QUOTE(Chandra)
In ja _M_ ima prav, če živiš s starši pod njihov streho dobiš manjšo socialno, tako je po zakonu, ker ti kao ni potrebno plačati za bivališče.
Samo _M_ lahko bi napisala pritožbo, da tudi če imaš le socialno daješ denar zraven za račune in za hrano...pol bi pa dobila celo. Samo, če ne rečeš itak ne povejo, da maš to možnost.
Tud to ne bo čisto držalo, sem šla z delavko zelo natančno čez pravilnik o dodelitvi pomoči.
Sem izjavila, da tudi jaz prispevam staršem za gospodinjstvo določen del in zato je moja podpora 33k, drugače bi bila še manjša, malo čez 20jurjev.
Ob izjavi, da pa prispevam v gospodinjstvo, pa skoči pol na 33.
Pritožit se jaz na mojo odmero res ne morem, saj je vse tako kot mora bit, kot sem že rekla, prijavila bi lahko ostale centre, ki neupravičeno dodeljujejo najvišji znesek, sam itak men ostane tistih 33 jurjev, nič ne pridobim...
Pa bi ob tej priliki še nekaj izpostavila - da te tisto, kar si študiral, ne zanima in ne veseli, lahko ugotoviš tud tekom študija,
jaz recimo sem šele čisto proti koncu sama sebi priznala, da me pedagoško delo niti malo ne veseli, čeprav sem študirala pedagoško smer jezikov na FF
Kot študentka sem pač vedno delala v gospodarstvu in mi je to neprimerno bolj všeč, tako da si tudi službo iščem na tem področju. Upam, da mi bo uspelo, saj sem trenutno ze dokaj blizu uresničenju te želje