Jaz tudi ne prenašam morskih sadežev v nobeni obliki, niti v raznih rižotah, ogabni so mi.
Katerih jedi izrazito ne marate?
Posted 21 October 2007 - 01:52 PM
Jaz tudi ne prenašam morskih sadežev v nobeni obliki, niti v raznih rižotah, ogabni so mi.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 October 2007 - 02:05 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 21 October 2007 - 02:07 PM
Pablo Picasso
Posted 21 October 2007 - 02:10 PM
jaz sem vedno mislila, da je iz perutnine
Posted 21 October 2007 - 02:10 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 October 2007 - 02:12 PM
Posted 21 October 2007 - 04:23 PM
Posted 21 October 2007 - 07:52 PM
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 24 October 2007 - 07:22 PM
Voltaire
Posted 25 October 2007 - 01:04 PM
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 25 October 2007 - 04:27 PM
Sicer imam rada olivno olje in olive v mortadeli, ker okusa olive ni ravno moč zaznati, vendar drugje na pici, solati ali kjerkoli drugje jih pa ne maram.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 October 2007 - 04:41 PM
če je le mogoče se izogibam testeninam. Jem zelo malo špagetov in raviolov (no tega recimo ne maram lih), skratka njoki in te reči, razne zapečene testenine...Ni to zame.Če sovražim kakšno obliko OH-jev so to sigurno makaroni na tisoč in en način.
Pa ne maram jest govejega jezika in zaske.
Prav tako ne maram pic,ker me napihnejo in mi sploh niso okusne.Nobene. To šele v zadnje pol leta da tega ne maram tok,pa podobno je še s pomfrijem in ocvrtim sirom. Bruh,teh reči si res nikoli ne zaželim.
Posted 28 October 2007 - 08:04 AM
- večine mesa (poudarek na jetrcih, klobasah, vampih, krvavicah - O.G.A.B.N.O., svinjine, suhe salame, Poli salame, etc.) - rada pa imam piščanca, zelo
- riž na mleku (mlečni riž)
- prežganka (zaradi kumine)
- žolca
- gres
- ocvirki
- zaseka
- pašteta
- špinača
- kaki
- fige
Če se še kaj spomnim bom dopisala!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 October 2007 - 08:55 AM
Ni bolj ogabnih jedi.
Posted 28 October 2007 - 09:15 AM
Ful sem presenečena, da vas toliko ne mara špinače. Meni je to ena izmed najljubših jedi.
Jst pa nisem privrženec morske hrane, rada mam samo lignje. OK, pa vampov tut ne obožujem.
Posted 28 October 2007 - 10:26 AM
Morsko hrano imam rada, obožujem pa italijansko kuhinjo.
Posted 28 October 2007 - 02:31 PM
Posted 04 November 2007 - 06:14 PM
Posted 04 November 2007 - 07:57 PM
Enako!
Drugače pa jaz tudi sama poznam dosti ljudi, ki ne mara špinače.
- suhe salame
- prežganka (zaradi kumine)
- pašteta
- špinača
- kaki
- fige
Mljask!
V prežganki oz. jajčni juhi pa mora biti pri meni obvezno kumina v prahu, ker je sicer tudi ne prenesem!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 November 2007 - 10:12 PM
Da o bruhalnih jedeh, kot so jetrca, krvavice, vampi, žolca rajš ne začnem. Kdo to sploh je?, razn kakih tastarih, k pa itaq za moj pojm v večini nimajo okusa!
Ne prenesm golažev, omak s faširanega mesa, filanih paprik, ipd. Povsod je zravn meso ne:(
Čorbe: fižolova juha, ričet, domača gobova juha (z vrečke mi je pa ful dobra), žganci, zelenjavna juha,...
zelenjave: selena, radič (če je un grenki), karfjole v večini tudi ne, endivije, še kaj se najde...
sadje: pomaranče(zleo redko sploh katero pojem), temno grozdje, melone, jabolka, hruške, fige, limona, breskve(lupina mi je bljak), mandarine(če so zelo kisle ali če imajo peške, drugače jih pa jem), marelice,...
začimbe: Kumina, Koper, Žafran, Žafranika, Origano, Cimet, Curry, Bazilika (z začimbami je pa tako ne, če se jih uporabi v mejah normale, da nobena pretežno ne prevladuje, potem me niti ne motijo, drugače pa)
Folk k zame kuha, slej ko prej stakne živčn zlom, ker js sem resnično zlo zbirčna!
No edin pri slaščicah in slanih zadevicah, pa ni kaj dosti za falit:) To mi je pa skor vse dobr
Eto to je moj kratek spisek, se ne spomnim čist vsega
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users