Jump to content

Photo

Najave, izjave ---- smeh

• Please log in to reply
1387 replies to this topic

#321 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 19 February 2007 - 01:09 AM

ena smešna prigoda in sicer na osnovni šoli ene 5/6 let nazaj...
sošolka je bla ful zatreskana u enga tipa, k je igral u bendu in so ful poslušali niravano...in ga gre osvajat tko, d ga upraša, če ji lahko posodi par cd-jev od nirvane. on pa jo upraša: katre čš? in ona reče: ma kr tanovga mi prnes... a curt cobain mrtu že neki let...kak smeh ej... biggrin.gif
  • 0

#322 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 20 February 2007 - 01:30 PM

Ženske so krasna bitja. Poznam kar nekaj takih, brez katerih si življenja ne znam predstavljat in jih imam res zelo rad, vseeno pa v nobenem primeru ne bi menjal z njimi. Biti moški je zakon. In poznam kar nekaj razlogov, zakaj si res ne želim biti ženska in zaradi katerih sem izjemno srečen, da nisem.

01. Crknil bi, če bi moral zmeraj lulat počepnjen za kakim grmom in pazit, da mi kdo ne gleda v pizdo. Pa da se ne bom poscal po hlačkah. Poleg tega pa pri scanju ženske zmeraj rabijo papir. Slišal sem sicer, da jo baje lahko malo potrepljajo s prstom in se v skrajni sili oblečejo tudi brez papirja, ampak sem prepričan, da imajo potem vlažne gate. Tipi smo glede tega zmagovalci: samo malo ga stresemo, pospravimo na varno in zadeva je rešena. Čisto in estetsko. Zato pa jaz zmeraj vsaki ženski, ki mi reče za robčke, ko gre lulat, dam vsaj tri pakete, da se bodo ja fajn podrgnile.

02. Hvala hvaljenemu Jezusu, da mi iz tiča nikoli ne priteče ničesar drugega razen sperme in urina. Če bi moral enkrat na mesec nosit posebne vložke za tiča, da bi vanje curljala kri, bi me verjetno zadela kap. Tega pa bejbikam res ne zavidam. Ženske so zaradi nje tečne in nataknjene, hormoni jim divjajo, seks je bolj kot ne nezaželjen, čeprav si ga baje ravno takrat najbolj želijo. Hvala bogu za tiča!

03. Ženske imajo nenavadno sposobnost instantnega menjavanja razpoloženja brez kakega pametnega razloga. Vse prevečkrat se zgodi, da se sprva še smejejo in so odlično razpoložene, potem pa se z njimi nekaj meniš, pa nenadoma postanejo tečne in nadležne. Ženska nikoli ne zna povedat, zakaj je tečna. To pa zato, ker v večini primerov še sama ne ve. Pač je. Tudi tipi smo tečni. Vendar redko in vedno z razlogom.

04. Večina žensk je posrana za volanom.

05. Babe imajo celulit.

06. Ženske se morajo brit tudi po rokah in nogah. To bi bila zame prava grozljivka. Večina to - kolikor so mi povedale - počne celo vsak dan oz. vsaj vsak drug dan. Utrujajoče in dolgočasno. Res jih spoštujem, ker se jim da brusit njihove ude, da so gladki in nepikajoči.

07. Ženske si nikoli ne morejo spraznit jajc.

08. Ženske veliko dlje živijo od moških. To je strašno, saj si niti približno ne želim doseči 80, 90 ali bog ne daj celo 100 let. Nočem bit tečen star zamorjen dedec, ki bo jedel na flaško in lulal v kahlico.

09. Verjetno bi se zlomil, če bi moral nositi visoke petke. Ziher bi se na poti po Čopovi stegnil čez kanalski jašek in se ubil. Kako pri sveti Mariji lahko spravijo tiste štekle na svoje tace in z njimi celo plešejo ter tečejo, mi ostaja največja uganka sploh. Hvala bogu, da je zame dovolj normalno, če v soboto zvečer nase nadenem normalne mogoče samo za odtenek fensi športne copate. Če bi kaj takega nase v Globalu obula bejba, bi jo ziher obtožili, da je pobegnila iz Hombreta.

10. Ženske so takoj obtožene, da so kurbe. Če se neka baba v klubu v eni noči poljublja z več tipi, je prekleta zahojena sprefukana prasica, če pa to naredi tip, pa je totalni car.

12. Ženske si ne morejo pustit bradice. Bradica je seksi. Sploh, če je lepo oblikovana. No, ženske si v bistvu lahko pustijo bradico. Ampak bi jih v tem primeru po moje izgnali iz države. Ali pa preselili k Strojanovim.

13. Ženske so označene za nekulturne prasice, če rigajo ali prdajo. Tudi moški smo označeni za nekulturne prasce, če rigamo ali prdamo. Ampak smo hkrati carji, ker upamo.

14. Ženske, ki so v postelji menjale veliko partnerjev, so označene za kurbe. Moški, ki so v postelji menjali veliko partnerk, so označeni za izkušene.

15. Ženske ne vedo, kako fajn je nekomu končat v usta.

16. Ženske nikoli ne morejo doživet orgazma V nekomu.

17. Večina babnic še v lokalni Spar ne more iti brez mejkapa. Da bi moral ves ljubi božji dan hodit okrog z nekim čudnim rjavim prahom, vtrtim v mojo kožo na obrazu, bi itak popizdil. To pa seveda še ni edina stvar, ki jo spravijo nase. Tu so še neke barvice za oči, pa korektorji, šminka, senčilo pa še cel kup drugih pripomočkov, ki jih sploh ne poznam, vem pa, da jih obstaja mnogo, ker jih je mogoče najti v vsaki babji torbici. Da bi jaz moral v soboto zvečer eno uro zapravit pred ogledalom, ker bi pazil, da si v pravih odtenkih nalagam puder in se držim črte na ustnicah, ko bi se šminkal?! Po moje tudi!

Joj, kako sem vesel, da imam tiča :-)
  • 0

#323 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 February 2007 - 01:41 PM

Full dobr. laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#324 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 20 February 2007 - 04:36 PM

Nekatere Miky so prav fajn pri nekaterih se pa vid, da sereš motku!!

Dandanes se mi zdi, da ful tipov sploh ne zna vozit in to sploh ni res, da smo ženske slabše voznice.

Pa res je, da lahko končaš nekomu v usta, sam je predpogoj, da najdeš eno tako, pa jo naserješ, da ti to dovoli. Jst ti vsekakor nebi! laugh.gif

Pa lahko ti pride V nekomu, ne boš pa nikoli vedel, kaj pomenijo multipli orgazmi!!!

Pa why the hell bi hotela bradico, common!! Res je sexy sam na tipu, tak da ne vidim pointa kaj si hotel povedati? Mogoče, da si večina žensk želi bradico???

V Špar ti grem kadar češ brez MU-ja!!

Pa tut ni velik takih jetijev, ki bi se morale tut po rokah brit!!

Pa res, da si spraznete jajca, sam kaj ko gre to v zakup s spraznitvijo glave! laugh.gif

Pa čista šovinistična fora, da ste tipi vedno tečni z razlogom, ženske pa sam zato, ker nimamo kej za delat!! Mater bi te nekam sunla twisted.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#325 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 February 2007 - 06:07 PM

Go Dragica! twisted.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#326 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 20 February 2007 - 07:49 PM

uh, dragica se je izpovedala ... zihr je pms kriv! laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#327 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 20 February 2007 - 08:52 PM

QUOTE(Dragica @ 20. 2. 2007 - 16:36) View Post

Nekatere Miky so prav fajn pri nekaterih se pa vid, da sereš motku!!

Dandanes se mi zdi, da ful tipov sploh ne zna vozit in to sploh ni res, da smo ženske slabše voznice.

Pa res je, da lahko končaš nekomu v usta, sam je predpogoj, da najdeš eno tako, pa jo naserješ, da ti to dovoli. Jst ti vsekakor nebi! laugh.gif

Pa lahko ti pride V nekomu, ne boš pa nikoli vedel, kaj pomenijo multipli orgazmi!!!

Pa why the hell bi hotela bradico, common!! Res je sexy sam na tipu, tak da ne vidim pointa kaj si hotel povedati? Mogoče, da si večina žensk želi bradico???

V Špar ti grem kadar češ brez MU-ja!!

Pa res, da si spraznete jajca, sam kaj ko gre to v zakup s spraznitvijo glave! laugh.gif

Pa čista šovinistična fora, da ste tipi vedno tečni z razlogom, ženske pa sam zato, ker nimamo kej za delat!! Mater bi te nekam sunla twisted.gif

ne kužim oops.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

• Guests

Posted 20 February 2007 - 08:56 PM

Kaj na tem ti ni jasno?
  • 0

#329 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 20 February 2007 - 09:51 PM

Nisi ti dobr razumela poante cele zgodbe.. mogoče je res mankal naslov ampak v zadnem uvodnem stavku je pisalo zakaj NEBI nikoli oz. si NE želim da bi bil ženska

O tem raje nebi zgubljal besed smile.gif

Še vseeno se najdejo osebe s katerimi lahko to izvedeš če si moški.. v primeru da bi bil ženska kaj takega nebi moral drži ? če je neostik pol zihr drži

Čisto jasno je kaj sem hotel povedati ;) Na nekaterih tipih je bradica sexy, če bi bili ženska pač bradice nebi bilo...

Moški si pač u večini ne brijemo nog in rok kot si jih nekatere ženske in to je še en odgovor zakaj nebi bil ženska ...spet ne vem kaj je bilo tukaj nejasnega ??
  • 0

#330 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 February 2007 - 11:18 PM

Obstajajo moški, ki si brijejo roke, noge, nekateri celo hrbet.

Btw, ženske imamo celulit, moški pa Bierbauch, kar je za moje pojme dosti bolj neokusno.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#331 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 20 February 2007 - 11:24 PM

ja ja zdej gremo že u detajle ane ;) še vseeno je procent moških ki se brijejo in imajo bauhija manjši kot obritih žensk s celulitom smile.gif tongue.gif tongue.gif
  • 0

#332 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 21 February 2007 - 07:39 AM

Zakaj moški nimamo celulita?

Ker je to grdo!

laugh.gif
  • 0

#333 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 February 2007 - 08:11 AM

QUOTE(Miky @ 20. 2. 2007 - 13:30) View Post

04. Večina žensk je posrana za volanom.

Ja, Miky, seveda! To bo res ko hell freezes over! smile.gif Sicer pa, kdaj si zadnjič malo več časa preživel na cesti? Jaz sem vsak dan že nekaj let vsaj eno uro v avtomobilu in trdim nasprotno! Če pa ne verjameš te pa lahko tudi na kakšen avtomobilski dvoboj povabim (da vidim če ti tudi tam gre tako dobro kot z besedami). Tiča praviš da imaš, dokaži še, da imaš jajca! tongue.gif

Pa še en vic zate: "Kaj ženska zjutraj naredi s svojo ritjo?"
"Namaže mu kos kruha in mu postreže s kavico, nato pa ga pošlje v službo!" smile.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#334 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 21 February 2007 - 08:58 AM

Še nekaj sem pozabil ... omenja se "bierbauch". Prenekatera ženska si vzgoji imeniten trebušček. Morda ni od piva, nagravžno in zanemarjeno je pa vsaj tako kot če ima to moški.
Sploh če v kombinacijo pride še kaka mini majčka sick.gif
  • 0

#335 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 21 February 2007 - 09:01 AM

a iz teme najave, izjave in podobno je sedaj to postala bitka med spoloma?
  • 0

#336 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 21 February 2007 - 09:03 AM

Sej mamo najave, vsak svoje devil.gif
  • 0

#337 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 21 February 2007 - 09:10 AM

sej je cool! se ful zabavam ob najavah (obojih)!!!! me je samo malce strah, da bo ta tema zaplula v neke bolj filozofske vode wink.gif confused.gif
  • 0

#338 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 21 February 2007 - 02:10 PM

QUOTE(Zlobica @ 20. 2. 2007 - 19:49) View Post

uh, dragica se je izpovedala ... zihr je pms kriv! laugh.gif

Res mam PMS laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#339 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 21 February 2007 - 03:25 PM

no evo še ena stvar več zakaj nikoli nebi bil ženska smile.gif
  • 0

#340 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 21 February 2007 - 06:23 PM

biggrin.gif biggrin.gif PMS je res nadležna stvar!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users