Peeling obraza
Posted 31 July 2018 - 10:03 PM
Posted 01 August 2018 - 09:22 PM
Posted 12 September 2018 - 12:43 PM
Navdušena sem nad TBS 3v1 gelom, pilingom in masko čajevec in pilingom morska trava, oba sta bolj groba, gosto posejana z zrnci (kar jaz vedno iščem pri pilingu), kože mi ne izsušita, po spiranju je mehka in napeta. Sem res ful vesela, da imamo končno tut fizično štacuno v SLO/LJ. Cena precej normalna, 9.5 oz. 13.5 €.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 September 2018 - 05:06 PM

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 April 2019 - 12:28 PM
Je katera že imela ta piling od TBS? Deluje mi podobno kot tisti Cure gel. Sem razmišljala, da bi ga uporabljala zdaj čez poletje namesto AHA.
[Napoleon]
Posted 02 February 2021 - 08:31 PM
Posted 02 February 2021 - 08:36 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 February 2021 - 08:47 PM
Posted 02 February 2021 - 09:02 PM
Planet, skincare dive bi bile zgrožene meni se zdi boljša izbira občasna uporaba sonične ščetke za obraz. Uporabljam jo 1x tedensko in koža po uporabi je res gladka. Spodaj pripenjam link do te, ki jo imam jaz. Všeč mi je oblika, saj z njo pridem blizu tudi ogrcem na nosu.
https://www.shoppste...FB1PE1001_SILKN
Posted 02 February 2021 - 09:09 PM

Zanimiva “reč”. Saj res, si me spomnila, da sem si jaz tudi včasih ščetkala obraz (ampak s klasično ščetko za obraz). Je to tudi pregreha? : ))
Posted 02 February 2021 - 09:32 PM
Hahahaha vsi mehanski pilingi za obraz so pregreha
naj bi bili pregrobi in škodljivi za bariero.
Posted 02 February 2021 - 09:35 PM
Posted 02 February 2021 - 11:56 PM

A to je na baterije, ali se na elektriko polni?
Aja, videla zdaj, da je zgoraj na sliki kabel zraven.

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 February 2021 - 08:17 AM
Jaz jo imam že nekaj let. Investicija je bila višja, ampak pa nič ne menjavaš. Zelo zadovoljna, jo pa uporabim prib. 2x na teden, ne vsak dan.
Enostavno čiščenje, izjemno dolgo ji drži baterija. Možu je tudi všeč
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 February 2021 - 08:43 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 February 2021 - 09:59 AM
Tudi jaz imam Braun krtačko na baterije, tisto, ki ima še mini epilator. Ampak jaz v glavnem samo še ta nastavek z epilatorjem uporabljam. Včasih so te nastavke prodajali v DM-ih tudi. Zdaj pa res več ne vem, če sem jih še videla. Niti Mimovrste jih nima na zalogi, na Bigbangu jih tudi ni... Mene pri tej moti, da bi moral te krtačke kao na 3 mesece menjavat. Paket 2 nastavkov pa je bil mislim da 10 do 15 €. Pa baterija se hitro porabi. Ful raje bi imela nekaj, kar se polni preko kabla. Me malo mika kakšna sonična ščetka, ne ravno Foreo, ampak kakšna cenejša.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 February 2021 - 11:41 AM
Posted 04 February 2021 - 02:02 PM
Posted 04 February 2021 - 02:37 PM
Mislim, da je Foreo, modre barve
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 February 2021 - 02:43 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users