Jump to content

Photo

Dexter

• Please log in to reply
740 replies to this topic

#321 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 05 December 2010 - 07:21 PM

Ja, meni se tudi zdi, da bi po tejle sezoni čisto lepo lahko zaključili. Se pa strinjam glede Lumen, meni pač ne pašeta skupaj, vsaj tak občutek sem dobila, kot da je malo prisiljeno.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#322 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 December 2010 - 08:53 PM

Zadnji, 11. del pa meni ni bil popolnoma nič posebnega, in popolnoma po pričakovanjih.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#323 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 December 2010 - 09:14 PM

ohmy.gif

Ti si čist preveč hardcore.

Pojdi v kot. Ali pa malo v bano, se namakat in omehčat. ˘-˘
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#324 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 December 2010 - 09:15 PM

QUOTE(Olivija @ 6. 12. 2010 - 21:14) View Post

Pojdi v kot. Ali pa malo v bano, se namakat in omehčat. ˘-˘

laugh.gif wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#325 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2010 - 02:12 AM

FINALE trailer

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#326 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 December 2010 - 08:35 AM

Čas je, da napovemo, kakšen bo konec sezone 5.

Zanima me tudi, kakšna vam je bila ta sezona glede na preostale, kam bi jo uvrstile? Je bila boljše od 4. (Trinity), ali 3. (Prado), 2. (Bay Harbour Butcher + Lila)? smile.gif
  • 0

#327 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 December 2010 - 10:50 AM

Jaz jo postavljam ob bok Trinitiyu. Ostale sezone mi niso bile tako dobre, kot ti dve.

In zame je bil 11 del čisto presenečenje. Meni se ne da razmišljat kaj naj bi se zgodilo. Dobro čeprav to z Liddy-jem sem pričakovala itak. Mi je pa spet par reči blah izvedenih: (spodaj spoiler)

Kako je lahko pustil kar Liddy-jevo truplo tam v onem van-u, pa ne mi rečt da notri ni nič dokazov da ga je on fental. Sigurno mu je kak las odpadel, quinnu je kri kapnila na čevelj, bo tak kmal ugotovil da je Liddy mrtev, takle bel van tm nekje sred nič je pa tudi malo sumljiv.

In laptop fuknješ v morje? srsly? Sigurno se da trde diske kako rešit, ne glede na vodo. Posušit even.

Poleg tega mislim, da je skrajni čas, da Debra izve kdo je njen brat v resnici. In verjetno to skrivnost ohrani zase. Sam pol ne bi blo več tko fun...
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#328 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 December 2010 - 12:12 PM

Meni je bila tretja sezona najslabše od vseh, ki sem jih pogledala. Predzadnja, s Trinitijem mi je pa bila ena ljubših. Ta, ki se bo končala čez teden dni, me pa na začetku sploh ni potegnila noter, ampak šele tam okoli 6. dela, približno. wink.gif

Ja, se strinjam s tabo Sally glede Liddy-ja. Meni se tudi zdi, da se ponavljajo, in da je Dexter malodane nedotakljiv, kar mi je po eni strani všeč, saj kljub temu, da je antijunak - vneto držimo pesti, da ga ne ujamejo, po drugi pa mi ni, ker celotna zadeva postaja manj verodostojna.

In zopet je pobegnil nekomu, ki ga je ugrabil. Tudi tisto, da je vregl laptop, je bilo malo tako tako, pa na začetku sezone, ko je nekoga kar ubil v neki kolibi, in ga tam pustil?? hmm.gif

Kot sem že napisala, če bi tukaj končali sezono, bi bilo ok; Debra po moje (vsaj NE ŠE) ne bo izvedela, kdo Dexter v resnici je.
  • 0

#329 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 December 2010 - 12:38 PM

Ja ne vem Kinky, si vidla trailer za final episode?
Tam vanj meri s pištolo pomojem (je busted), razen če je kaka fora da so tak zmontirali, da zgleda kot da je bil busted.

Ne vem, jaz moram rečt da mi je kar malo smotano, da so se postopili potrdit novo sezono.

Xyz sezon imajo lahko serije ala Grey's anatomy, desperate housewives (pa tudi ta zelo šepa zadnje čase), 7th heaven....

Ne pa nekaj takega, kjer se enostavno moraš držat izvirne ideje. Izvirna ideja je bila odlična, ampak me skrbi, da se je bodo ljudje počasi naveličali. Vsak del je res napet (vsaj meni no, še kar, se ne naveličam sploh) ampak za ohranit dober imidž serije pa preveč sezon ni dobro.
Vem kako mi je bil Lost super, kot sem že dejala, tja do ene 4 sezone.
Potem mi je ratalo KRNEKI, zadnjo sezono sem pa po dveh delih nehala gledat, ker se 3/4 dogodkov iz prejšnjih nisem več spomnila. Lost bi ostala super serija, če bi jo končali v 3-4 sezoni.

Se spomnim ko sem gledala Rome, tam sta samo 2 sezoni. Tačas sem bila kar malo pissed, da ni še tatretje, samo kasneje sem pa razmislila in ugotovila, da so naredili pač super zaključek, čeprav bi lahko začeli vlečt čreva.....v nedogled.
  • 0

#330 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 December 2010 - 12:45 PM

Rome sem tudi jaz gledala, in če bi hoteli, bi res lahko razvlekli na n-sezon, ker Rim je trajal XY let (da ne napišem kakšne bedarije), in bi res lahko vključili svega i svašta, ampak so lepo dostojno zaključili. wink.gif

Lost sem jaz gledala do konca iz same trme, po moje bi naredili najboljše, če bi končali po 4. sezoni.

Ja, Sally, jaz mislim, da je tisto bilo namerno tako zrežirano, da mislimo, da so ga ujeli (kot smo mislila, že kdaj prej, pa se je Dex - včasih bolj verodostojno, včasih manj - vedno rešil). Mogoče bo pa cliffhanger na koncu sezone, da se ne bo vedelo, ali je ujet ali ne, ampak dvomim, Dexterja vedno končajo vsako sezono posebej, je neka celota glede ene tematike.

Mah . . . bom gledala še naprej, jokala pa ne bi, če bi bila ta sezona zadnja.

Povzetek: resno dvomim, da ga bodo ujeli.
  • 0

#331 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 December 2010 - 01:26 PM

Meni sta bili najboljši sezoni 2. in 4. Ta zadnja je pa ratala dobra šele po nekaj delih. Res je, da se že ponavljajo npr. pri tem, da za Dexterjem vedno nekdo vohuni, ga slika in snema potem pa ga Dexter na koncu ubije. Poslabšal so se pri tem, da Dex ni več tok natančen, sploh v tej 5. sezoni kar ubije svoje žrtve in jih kar pusti, nič ne pospravi za sabo? hmm.gif Mogoče mi je blo včasih tud bolj všeč, da je bil velik bolj nečustven, nisem se še navadla, da zdaj kar nekdo, ki je še živ ve s čim se on ukvarja in pač, da še skupaj delata...ne vem, sej drugač mi pa Lumen ni tko napačen lik...sam se kar dost izgublja Dexova vloga, ni več tok tist kar je biu...sem velika fenica dexa, ampak po eni strani bi tudi jst rajši vidla, da bi zdej zaključil, ker se bojim, da bodo preveč razvlekl in bo postal vse skupaj preveč nerealno, zdaj je še čas, da ne zaj., ker je res ena najboljših serij in bi rada, da taka ostane. tongue.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#332 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 December 2010 - 01:42 PM

Se kar v celoti strinjam z Emily smile.gif

Upam da ne bodo, kot je Mazuka djau, nardil enega Romeo pa Juliet iz tega biggrin.gif It's not the point!

Čeprav sta huda vkup twisted.gif twisted.gif

"My partner in crime." Se pa dobro sliši.... happy.gif
  • 0

#333 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 December 2010 - 02:02 PM

QUOTE(Kinky @ 7. 12. 2010 - 12:45) View Post

ker Rim je trajal XY let (da ne napišem kakšne bedarije),

Le pazi se, Big Braun is watching. twisted.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#334 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 December 2010 - 02:05 PM

Pomojem bolj xyz let, kaj praviš Braun? biggrin.gif

ali pa raje xyza biggrin.gif

• 0

#335 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 December 2010 - 02:08 PM

Hmmm odvisno, al računaš za zahodni rimski imperij ali vzhodni.
Zahodni je trejala cca. 11 stoletij, vzhodni pa cca. 21-22, oz. tu nekje.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#336 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 December 2010 - 04:06 PM

Jst bi tut rajš mela, da bi bila to zadnja sezona. Ga pa zihr ne bojo ujel, ker drugače ne vem, kak point je, da posnamejo še eno sezono. Sej mnde ja ne bomo gledal Dexterja v zaporu.

Jst bom počakala na ponedeljek in bom zadnja dva dela skupaj pogledala. smile.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#337 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 December 2010 - 04:13 PM

Lahko ven pobegne iz zapora. Ali pa pobegne v neznano tik pred sojenjem (in začne delovat v Sloveniji biggrin.gif ).
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#338 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 December 2010 - 04:17 PM

LOL

Če se spravi na naše politike, ne bo hudega!! thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#339 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2010 - 07:03 PM

Serija dobiva za moje pojme vse preveč pomanjkljivosti. Čedalje bolj se odmika od neke realnosti in začne mejiti na zf.
So že predhodnice omenjale par precej kilavih scen.
Meni je zagotovo bila najboljša sezona s Trinityjem, ta lik mi je bil fantastičen, boljšega igralca za to vlogo
bi težko izbrali. John Lithgow ima popoln fris bizarnega psihiča.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#340 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 07 December 2010 - 09:45 PM

ATTENTION! NE BRAT, ČE SI HOČEŠ DOBRO tongue.gif

Jaz sem samo sebe prepričala, da bo Debra dobila Dexterja, ko hoče Take-it-guya zaklat. Ampak, da ga bo potem ona ustrelila in Dexterju pokrila rit. Ko je gledala videe o posilstvih je rekla, da bi si ona želela ubit ljudi, ki so to delali. In v zadnjem delu razlaga Dexterju kako je kripi in hkrati nenormalno krasno, da ima nek moški tako rad žensko, da z njo pobija njene posiljevalce. Poleg tega je Dexter za Debro apriori perfekten in nima veze kaj počne.

Tuki pa sta še 2 posnetka od zadnjega dela: http://www.sho.com/s...pisodeid=135090
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users