Jump to content

Photo

Toniki

• Please log in to reply
647 replies to this topic

#321 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 28 March 2008 - 10:44 PM

Meni pa ta kamilični ni všeč. Smrdi mi po alkoholu in peče me, sploh nekako ni zame. A ima vaš tonik tudi usedlino na dnu flaškice? No sej zaradi usedline se ne sekiram, zaradi pekočega občutka pa ja.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#322 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 March 2008 - 10:41 AM

Ne, moj nima usedline. Pa tudi alkohola ne voham... Čudno.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#323 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 31 March 2008 - 12:57 PM

Hmmm... mogoče sem pa samo jaz naletela na kakega pokvarjenega. Kupila sem ga ne vem al decembra al januarja, pa je že takrat pisalo zadaj da je rok uporabe november 2007, ampak prodajalka mi je rekla, da nima veze. In sem ga kupla, ker sem si ga silno želela oops.gif
Očitno res pokvarjenega.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#324 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 March 2008 - 05:02 PM

Itak da ima vezo. Če veš katera prodajalka je bila ga pejd zamenjat, ali pa napiši protetsni mejl.-

Moj Lavera tonik se ne da odpret, nikakor ermm.gif . A je imela še katera težave s tem?
Jaz sem ga probala s kleščami, pa se ne da, ker ima okrogel pokrovček in ne primejo, pol sem ga hotla snet z izvijačem in spet ni šlo.
Pa nov je in res ga rabim.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#325 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 April 2008 - 12:05 AM

Hahaha, zdaj sem se prav nasmejala, crna, ko si napisala, da se ti ne da tonik odpret.
Ne vem, hecno mi je, ko si te predstavljam, kako ga s kleščami odpiraš. laugh.gif
Je pa res skrajno weird, da je tak močno zaprt, halo no.

Kar se pa tiče kamiličnega tonika od DT, tudi jaz nisem imela (oz. nimam) nobene usedline, kot tudi mi nima vonja po alkoholu (saj ga niti ne vsebuje).
In datum vsekakor JE pomemben.
Ni čudno, da ti ni všeč, če je pa pokvarjen - zato je tudi tvoja ocena nepravična do tonika. ;-)
Kot je rekla crna, idi ga zamenjat.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#326 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 03 April 2008 - 10:03 AM

LOL crna biggrin.gif okej sej vem, da tebi najbrz ni smesno, ampak sem si te predstavljala kako s klescami in izvijacem skaces okoli tonika smile.gif si poskusila z nozem?

jaz sem si pa nabavila od AO tonik za obcutljivo kozo pa mi ni vsec sad.gif pece, ce imam kje kaksno ranico (nic jasno) pa (pre)suho kozo mi naredi..vlece skupaj..bom poskusila se kaj od Lavere pomoje..hm..porocam smile.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#327 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 03 April 2008 - 01:44 PM

Mene ta od AO ni nikoli pekel pa sem imela velikokrat kašno ranico od mozolja hmm.gif
  • 0
We must let go to live on.

#328 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 03 April 2008 - 02:25 PM

Tyasa tudi meni se zdi cudno, res ne vem, kaj je tej moji zmesani kozi. Ze se najdem zdravilo zanjo. smile.gif

Ocitno imam podoben problem kot Pipi s svojim tonikom smile.gif Samo moj ni nic cez rok uporabe.
  • 0

#329 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 03 April 2008 - 02:35 PM

Mogoče ti pa kera druga sestavine ne ustreza, tako ali tako ne ustreza vsem vse in ni rečeno, da če mene ne peče tudi tebi nebi smelo smile.gif Upam, da boš našla tonik, ki ti bo ustrezal ker jaz z drugimi nimam izkušenj in bi ti težko še kašnega dobrega priporočila.
  • 0
We must let go to live on.

#330 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 03 April 2008 - 04:29 PM

malo sem gledala sestavine... morda citrusi, ki so dodani kot konzervans.. ja seveda vsak ima svojo kozo, ki drugace reagira, ampak sem bila prepricana, da bo tale pravi zame..pa sem se spet ustela smile.gif

• 0

#331 nanka

nanka

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 03 April 2008 - 06:22 PM

mene zelo mika tale kamilični tonik od Dvorec trebnik, pa me zanima, ali je za problematično kožo tudi v redu. rada bi en dober tonik, ker me po umivanju koža vedno zateguje sad.gif

nikjer pa nisem zasledila, ali je komedogen? verjetno ne?

pa še to - kje točno je trgovina Dvorec Trebnik? nekje v bližini Lusha, ane?
  • 0

#332 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 April 2008 - 06:30 PM

Ni K, ker vsebuje le vodo, kamiloico in glicerin (se mi zdi)

Mislim, da bi ti moral biti v redu. Naj ti svetujejo še druge, ki imajo več prakse v tem, kateri bi bil boljši.

DT je med Lushom in L'Occitane. V bistvu poleg L'Occtanea.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#333 nanka

nanka

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 03 April 2008 - 06:31 PM

hvala Adriane!
verjetno ga grem iskat jutri. upam da om imela srečo in bo na zalogi hmm.gif
  • 0

#334 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 April 2008 - 06:34 PM

Upam tudi jaz, da boš imela to srečo. biggrin.gif Raje prej pokliči, ker NIKOLI ne vejo, kdaj jim pridejo nove zaloge. Predlagam tudi, da jih povprašaš po roku uporabnosti preden greš tja. Ni osamljen primer, da je katera kupla pretečenega.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#335 nanka

nanka

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 03 April 2008 - 06:39 PM

jutri bom tako ali tako v centru, tako da bom pa preizkusila srečo. bom pa gotovo pozorna na rok uporabe, sem brala Pipijin primer...
  • 0

#336 nanka

nanka

sramežljivec

• Člani
  • 76 posts

Posted 04 April 2008 - 04:12 PM

uh sem jezna! tako beden delavnik ima tale Dvorec Trebnik - očitno jim gre za vse drugo, le za prodajo ne
  • 0

#337 PinaColada

PinaColada

sramežljivec

• Člani
  • 58 posts

Posted 08 April 2008 - 04:21 PM

Tonik Dvorec Trebnik ni meni nič posebnega. Ok je zelo poceni in sem ga porabila do konca (skoraj tongue.gif ) ampak si ga ne bom več kupovala, ker ni pustil kakšnega posebnega vtisa. Trenutno imam Collistarjev rumeni in je zgleda za precej mastno kožo, ker mene kar malo zateguje.

Še nekaj...Dvorec Trebnik tonik...obstajata dva, za mastno in suho kožo. Tisti za mastno vsebuje alkohol, ampak mene ni nič motil, niti ne smrdi.
  • 0

#338 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 January 2009 - 02:58 PM

počasi se bom podala na lov za tonikom, pa me zanima, kakšne izkušnje imate s 100% Pure organskim tonikom iz bele vrtnice? ne bi rada, da je samo neka pršilna vodica, ampak kar konkreten tonik - kot alternativo imam v ožjem izboru še oljčnega ali pa mandljevega od L'Occitane.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#339 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 January 2009 - 03:01 PM

Jaz sem na robu živčnega zloma, ker se Alverde vrtničnega tonika ne dobi že ene 3 tedne! Vsakič rečejo da menjajo embalažo in da bo "v teh dneh enkrat", a tonika nema. rolleyes.gif
Ta mi je všeč, ker je poceni in dober ker se mi praktično ne splača dražjega kupovat ker ga ful porabim.
  • 0

#340 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 25 January 2009 - 03:28 PM

Baje menjajo tudi sestavo in bo po novem notri alkohol.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users