Academy Awards, USA: 2014

Oskarji
Posted 03 March 2014 - 07:30 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 March 2014 - 07:36 AM
Wolf of Wall Street = veliki osmoljenec?
Posted 03 March 2014 - 07:41 AM
Ja, drugače pa precej pričakovano vse skupaj. Škoda za Lov (tujejezični).
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 03 March 2014 - 07:43 AM
Edino za Jareda sem bila 100% prepricana, da bo dobil. Gravity me preseneca, glede na to, da ni bilo nekega pompa okoli tega filma, ampak je res dober, se moram kar strinjat s podeljenimi oskarji.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 March 2014 - 08:03 AM
Meni pa Gravity sploh ni potegnil in mi je bil popolnoma brezvezen...in ne morem razumeti, zakaj je pokasiral toliko kipcev.
Posted 03 March 2014 - 08:31 AM
Jaz sem sla ravno trailer pogledat, ker nisem slisala za film prej, in me tudi ni toliko zamikal, da bi ga sla pogledat. Sandra mi je bila rahlo neprepricljiva v njem, pa zvoki so mi bli nadlezni (pa jo sicer rada gledam v filmih).
Posted 03 March 2014 - 08:48 AM
Super za Jareda. Za glavno pa ... sem sicer držala za Lea, ampak očitno še ni nastopil njegov čas. Ne vem pa, kdaj bo.
Posted 03 March 2014 - 08:54 AM
Drugih filmov nisem gledala, tako da ne morem sodit (razen 12 years a slave) - ki pa po mojem mnenju niti slučajno ne zasluži kipca za best movie.
Sem pa upala za matthew-a in Jareda da dobita in tudi sta
Posted 03 March 2014 - 09:05 AM
Super za Jareda.
Za glavno pa ... sem sicer držala za Lea, ampak očitno še ni nastopil njegov čas. Ne vem pa, kdaj bo.
Enako. Mogoče bo dobil na stara leta in bo potem v svojem govoru povedal kakšno pikro na ta račun
Posted 03 March 2014 - 09:06 AM
Bo dobil za življenjske dosežke, haha, ko bo star 75.
Posted 03 March 2014 - 09:12 AM
Ja, drugače pa precej pričakovano vse skupaj. Škoda za Lov (tujejezični).
The Great Beauty je meni osebno eden najboljših in najlepših filmov, kar sem jih kdaj gledala. Priporočam!
Leo imo v vseh filmih igra isti karakter. Bo očitno moral pokazati malo več za Akademijo. Ali pa bo morala biti tisto leto konkurenca res slaba
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 March 2014 - 09:13 AM
Bom pogledala, ko bo čas. Hvala.
Posted 03 March 2014 - 10:57 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 March 2014 - 11:24 AM
Super za Jareda.
Ta komentar sem zasledila na FB:
Wouldn't it be really funny if like 50 years from now someone made a movie about Leonardo DiCaprios life and they won an Oscar for it?
Posted 03 March 2014 - 11:30 AM
Ijoooj, saj je poln internet šal o tem.
Ni tudi skrivnost, da sem navijala zanj, in Wolfa. Meni je bil super film; prekleto težko je narediti film, ki traja skoraj 3 ure, in ni dolgočasen. Moje mnenje.
Dallas Buyers Club je bil pa prav napisan za Oskarja: govori o človeku, ki je homofob, nato pa se spreobrne, in pomaga vsem, tudi gejem, ki jih je prej preziral. Povrh vsega je še glavni junak izgubil
ogromno kg .... Hollywood ima rad take zgodbe. Kar ne pomeni, da mislim, da je Dallas Buyers Club slab film, seveda ni, super je.
Leo se bo pa načakal, ampak itak ga bo enkrat dobil. Več kot enega.
Posted 03 March 2014 - 11:33 AM
Predvidljivo. Mislim, da so oskarje dobili vsi, ki so bili favoriti v svoji kategoriji. Ni nekih presenečenj.
Leotov čas pa bo že še prišel...
Posted 03 March 2014 - 11:34 AM
Bravo Lupita, vsaj ena temnopolta.
Posted 03 March 2014 - 11:53 AM
Meni pa Gravity sploh ni potegnil in mi je bil popolnoma brezvezen...in ne morem razumeti, zakaj je pokasiral toliko kipcev.
![]()
Se strinjam.
Posted 03 March 2014 - 12:05 PM
Posted 03 March 2014 - 12:07 PM
Jaz sem rahlo zaljubljena v Cate.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users