Jump to content

Photo

Menstruacija

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#321 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 29 May 2009 - 11:04 AM

Js jo pa čakam že kar neki časa. Sem nehala s tabletkami, pa se ji je očitno zmešal. down.gif
  • 0

#322 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 June 2009 - 08:52 AM

Jina, to si dobila Primolut Nor ane. Upam da bo pri teb delovalo, ko jih nehaš.

Drugač pa Ananas, ja točno tako kot si napisala zadnji stavek. Hormoni so povezani pač z mastjo,k je pri men očitno ni dost biggrin.gif

Drugač mi je reku pač da lah se probam zredit, sam da če mam že ceu lajf slabih 50 kil, pol bom najverjetneje shujšala nazaj ane...
Pa mal sem ga nahecala da bi začela na otrocih delat čez eno leto (not) in je reku ja da načrtovanje zjebe vsako žensko, da naj neham kondome uporabljat oz. če mi še kdaj poči kondom naj ne vzamem Norlevo pa bom ziher zanosila (I bet so!) pa bo pač pou leta prej kot sem načrtovala biggrin.gif

Sme prašala pa ga za Primolut Nor pa je reku da to je bl tko spodbujevalec menster, hormonska zadeva,kar pomeni da ko ga nehaš jemat se ponavadi vrnejo stvari nazaj v tvoje osnovno stanje....
In da lah mi da KT, ker pol bodo šle ciste preč.
Sam ko jih bom nehala jemat bodo spet nazaj.
Tko da pointless.
Kot sem ga razumela so menstruacije v življenju ženske nepomembne, dokler se ne odločiš za otroka.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#323 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 June 2009 - 09:12 AM

Iz holesterola nastajajo spolni hormoni. Če ni holesterola ni hormonov- to je dejstvo. Pa Sally, dej mal več margarine pojej wink.gif
  • 0

#324 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 13 June 2009 - 09:35 AM

Primolut Nor, ja. Ginekoliginja mi je takrat rekla, da se sluznica debeli, in je možno, da bi dobila M brez tablet. Ma ja, samo kdaj? mad.gif

Se pa ne bi pritoževala, če bi bla pač brez, ampak če bi bila sigurna, da je vse v redu s hormoni (kar pa ne bi blo, ane). Tko da jaz dvomim glede zadnjega stavka. huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#325 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 13 June 2009 - 09:41 AM

Definitivno brez holesterola ne bo šlo, tako da boste mogle kar delat na tem, sigurno je boljše za telo jest margarino kot pa jest vse te hormonske preparate, da bi si uredile menstro.
  • 0

#326 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 13 June 2009 - 09:43 AM

V čemu je finta te margarine? Saj v margarini ni holesterola?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#327 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 13 June 2009 - 09:45 AM

So pa nasičene in nenasičene maščobne kisline, ki vplivajo na raven holesterola v krvi.
  • 0

#328 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 June 2009 - 10:20 AM

Hehe, ja sem se odločila jest malo več suhih salam, pa danes sem si dala pod nutello na kruh še margarino.
To pa sploh nisem vedla da pač holesterol hormone uravnava (oziroma verjetno sem vedla enkrat v gimnaziji,ko smo se učili hormonalni sistem ;) )

Jina, sporoči pol kako bo ko nehaš....Jaz bom pa sporočila kako bo šlo z margarino biggrin.gif laugh.gif
  • 0

#329 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 13 June 2009 - 10:54 AM

Deal. biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#330 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 13 June 2009 - 10:56 AM

Ja pa tako ene 3 žličke margarine na dan, več ne. Pa tud če je becel biggrin.gif , da je ne boš zdaj z žličko, namest jogurta biggrin.gif
  • 0

#331 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 June 2009 - 10:58 AM

Končno je pršla! woot.gif Ne vem, če sem je bila kdaj tko vesela. biggrin.gif
  • 0

#332 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 13 June 2009 - 11:10 AM

Jaz sem tudi dobila Primolut Nor (je pač rekla, da vidi da možnosti za menstro so; da jo lahko sproži, vglavnem da dogajanje je). Ampa to že februarja. Takrat sem potem dobila menstruacijo (približno 10 dni po nehanju jemanja), od takrat pa spet nič. ermm.gif Ma, kr neki. Rekla je ginekologinja še, da imam en jajčnik malo cističen, ampak da ni nič večjega, hujšega.
Ma malo me skrbi. Saj ne zdaj, ampak bolj za naprej npr. ko bova želela met otroka. No, sej je rekla naj ji povem, ko se bova odločila na temu delat, pa bomo vidl kaj pa kako.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#333 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 June 2009 - 01:38 PM

Joj jaz bom znorela s to menstro.
Že več kot eno leto mam čisto redno, zadnje čase pa se mi je ciklus čisto zmešal. Jo mam en teden, en teden ne in spet. Pred enim tednom sem se je rešla in danes sem jo spet dobila. Kr lije iz mene. Nič ne morem nardit a ? Pač počakam, da se uredi.
  • 0
Viens, reste ici!

#334 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 13 June 2009 - 01:51 PM

Fifa, kakšno maš pa kej težo?
Ana, ma to tud ni normalno, zdej če je to mogoče en mesec ok, ampak jst bi šla k ginekologu...
Tk k ni normalno da je ni, isto ni normalno da tri tedne v mescu je.
  • 0

#335 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 13 June 2009 - 02:38 PM

Sally, prenizko ne. Obratno. No, sej se trudim, da temu ne bo več tako, ker sumim da je lahko tudi to krivo.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#336 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 13 June 2009 - 02:50 PM

Ja, Ana, res pejt do ginekologinje. huh.gif Če ne drugega, se čez čas sigurno krvna slika precej poslabša.

Jaz sem mela pri 15ih enkrat 3 tedne skupaj blink.gif , mi je ene tablete predpisala, in se je uredilo.

• 0

― V. Van Gogh

#337 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 13 June 2009 - 04:22 PM

Ma dej no, men že ful zamuja. Nazadnje sm jo mela kak mesec in pol nazaj. Prov čutm, da jo bom dubla v Španiji al pa pol na Hrvaškem. hmm.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#338 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 13 June 2009 - 05:45 PM

Uou, očitno bi mogla prej napisat kej v temj temi, ker sm jo zdej pa dubla. thumbup.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#339 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85948 posts

Posted 13 June 2009 - 06:03 PM

laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#340 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 13 June 2009 - 08:57 PM

Moja je po prenehanju jemanja tabletk čist zmešana. Dobila sm jo sicer kr točno, je trajala 2 dni, potem dva dni ni blo nič in pol spet. huh.gif Upam, da se bo to kej kmal uredil. Mal sm se zajebala kr sm jih nehala lih zdej pred poletjem jemat.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users