Jump to content

Photo

Depilacija

• Please log in to reply
623 replies to this topic

#321 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 June 2012 - 09:50 PM

... ker dlake še naprej rastejo, pri laserju pa se to fuuuul bolj zmanjša? :lol:

Jaz se voskam (celotne noge + brazilska + pazduhe; od tega vse doma, razen brazilske) in so se sicer malo zredčile in stanjšale, ampak ne glede na to, koliko jih vosakm, bodo še vedno tam, laser pa (kolikor vem) scvre korenino in dlake na rastejo več oz. rastejo v zelo zmanjšanem obsegu.
Jaz bom počakala par let, da se to področje še bolj razvije in da vmes postanem ričbič, pol bom pa šla na laser. :D
Se mi pa zdi mogoče malo nesmiselno, da gre Sally na vrat na nos na laser, ker po pisanju tukaj sodeč hormonom še dogaja, če pa prihaja do hormonskih sprememb v telesu, se dlake, tudi če si jih odstranil z laserjem, ponavadi vrnejo.

---
Okej, nisem videla Ninchinega posta, whaaat? Da ni to zaradi kakih hormonskih sprememb?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#322 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 June 2012 - 09:51 PM

Ful je odvisno od tega, kakšne dlake imaš. Laser je najbolj učinkovit na temnih, močnih, črnih dlakah. To je čisto logično, ker je pri takih dlakah največji kontrast med prej in potem in valda je potem učinek večji. Jaz sem prepričana, da pri meni ne bi bilo spremembe.
Jaz hodim zdaj že dobro leto redno na brazilsko in imam občutno manj dlak. Ne samo, da jih je manj, še bolj tanke so.

Ena moja sošolka je šla na fuuul tretmajev z laserjem pod pazduhami. Totalno nič od nič ji ni pomagalo. Potem ji je že kozmetičarka delala tretmaje zastonj, ker pač ni bilo nobenega učinka in je to nekakšna "reklamacija". Pač res, totalno isto je.

Edit; ampak Coco, pri laserju je finta da ja, scvre korenine, dlaka ne raste več. Ampak požene nova, mlada dlaka. To je začaran krog. Kdor misli da bo po laserju gladek kot dojenčkova ritka se zeloooo moti.
  • 0
Viens, reste ici!

#323 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 14 June 2012 - 09:52 PM

jaz se pod pazduho skoraj ne brijem več...noge pa tud enkrat na 4 tedne
  • 0

#324 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 June 2012 - 09:53 PM

Ti si bila na laserju Ančka?
Jaz imam srečo, da po nogah skoraj nimam dlak. Pa še tiste so mehke in svetle. Druga zgodba je spodaj, ampak tut ni takooo grozno.
  • 0
Viens, reste ici!

#325 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 14 June 2012 - 09:55 PM

Ja, ampak saj Sally piše o tem, da ima močne, temne dlake.
Sošolka je hodila na laser zaradi brade (ful je bila uboga, prav brado nekega 17 letnika je imela, tisti dolge tanke kocine) in zdaj nima več absolutno nič, pa ni imela ekstremno močnih in črnih dlak. Je pa sestrična, ki je šla depilirat pazduhe (pa je drugače naravno blond in ima blond dlake), rekla, da ji ni pomagalo nič.
  • 0
Pablo Picasso

#326 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 June 2012 - 09:59 PM

Ma to je prava uganka. :D
Jaz si bom najbrž začela še pazduhe depilirat, samo to mi je malo problem puščat dlake. :D
  • 0
Viens, reste ici!

#327 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 14 June 2012 - 10:07 PM

Meni je bilo za pazduhe prvič zoprno, ker sem si 10 dni puščala džunglo, pridem h kozmetičarki, pa mi reče, da so prekratke. :AJEBEŠ: In sem si jih pobrila, pa potem čez nekaj časa spet poskusila in si puščala džunglo 14 dni in je bilo dovolj (še dobro, da je bilo to pozimi) in potem se je zgodila najbolj neverjetna stvar ever - najbolj gladka koža na svetu brez tistih črnih pikic. :w00t2: Prvič sem valda šla h kozmetičarki, ker bi kar umrla, če bi si sama pulila tisti gozd (imela sem fuul močne dlake, ker sem se brila že od 5. razreda OŠ, stupid, stupid me), drugič pa sem se že sama (je pa res, da moraš imeti dober set za voskanje, prej sem imela enega od Streepa iz Milerja in je bil morilski v primerjavi s tem, ki ga imam sedaj, poezija, z natanko 2 potegi na pazduho dobim kožo kot iz reklame, haha. Vosek ima ogromno vlogo + tehnika, valda. Je pa res, da še vedno hitro rastejo, po 4-5 dneh imam že puh, ampak je fora, da so tako mehke, da tudi če imaš dvotedensko grmičevje pod pazduho, tega ne čutiš, ko pobožaš kožo, ker je res ful mehko.
  • 0
Pablo Picasso

#328 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 14 June 2012 - 10:08 PM

ja, na laserju sem bila....zaenkrat sem dala 4 tretmaje čez
  • 0

#329 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 June 2012 - 10:14 PM

H Coco na depilacijo pazduh! :hooray:
  • 0

#330 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 14 June 2012 - 10:17 PM

Ajde! Jaz to ful rada počnem. Pa obrvi tudi rada pulim, haha, ko mi zrastejo izven 'okvirja', imam prav malo obred - dopoldne se usedem poleg okna dnevne sobe, pripravim tisto obojestransko ogledalo, ki ima na eni strani povečavo, in pinceto, in potem se žurka začne. :D
  • 0
Pablo Picasso

#331 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 June 2012 - 10:17 PM

:lol1: kaki fetiši :twisted:
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#332 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 14 June 2012 - 10:23 PM

Zakaj fetiš?
  • 0
Pablo Picasso

#333 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 June 2012 - 10:26 PM

Hecam se. Čeprav bi depiliranje tujih pazduh lahko bilo :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#334 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 14 June 2012 - 10:29 PM

Um. Ne.
:lol:
  • 0
Pablo Picasso

#335 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 June 2012 - 10:33 PM

H Coco na depilacijo pazduh! :hooray:

Ajde! Jaz to ful rada počnem.

:twisted: :twisted:
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#336 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 June 2012 - 07:16 AM

Jaz sem videla razliko pri sodelavki, ki ima enako situacijo kot jaz, s tem da ima ona črne lase jaz pa temno rjave. Recimo jaz si lahko tudi po rokah kitke spletem, ko smo že pri tem. Nisem pa po rokah nikoli pobrila dlalk, ker nočem vedeti kako bi bilo če bi jih.
Meni pod pazduho razstejo tudi po tri debele črne kocine iz ene luknje, tako da ko se tu oglasi npr Nincha, Ana ali pa Hevea kar pikasta ratam (sorry bejbe :D ). Ančki čist verjamem. Jaz sem se pobrila včeraj zvečerpod pazdubo, pa mi danes en mm že ven gledajo povsod.
Briti po nogah sploh ne upam, ker so dlake samo za malenkost manj trde in močne kot tiste na bikiniju. Brazilska? NI ŠANS. Bi imela ture, tudi tam mi raste več dlak iz ene luknje.
Jaz bom na laser šla, in to za celo telo, sem se odločila. Raje to kot pa eno potovanje v Ameriko. In fant me podpira, ker resnično meni hitreje poženejo dlake kot njemu pod pajsko. Da ne omenjam kakšna sem po bikiniju, grozovita. Še on mi je pritrdil. Skozi izgleda kot da bi bomba padla, rdeče pike, vraščene dlake, katastrofa v glavnem. Grdo. PO nogah isto, meni se skoz vidijo luknje iz katerih rastejo dlake, SKOZ.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#337 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 15 June 2012 - 07:44 AM

A pa si sploh probala z redno brazilsko? Jaz sem se včasih z epilatorjem po bikini predelu in je prvih nekajkrat bilo ok, potem pa vedno hujše (enako velja za noge), polovica dlak se mi je grozljivo vraščala in še zdaj imam ponekod flekce na koži. Odkar sem odkrila vosek, sem se na novo rodila. :lol:
In ja, ko si omenila BRITJE rok, meni ni hujše stvari, jaz res ne vem, kaj nekaterim ženskam ni jasno, ampak ko se me ponesreči dotakne kdo, ki si brije roke in ima tiste 3mm dlake, ki so ostrejše od fantove brade, me prav zmrazi, in to počne ogromno žensk. :o Ajde, da si voskaš ali epiliraš, ampak da BRIJEŠ.. ne vem no. Jaz stokrat raje hodim okoli s svojimi medvedjimi rokami (ampak ajde, poleti zaradi sonca ful posvetlijo in so skoraj bele in so ful manj opazne) kot pa da si jih pobrijem in si naredim še večjo štalo. Pa mene je folk vztrajno prepričeval, naj si jih podepiliram (kasneje mi je kapnilo, da so bile samo ženske, ki nimajo pametnejšega dela od gledanja v ogledalo in posedanja v raznih salonih, fitnesih in na masdažah), ampak hvala bogu, da sem pred 2 letoma prišla k sebi in se lopnila po glavi, ker to res ni stvar, zaradi katere bi se morala sramovati. Jebiga, eni smo očitno potegnili vse 'slabe' gene (z vsemi sestričnami po mamini strani imamo isti problem - mama in tete imajo vse skupaj ravno deset dlak, me pa smo se vrgle po očetih) in kaj zdaj?
  • 0
Pablo Picasso

#338 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 June 2012 - 08:57 AM

Sally, nobenih turov ne bi imela po brazilski. Jaz ti res toplo priporočam, da greš vsaj probat.

Coco, glede rok se POPOLNOMA strinjam s tabo. Ni šanse da bi se brila po rokah. No, mam bele, kratke in mehke dlake na rokah, ampak tut če bi imela črne se ne bi, res.
To je isto kot tipi, ki so poraščeni po prsih&hrbtu in se brijejo. Meni je to totalno bedno.
  • 0
Viens, reste ici!

#339 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 June 2012 - 09:00 AM

Ja, jaz sem foter all over. Postavo enako, dlačevje pa tudi. No on je hujši, ker je pač moškega spola, ampak vseeno. Coco* nisem probala, niti ne želim tega probat. Pa sam mene dlake spodaj ne motijo, moti me tisti 5 cm predel ki imam še kosmatega in mi gleda iz gat.
In preden rečeš - ja to pa sem probala z voskom. Hodila sem ene pol leta na vosek. Malo so se razredčile vraščajo pa se še vedno in so se tudi takrat.
Brazilska je pač pobrit vse - tega ne rabim, mi je vseeno če se peljem z britvico čez enrkat tedensko.
Bikini sme pa voskala, kot napisano zgoraj. Meni namreč te bikini dlake rastejo še cca 5 cm izven gat, tako da party on.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#340 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 15 June 2012 - 11:40 AM

Ja, saj meni tudi, ampak se mi z voskom fuul manj vršačajo, mogoče ena-dve dlaki tu pa tam. Hm. Pol pa laser, i guess, ampak ne vem če se ti splača zaradi hormonov?
  • 0
Pablo Picasso

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users