Grčija
Posted 02 July 2016 - 09:38 PM
Mi je pa cudno, da ste sli s trajektom, sploh ce tam niste najeli avta in bili dva tedna na istem mestu. Pa z letalom si takoj tam.
Sem se pa tudi jaz cudila druzinam z dojencki in majhnimi otroki, ki niso najele kabine, sploh za nocno plovbo. Med drugim je tudi blazno motece za vse okoli in so taki povsod nezazeljeni.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 July 2016 - 10:01 PM
Dve leti smo šli z letalom, zdaj pa več ne gremo. Fant surfa in če greva z ladjo imava svojo robo s sabo. Drugače jo je potrebno rentat, kar na teden znese 200€ ali več. In seveda je fajn imet svoj avto s sabo, ker lahko hodiš na izlete po otoku. Kar se pa plaž tiče, meni je ta čisto ok. Ni glih Porto Katsiki, ampak mi slednji niti ni všeč iz razloga, ker nima naravne sence. Tukaj pa sem lepo ležala pod orehom in uživala (skrajno desno na sliki).
Če si bila na vzhodnem delu otoka se ne bi čudila glede plaže, sploh v Nidriju, na zahodu otoka in tu na jugu pa so plaže dosti boljše. V Vasilikiju zaradi vetra tudi ni komarjev, kar je še dodaten plus.
Posted 02 July 2016 - 10:10 PM

Mi tam avta nismo rentali, ker je bil taksi smesno poceni. Se pa ne spomnim, kje tocno smo bili. Itaka in Kefalonija sta mi bili bolj vsec.
― V. Van Gogh
Posted 03 July 2016 - 07:32 AM
Mi je bil pa drugace super dopust, ampak v prihodnje nom vsekakor gledala, da bo hotel na eni lepi plazi :-)
Posted 03 July 2016 - 07:47 AM
Zakaj pa se ti je zdela pot z letalom toliko bolj stresna?
Posted 03 July 2016 - 08:28 AM

Posted 12 September 2016 - 04:17 PM
Karpathos
― V. Van Gogh
Posted 12 September 2016 - 06:46 PM
Posted 12 September 2016 - 07:25 PM
JA!
Pablo Picasso
Posted 13 January 2017 - 03:08 PM
Atene
Posted 13 June 2020 - 03:02 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 08 August 2020 - 06:10 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 15 July 2021 - 03:00 PM
Špela, vi greste z agencijo na Kreto, letite z Brnika?
― V. Van Gogh
Posted 15 July 2021 - 05:06 PM
Posted 20 August 2022 - 10:49 AM
Jaz bi tudi šla še na kakšen otok... Ampak najraje z Brnika. Zdaj septembra gre sodelavka na Kefaloniji, to bi bila zelo verjetno tudi moja izbira zdaj, bomo videli, kaj bo povedala.
Posted 20 August 2022 - 03:16 PM
Posted 06 September 2022 - 10:31 AM
_M_, kaj je povedala sodelavka?
Jina, boš mal napisala, kako se je Rodos dopadel staršema?
Midva bova kar letos vprašala, koliko nas bi za vseh 5 prišel en teden drugo leto v istem hotelu, kjer imajo še vodni park (to je par toboganov pa par bazenov).
Posted 06 September 2022 - 10:52 AM

Posted 06 September 2022 - 03:40 PM
― V. Van Gogh
Posted 08 January 2023 - 09:44 AM
Jaz sem na istem kot lani, šla bi na Kefalonijo, samo moj ni ravno navdušen, predvsem ker cenovno kar nanese, ko daš vse na kup.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users