Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#321 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 26 November 2005 - 06:57 PM

hahaha sej ne vem kako disi, ker nism probala ampak ce si sam zamislm vonj po morju.....fuj biggrin.gif sam se tega bi se mankal da bi po algah prsmrdela v diskac biggrin.gif
  • 0

#322 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 26 November 2005 - 07:00 PM

kupila sem avon spa nocni tretma za obraz (mislim da je z zelenim cajem) in morm rect da sm ga samo enkrat uporabila ker mi je zelo zelo obup, prav tako avon palnet spa gel za ucvrstitev koze. ce katera rabi prodam po polovicni ceni (je pa res oboje samo 1krat rabljeno).
  • 0

#323 MARELICA

MARELICA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 186 posts
  • Interests:SODOBNA TEHNOLOGIJA, DELO Z LJUDMI...

Posted 27 November 2005 - 12:47 PM

Če ti izdelki niso všeč jih lahko vrneš.
  • 0

#324 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 28 November 2005 - 09:53 AM

Rozica Nočni tretma z belim čajem vsebuje alkohol na začetku.

Ja, vse lahko vrneš v roku 2 mesecev, napiši reklamacijski list in oddaj dostavlalcu Door to door, ko naslednjič dobiš paket. Seveda moraš vse skupaj zapakirat-najbolje v kakšno obloženo kuverto.
  • 0

#325 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 November 2005 - 10:08 AM

hja problem je v tem ker sem jaz to kupilaprek ene kolegice ki pozna eno ki je vclanjena, ona pa je rekla da ne vraca stvari. a lahko jaz to sama vrnem? kaj pa moram napisat zravn?
  • 0

#326 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 November 2005 - 10:26 AM

Ne, sama jih ne moreš vrniti. Ona se ti je s tem, ko ti je rekla, da ne vrača stvari, zlagala. Ker gre za nakup preko pošte, ne veš kaki so izdelki. In zakonsko je predpisano, da ti mora biti omogočeno vračanje izdelkov. Zateži ji, če ne ji pa zagrozi, da jo boš prijavila. (sej ne vem komu, samo zateži ji).
Tudi meni gre na živce, ko mi dostikrat kaj vrnejo (imam eno, ki mi vrača skoraj vse), samo ne moreš ji potem reči, da ne sme vrniti. Če ji ne ustreza, je to moja dolžnost, da spravim nazaj do Avona in ji vrnem denar.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#327 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 28 November 2005 - 10:35 AM

js sm mela pa neki cajta nazaj eno avon nočno kremo in mi je fuuul odgovarjala, res prow tist dobr feeling k si namazes, pol k sm porabla je pa mami stran vrgla uno posodco in zdej ni vec sanse da ugoovim kera je to biggrin.gif al ma avon prow ksno dobro nocno kremo k jo vsi pohvaljo?
  • 0

#328 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 November 2005 - 10:51 AM

ah ne , ne bom ji zatezila, ker je sodelovka od fantove mame in ona pac ne vraca stvari, kaj cem, sj sm to ze prej vedla. evil.gif
  • 0

#329 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 28 November 2005 - 11:10 AM

QUOTE(rozica)
ah ne , ne bom ji zatezila, ker je sodelovka od fantove mame in ona pac ne vraca stvari, kaj cem, sj sm to ze prej vedla. evil.gif

Če se boš takole pustila vsem in povsod 'nategovati', boš za marsikaj prikrajšana... Gospe na lep način razloži, da ti izdelek pač ne ustreza, ali pa zamenjaj predstavnika...
Veš koliko denarja lahko zmečeš stran zaradi takih lenob? To je easy money, če bi se gospa zares hotela potruditi in ji ne bi bilo vseeno, bi morala tudi ona sama igrati po pravilih...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#330 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 November 2005 - 11:22 AM

saj sem zamenjala predstavico.
  • 0

#331 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 28 November 2005 - 11:50 AM

QUOTE(rozica)
saj sem zamenjala predstavico.

:thumright: dobra kupčija
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#332 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 November 2005 - 06:19 PM

takoj sem mogla sprobat:

-krema za telo z granulami olivnega olja: super mazljivo, všeč mi je tekstura, hitro se vpije, koža je mehka in dišeča
-krema za obraz M24: krasno mazljiva in v hipu se vpije, vonj me je najprej spominjal na lekarno/ordinacijo (full sterilen je deloval), ampak se bom kmalu navadla nanj
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#333 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 November 2005 - 11:06 PM

kaj mislite o setu za francosko manikuro, je kvaliteten? kaj pa twinkle svetleci tekoci eyeliner? losjon za tejo-crna cesnja in muskatni orescek (glede na sestavine je ok?)? krtaca za ravnanje las? dvojni svincnik kajal za oci (na zadnji strani)?
odlocam se za nakup, pa me najprej zanimajo vase izkusnje?
  • 0

#334 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 28 November 2005 - 11:12 PM

QUOTE(rozica)
kaj mislite o setu za francosko manikuro, je kvaliteten? -Nekaj srednjega.

kaj pa twinkle svetleci tekoci eyeliner?-Prozoren z srebrnimi bleščicami, ni tak kot na sliki v katalogu.

losjon za tejo-crna cesnja in muskatni orescek (glede na sestavine je ok?)? -Sestavine so vredu, diši božansko, je še najbolj hranilen od Naturals losjonov.

krtaca za ravnanje las? dvojni svincnik kajal za oci (na zadnji strani)?
odlocam se za nakup, pa me najprej zanimajo vase izkusnje?

Ostalo ne poznam, svinčnik je nov.
  • 0

#335 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 28 November 2005 - 11:21 PM

kaksen pa je eyeliner v resnici? mislim se ga splaca kupit al grdo izpade, se lepi...?
  • 0

#336 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 November 2005 - 11:21 PM

.

Jaz imam ta Naturals losjon za telo češnja & muškatni orešček - pač po sestavinah povprečje, prav nič posebnega (za suho kožo, sploh v hladnejših mesecih, absolutno prešvoh). Vonj je pa izredno prijeten. Mene je premamila demo cena in sem ga kupila. Sicer ga ne bi.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#337 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 28 November 2005 - 11:24 PM

Ja za zelo suho ne bi bil, je pa vseeno vredu, vsi ostali so manj hranilni.
  • 0

#338 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 November 2005 - 11:33 PM

.

Kaj jaz vem. Jaz kakšne razlike med njimi ne opazim. Imam še vanilijo & sojino mleko.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#339 MARELICA

MARELICA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 186 posts
  • Interests:SODOBNA TEHNOLOGIJA, DELO Z LJUDMI...

Posted 01 December 2005 - 03:29 PM

Kateri še lahko pošljem katalog, če ga rabi. Če ga želite naj se mi javi, lahko pa sporočim, kje se ga da dobit.

lp
  • 0

#340 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 01 December 2005 - 05:01 PM

Jaz jih imam tudi še ene 7 odveč, so mi jih kar tako poslali, brez naročila. Je pa to katalog 1.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users