Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#321 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 June 2006 - 03:26 PM

QUOTE(sade)
QUOTE(*pikica*)
js pa vedno po tem, k si rit obrisem, pogledam na wc papir, kako kej zgleda drek biggrin.gif kok sm js neumna rolleyes.gif biggrin.gif

pa saj to vsi delamo
ali ne? biggrin.gif

pač ne da pogledaš kak zgleda (barva, tekstura biggrin.gif ), ampak da vidiš kdaj si lahko nehaš rit brisat oz. kdaj je že čista wink.gif

Pomoje je kar dosti ljudi, ki počnejo tovrstne stvari. Zanimaš se za svoje telo in njegove produkte, nothing special. wink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#322 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 June 2006 - 03:45 PM

oh, c'mon, i was eeeating! biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#323 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 19 June 2006 - 03:31 PM

Lažje pijem vodo iz flaše kot iz kozarca
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#324 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 19 June 2006 - 04:02 PM

QUOTE(URŠKA)
Lažje pijem vodo iz flaše kot iz kozarca

me too biggrin.gif pa na ta način dost več spijem
  • 0

#325 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 June 2006 - 04:07 PM

Js recimo tud ne morm zaspat, če ne zaželim vsem, ki so pač doma zravn mene, lahko noč ... sploh ne morm zaspat, če ne rečem tega. biggrin.gif To sm se navadla od sestre, ki je vedno težila da ji nikol ne zaželim lahko noč (mava skup sobo in sm se navzela ene par njenih glupih navad, lucky me biggrin.gif ).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#326 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 19 June 2006 - 04:40 PM

Dilema, ful lepo biggrin.gif wink.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#327 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 19 June 2006 - 04:56 PM

QUOTE(crna)
QUOTE(sade)
QUOTE(*pikica*)
js pa vedno po tem, k si rit obrisem, pogledam na wc papir, kako kej zgleda drek biggrin.gif kok sm js neumna rolleyes.gif biggrin.gif

pa saj to vsi delamo
ali ne? biggrin.gif

pač ne da pogledaš kak zgleda (barva, tekstura biggrin.gif ), ampak da vidiš kdaj si lahko nehaš rit brisat oz. kdaj je že čista wink.gif

Pomoje je kar dosti ljudi, ki počnejo tovrstne stvari. Zanimaš se za svoje telo in njegove produkte, nothing special. wink.gif

Ta debata z iztrebljanjem in toaletnim papirjem mi je tko originalna biggrin.gif Sicer pa tudi zdravniki priporočajo, da bi se občasno mal prekontroliralo kako je z našimi iztrebki biggrin.gif ker od barve in še par dejavnikov zavisi naše zdravje...črevesje pač rules, če se črevesje upre smo dejansko v dreku biggrin.gif
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#328 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 19 June 2006 - 05:37 PM

QUOTE(inchika)
 ker od barve in še par dejavnikov zavisi naše zdravje...črevesje pač rules, če se črevesje upre smo dejansko v dreku biggrin.gif

kva si me nasmejala ej....IPB Image

maš pa prov
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#329 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 June 2006 - 05:59 PM

ko mam slušalke na ušesih čist zmeri grickam kablčk ...use mogoče z usti delam z njem ermm.gif tud dele .. oops.gif
  • 0

#330 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 19 June 2006 - 06:06 PM

Jst pa zmeri kadar moram kako stvar opravt, recimo it u zgorn štuk po dvd-je za vrnit, si zmeri rečem da bom to ju3 nardila. In potem k grem spat sploh ne morem zaspat, ker skos mislim na njih in zamudnino. In potem se ponavadi sredi noči ubudim in si napišem na list. Ampak nikoli si jih pa ne prištimam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#331 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 19 June 2006 - 06:14 PM

QUOTE(Lindsay)
Jst pa zmeri kadar moram kako stvar opravt, recimo it u zgorn štuk po dvd-je za vrnit, si zmeri rečem da bom to ju3 nardila. In potem k grem spat sploh ne morem zaspat, ker skos mislim na njih in zamudnino. In potem se ponavadi sredi noči ubudim in si napišem na list. Ampak nikoli si jih pa ne prištimam biggrin.gif  :D  :D

Ja, men se tud to dogaja. sam d si js vseen nikoli ne zapišem, sam spat ne morm biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#332 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 19 June 2006 - 06:19 PM

pred vsakim izpitom si porežem nohte ful na kratko ermm.gif pa ne vem zakaj ermm.gif
  • 0

#333 Issak

Issak

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 393 posts

Posted 19 June 2006 - 06:22 PM

QUOTE(Kalypso)
pred vsakim izpitom si porežem nohte ful na kratko  :? pa ne vem zakaj  :?

mogoče zato da si jih ne pogrizeš?? wink.gif
  • 0
"cowardly warrior vents his rage
his lust for blood cannot be appeased
what fickle angels are we
our divided brothers we slay
his lust will erase all"

#334 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 19 June 2006 - 06:26 PM

ne, ker si jih nikoli ne grizem. Tak stričt na kratko pa sem si začela šele sedaj na faxu ermm.gif Sem čudna. Pa taki lepi dolgi se zdaj že bili, jaz pa jih kljub temu postrižem. cry.gif
  • 0

#335 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 June 2006 - 07:59 PM

Kalypso, odvadi se! blink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#336 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 19 June 2006 - 08:32 PM

QUOTE(Lindsay)
Jst pa zmeri kadar moram kako stvar opravt, recimo it u zgorn štuk po dvd-je za vrnit, si zmeri rečem da bom to ju3 nardila. In potem k grem spat sploh ne morem zaspat, ker skos mislim na njih in zamudnino. In potem se ponavadi sredi noči ubudim in si napišem na list. Ampak nikoli si jih pa ne prištimam biggrin.gif  :D  :D

o jaa, je bla dons polenih ura in jz sm bla ž u pojstli in nism mogla zaspt, dokler si nism napisala na list kaj om mogla u sredo kupt, da nom pozabla biggrin.gif
sam se mi zdi to prov moteče ker težko umer zaspim in mi mogani ne nehajo mislt evil.gif
  • 0

#337 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 19 June 2006 - 09:14 PM

če grem zvečer al pa ponoč spat ZMER pogledam, če so balkonska vrata zaklenjena!!!! pa če bom šla tristokrat mim bom pa tristokrat pogledala!! rolleyes.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#338 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 20 June 2006 - 06:44 AM

budilka mora bit narihtana tako da je liho število(recimo 6:27)
ko sem imela še eno uro ko sveti ponoči v sobi, sem jo imela vedno narihtano da je kazala 2uri in pol naprej kot je bil dejanski čas
  • 0

#339 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 20 June 2006 - 08:01 AM

skos se mazm z labelo, skos, ceu dan, kjerkol kadarkol, zmeri pousod. Utrga se mi, ce mi je zmanka u nedelo al pa gdaj k so stacune ze zaprte, zalog doma pa ne najdm evil.gif
ure mam pa tut js naprej premaknene wink.gif , ampk samo za 10 minut. Pa se zmeri zamujam pousod oops.gif
  • 0

#340 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 20 June 2006 - 09:03 AM

če nimam na kruhu nič namazano, ga nikoli ne grizem od kosa, ampak si ga z roko najprej trgam na manjše koščke. skoraj vedno si žemljo/štručko/bombico zrežem na polovici in šele potem pojem eno po eno. kruh si zmeraj namažem do potankosti natančno. z noža ližem, kar gor ostane.

nehala pa sem si obsesivno umivat in s kremo mazat roke. 8) ampak še zmeri oboje vsaj 10X dnevno ponovim. biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users