Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#321 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 December 2010 - 05:08 PM

Ne, če si naštimaš, da samo TI vidiš seznam frendov, tudi to se da. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#322 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 December 2010 - 05:09 PM

Ja ja to vem, ampak to ne pride v poštev. :S
Hvala vseeno!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#323 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 25 December 2010 - 05:12 PM

Lahko naštimaš tudi, da samo določena oseba ne vidi tvojih prijateljev, ostali pa jih. Torej, sprejmeš to osebo, greš na wall, zbrišeš obvestilo, da sta zdaj prijatelja, greš na Uporabniški račun, nastavitve zasebnosti, Prikaži nastavitve, See your friend list, urejanje. po meri, skrij pred:

biggrin.gif

Aja, če ne pride v poštev potem pa ne vem, ni druge verjetno.
  • 0

After all this time?

Always.

#324 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 December 2010 - 05:16 PM

Ne jst ne bi cele liste skrivala pred to osebo, ampak samo enega, hehe.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#325 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 December 2010 - 07:52 PM

Mislim, da ne bo šlo; pa nehaj si življenje komplicirati zaradi FB, no. twisted.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#326 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 December 2010 - 07:56 PM

Saj si ga ne twisted.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#327 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 03 January 2011 - 10:20 AM

Kinky me je skneslala s FB-ja! evil.gif Why, Kinky, why?
  • 0

#328 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 January 2011 - 10:35 AM

biggrin.gif

Michelle, res sem te, kot si že sama ugotovila; to pa zato, ker nisva skoraj nikoli, ne v okviru FB, ne foruma, imeli nekega stika. In pred kratkim sem naredila malo čistko, pa sem se odličila za izbris. Pa videla sem, da imaš ogromno število prijateljev, in sem pomislila, da sploh ne veš, kdo sem. smile.gif

Pa še redkvico sem izbrisala, sicer nič osebnega, ampak če imajo ljudje zaklenjen wall, oz. če jaz v njihovem primeru vidim samo tisto info stran, pa še to okrnjeno, se meni to ne zdi 'pravična' imenjava informacij, glede na to, da jaz kar precej zadev delim z ljudmi (sicer ne z vsemi, no, ampak s forumaši pa). Ponavljam, nič osebnege sicer, ampak jaz se pač na tak način ne grem, s komerkoli. smile.gif
  • 0

#329 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 03 January 2011 - 11:32 AM

Sem šla takoj gledat, če si mene tudi biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#330 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 January 2011 - 11:49 AM

Mene je obdržala. sleep.gif
  • 0

#331 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 03 January 2011 - 12:30 PM

laugh.gif

This is no popularity contest. sleep.gif

(ostale nisem) biggrin.gif wink.gif
  • 0

#332 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 January 2011 - 12:32 PM

wub.gif
  • 0

#333 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23297 posts

Posted 03 January 2011 - 03:39 PM

Jaz pa imam še vedno pod 50 prijateljev haha. S foruma nikogar. Sem si pa včeraj še nastavila tako, da nihče ne vidi mojega rojstnega dneva. Mi je malo bedno, da mi potem na FB kao čestitajo, sicer pa sploh ne bi vedeli, da imam rojstni dan. Pa tudi sicer delim vse slike, seznam prijateljev in informacijo s kom sem v zvezi le s tistimi, ki so res moji kolegi. Me moti, da bi neke bivše sošolke, ki jih nisem videla že vsaj 5 let, vedele kdo je moj fant, s kom se družim, kje sem bila,...
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#334 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 03 January 2011 - 05:36 PM

Jaz sem dodala eno in ker me se ni sprejela, sem sla gledat na njeno stran in tam pise: friend request sent. A ce bo zbrisala moj request, mi bo napisal Add as Friend spet? A se da videti, da je nekdo zbrisal tvoj request ali ne?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#335 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 04 January 2011 - 10:40 PM

Ja, če bo dala ignore bo spet Add.
  • 0

#336 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 05 January 2011 - 10:46 AM

QUOTE(Kinky @ 3. 1. 2011 - 10:35) View Post

biggrin.gif

Michelle, res sem te, kot si že sama ugotovila; to pa zato, ker nisva skoraj nikoli, ne v okviru FB, ne foruma, imeli nekega stika. In pred kratkim sem naredila malo čistko, pa sem se odličila za izbris. Pa videla sem, da imaš ogromno število prijateljev, in sem pomislila, da sploh ne veš, kdo sem. smile.gif

Pa še redkvico sem izbrisala, sicer nič osebnega, ampak če imajo ljudje zaklenjen wall, oz. če jaz v njihovem primeru vidim samo tisto info stran, pa še to okrnjeno, se meni to ne zdi 'pravična' imenjava informacij, glede na to, da jaz kar precej zadev delim z ljudmi (sicer ne z vsemi, no, ampak s forumaši pa). Ponavljam, nič osebnege sicer, ampak jaz se pač na tak način ne grem, s komerkoli. smile.gif

Kaj ni kar malo spuki, ko nekoga skenslaš, pol pa on to pogrunta? biggrin.gif Kot da bi vsak dan čekiral tvoj profil...no, jaz ga nisem, samo prešinilo me je par dni nazaj, da te že dolgo nisem 'videla'. Sicer pa itak, da vem zate, saj za skoraj vse, ki jih imam na FB-ju vem, kdo so, razen kakšni, ki dodajajo vse povprek, a jih jaz tak sčasoma skenslam. Je pa res, da imajo moji 'prijatelji' v tem smislu zelo malo od mene, komuniciram večinoma s tujci, z nekom, ki ga vidim vsak teden 2x, pa mi res ni pol še po FB-ju za chatat, drugače pa ne pošiljam nobenih aplikacij, iger, itd.

Mimogrede, a to, ko ima nekdo zid skrit, a ga ima skritega pred vsemi ali samo pred določeno osebo?
  • 0

#337 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 05 January 2011 - 10:51 AM

QUOTE(Michelle @ 5. 1. 2011 - 10:46) View Post

Kaj ni kar malo spuki, ko nekoga skenslaš, pol pa on to pogrunta? biggrin.gif Kot da bi vsak dan čekiral tvoj profil...

O fak, meni je to res grozno ohmy.gif Ko nekoga zbrišem, pa mam že čez pol ure spet njegovo prošnjo, kot da je res 24/7 na mojem profilu. Take ponavadi kr takoj blokiram ker me strašijo. ermm.gif

Zid pa lahko skriješ pred posameznikom, pred skupino ali pa pred vsemi, vse se da. biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#338 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 05 January 2011 - 11:08 AM

Kje pa skriješ prijatelje? Kje si skriješ cel profil za vse, ki niso tvoji prijatelji v smislu, da se v takem primeru človeku pokaže samo ime in profilna slika in nič drugega?
  • 0

#339 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 January 2011 - 11:08 AM

QUOTE(Michelle @ 5. 1. 2011 - 11:46) View Post

Mimogrede, a to, ko ima nekdo zid skrit, a ga ima skritega pred vsemi ali samo pred določeno osebo?

Da se naštimat oboje.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#340 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85961 posts

Posted 08 January 2011 - 02:29 PM

Ustvarila sem skupino, pa zdaj ne vem, kje se to v mojem profilu pojavi? Lahko ena, ki me ima dodano, preveri, če kaj piše?
Upam, da sem prav naredila, ker sem prvič. Tudi tistega 'linka' Ustvari skupino ni več.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users