Jump to content

Photo

nega skodranih las

• Please log in to reply
334 replies to this topic

#321 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14435 posts

Posted 12 March 2025 - 07:53 AM

Kakšna je pa cena?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#322 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 12 March 2025 - 08:07 AM

Hmm, mislim, da ji je rekla 60-80€. Aprila ima termin pa bom lahko potem kaj več poročala. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#323 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14435 posts

Posted 12 March 2025 - 08:50 AM

Daj prosim

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#324 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 15 April 2025 - 01:09 PM

Včeraj je bila sestra pri tej frizerki v Kamniku. Rekla je, da je bila najprej frizerka malo skeptična, če bo lahko kaj naredila, ker včeraj ni imela nekih kodrov, oz sestra ima bolj valovite lase, kot kodre. Tam nekje 2A-B. Strigla jo je na suho, lase je oblikovala s kartačo, ala Denman sklepam, koliko sem razbrala ji je na vsak pramen dala kremo ali gel in posušila. Trajalo je nekje dve uri, plačala 68€, bila pa zelo zadovoljna. Danes je sicer rekla, da kodri niso tako lepo oz izraziti, ampak da sodelavke pravijo, da je super. 

• 0

[Napoleon]

#325 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 28 October 2025 - 09:46 PM

Sem se koncno naročila pri Kalvidji oz Renati ma striženje, si bom privoscila za rd :ninja:

Vidim, da za prekrivanje sivih uporablja neke tonerje. Sem ze pisala Klavidji na ig glede tega, pa ni bila pretirano zgovorna. Ima katera s tem kaj izkušenj, je to nekaj, kar bi lahko uporabljal sam doma ali ke bolj za salone?
  • 0

[Napoleon]

#326 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 13 November 2025 - 08:55 PM

Danes sem bila na striženju pri Klavdiji, no Renata me je strigla. Mi je bilo kar všeč, ti vse lepo pokaže in razloži kako bi se naj lotil oblikovanja. Tehnika je precej drugačna, kot sem jo imela jaz, tako da bom videla kako se bo obneslo, ko bom sama delala. Ona mi je sicer potem vsak pramen s krtačo obdelala, sama dvomim, da se bom tega vsakič lotila. Mi je rekla, da ta Bounce curl krtača, ki jo ima tudi Barbarina, ni primerna za moje lase, mi je raje Wet brush krtačo priporočila.

Imam precej gadke lase, pazit moram kaj dajem na njih, da ni pretežko oz da jih ne obteži, kar sem že tako vedela. Za kar nekaj stvari, ki jih imam mi je rekla, da so najbrž pretežke za moje lase, za Taft peno je rekla, da lahko precej izsuši. Načeloma celo nimam pretirano uničenih las, ampak bolj suhe. Baje so te curl creams bolj marketinška fora, kot da bi dejansko pomagale pri definiciji, da je to bolj naloga pene/gela. Očitno imam tudi prelahek gel oz ga dam premalo, ker se mi ful ne nardi konkreten cast doma, pa slabo mi držijo kodri. Za spanje mi je priporočila kakšno zaščito.

Plačala sem 130e, pa še en gel za lase mi je prodala, ki je bil 40e. Zmoti me, da cen izdelkov nima napisani, tako da tak ne veš koliko te bo ruknilo, če ne vprašaš. Tako da sem danes tam pustila več kot sem v zadnjih treh letih skupaj dala za frizerja.  :ninja:

Z današnjo frizuro sem kr zadovoljna, lasje so definirani, precej bolj sijoči in gladki z manj frizza, kot ponavadi. Bomo videli kakšno bo stanje jutri in predvsem ko bom sama oprala. Nalepim slike v temo. 

• 0

[Napoleon]

#327 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19872 posts

Posted 13 November 2025 - 09:37 PM

Kateri gel?
Poročaj jutri, če ti bo kaj držalo.
  • 0

#328 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28918 posts

Posted 13 November 2025 - 10:48 PM

Tudi mene zanima. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#329 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 14 November 2025 - 07:13 AM

Tooti lab gel. Ne vem kje se to pri nas dobi oz naroči, sem pozabila vprašat. 

Spala sem z buffom. Mislim, da bi rabila malo manjšega oz ožjega, ker se mi je dost vozil, posledično nisem ravno dobro spala. Stanje pa je bilo zjutraj presenetljivo zadovoljivo no. Prosti pričakovanjem, drugače sem skoraj vedno precej poležana in rabim dosti refresha. Res redko, da ne rabim kaj dosti. Danes ni bilo potrebno kaj dosti. Edino prameni ob obrazu so malo wonky, ampak to je tako vedno problem. Danes sem kar z mini krokodilčkom spela, moram še malo razmislit kaj oz kako to ukrotit.

Tudi za refresh mi je rekla nič las močit, samo roke navlažit, malo gela na dlani in to pol zmučkaš v lase, po potrebi malo posušiš. Jaz sem po navadi najprej navlažila lase, namučkala noter curl kremo in potem če peno preko in posušila. Imam pa na splošno, že včeraj manj volumna kot drugače, ker mi je styling delala na ful mokre lase, tako da jih je zgoraj zgleda malo poležalo. Jaz sem si po navadi lase malo ožela in potem nanašala stvari, tu je bilo pa obratno. 

• 0

[Napoleon]

#330 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19872 posts

Posted 14 November 2025 - 07:57 AM

Fajn. Za Tootilab pa prvič slišim. 

• 0

#331 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14435 posts

Posted 14 November 2025 - 09:06 AM

Ta gel imam tudi jaz. Je fajn, mi je bil pa en zelen od ene druge firme bolj všeč.

• 0

#332 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 14 November 2025 - 09:38 AM

Katerti pa, Frčica? Čeprav, zdaj imam tega in ostalih gelov tak za eno leto po moje. :D

• 0

[Napoleon]

#333 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14435 posts

Posted 14 November 2025 - 10:16 AM

Ne vem, samo vem da je bila zelena steklenička pa zeliščen vonj je imel😃
  • 0

#334 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28918 posts

Posted 14 November 2025 - 02:51 PM

Kul, Tasika! A samo spanje na svilenem vzglavniku pa ne bi zadoščalo?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#335 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28126 posts

Posted 14 November 2025 - 03:30 PM

Čudovito.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users