvih je rekla, da bi si ona želela ubit ljudi, ki so to delali. In v zadnjem delu razlaga Dexterju kako je kripi in hkrati nenormalno krasno, da ima nek moški tako rad žensko, da z njo pobija njene posiljevalce. Poleg tega je Dexter za Debro apriori perfekten in nima veze kaj počne.
Tuki pa sta še 2 posnetka od zadnjega dela: http://www.sho.com/s...pisodeid=135090
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users