Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#321 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 January 2008 - 02:37 AM

QUOTE(crna @ 5. 1. 2008 - 0:41) View Post

Za tvoje dobro Rea, upam da sediš na kahlici laugh.gif .

Sj zdj k mam menstro mam vložk, pa k uide itak ne premoč! Ni panike, rofl! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#322 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 05 January 2008 - 10:06 AM

No sej, jest imam tud podobne fore. Men se najbolj dogaja, kadar me kdo zbudi, pomoje v REM fazi. Ponavadi zvečer zaspim na kavču in me brat zbudi in mu težim, ampak se naslednji dan nič ne spomnim. Pred časom me je pa oči prišel zjutraj zbudit in vprašat, če rabim kaj iz trgovine. In sem rekla, da rabim krtačo za psa (sam mi psa sploh nimamo). laugh.gif laugh.gif
  • 0

#323 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 January 2008 - 10:28 AM

ne morem verjet - js sm učeri že spet nekaj pizdila. js sm že spala, fant je še gledal tv in je šel vmes na wc lulat in sem bojda prišla do wc-ja in ga nazjala, če on trka in da nej me ne zajebava. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#324 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 05 January 2008 - 01:32 PM

Jaz tudi govorim ponoči. Zadnjič sem se vstala in se kregala s posterjem. Pol 1x drugič sem se kregala s sliko, 1x pa z ribami v akvariju, oops.gif Ati pa tudi se sredi noči zbudi in se začne nekaj dret. biggrin.gif Aja, pa hodim dost rada v spanju. Se spomnim, da ko smo bli v šoli v naravi sem se vstala (v spanju afkors), vzela brisače in jih lepo obesla po oknih, potem sem še spustila rulete in šla nazaj spat. laugh.gif
  • 0

#325 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 05 January 2008 - 03:00 PM

LOl prelol, pa kake mate to ve huh.gif laugh.gif Čist smešne prigode!
Lala, kako veš, da si se kregala s posterjem pa z ribo? laugh.gif Je bil kdo zraven v sobi?
Jz pa nč tok smešnga ne povem, sam baje ibr momlam vsako noč pa najrajš se v spanju kregam pa zraven fuuul brcam pa krilm z rokami, kt da bi se tepla, a ne. Zato je dala mami, k sva še spale skp, med naju trdo dilo iz lesa pol metra visoko, ko je mela dost tega da je bla čist plava, haha.
  • 0

#326 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 05 January 2008 - 03:10 PM

Enkrat sem v spanju zbudila fanta, precej grobo in mu rekla samo "Kako si mogel, ti svinja!" in zaspala nazaj. laugh.gif
seveda se zjutraj nisem nič spomnila.
Pa baje vsako toliko govorim, samo nič razločno. Aja, enkrat sem očitno sanjala da seksam zbivšim in sem pohotno govorila njegovo ime in me je fant potem spraševal kdo je J. laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#327 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 05 January 2008 - 03:35 PM

Joj, a ni nč zameru, sj jz že vem, da ne morš vplivat na to kaj sanjaš pa to, sam si ne predstavlam do kje bi mel moj surlo! laugh.gif
  • 0

#328 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 05 January 2008 - 03:51 PM

Ma malo je, ampak ve da je to neutemeljeno sej ne morem glih vplivat na sanje. Itak pa ve da mi z bivšim ni bilo glih všeč.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#329 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 05 January 2008 - 04:31 PM

uf js mam tudi stalne nočne prigode, od govorjenja, stokanja, joka in hoje naokol. najbolj nerodno mi je blo pa, ko smo bli na morju z enim kolegom in sm spala z njim in s svojim fantom v šotoru. js sm ležala na sredini. nekje proti jutru sm tega kolega začela božat po hrbtu in mu govot da je čist premražen in ga pokrivat s spalko. problem je bil pa v tem, ker je ležal na tisti strani, kjer ponavadi leži moj fant biggrin.gif
me je kr strah včasih spat s folkom, ker znam naplest vse žive stvari, oči imam odprte, spomnim se pa zjutraj popolnoma nič.

• 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#330 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46011 posts

Posted 05 January 2008 - 04:46 PM

O nočnih prigodah enkrat v šoli v naravi je ena sošolka sredi noči šla v kopalnico in se v tuš kabini pogovarjala z mamo kot da je v telefonski govorilnici. laugh.gif Ne bi vedele, če ne bi imela ena sošolka tako rahlega spanca, da se je zbudila in vse posnela na kamero.
  • 0

#331 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 05 January 2008 - 04:50 PM

ha ha kake imate biggrin.gif LOL kar ne morem verjet, meni se kaj podobnega ne dogaja, razen da občasno se režim pa se od smeha zbudim

• 0

#332 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 05 January 2008 - 06:15 PM

Rea, glasna sem ful spalnica je pa zraven moje sobe. smile.gif Mami ma pa rahel spanec pa se zbudi & me gleda pri vratih oops.gif Pol pa mi zjutraj pove, jaz pa se nič ne spomnem. Itak laugh.gif
  • 0

#333 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 05 January 2008 - 08:44 PM

QUOTE(Hevea @ 5. 1. 2008 - 0:47) View Post

On pa je do zdej vsakič ko sva prespala skupaj, izpustil isti čuden zvok, nekaj v stilu bvvllbllvllbbhjbbl. In to reče ponavadi takoj ko zaspi, tko da jst zdej že vem in čakam, kr mi je tko smešno da ne morem povedat, režim se še sto let biggrin.gif

Hevea- isto delam jaz! Pr nama je pa tko, da on počaka, pa se mi smeji, jz se pa prebudim, pa vem kaj je fora, in se zraven smejim!
  • 0

#334 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 January 2008 - 10:54 PM

Hahah, to se meni nonstop dogaja. Enkrat sem sredi noči vstala, šla do vrat, jih odprla in zaprla, počepnila v kot sobe in lulala, hahaha lol1.gif Jst pa sem mislila, da sem šla v kopalnico. Pred nekaj tedni sem vstala ob 3h zjutraj, zajtrkovala, pripravla torbo, se oblekla in zbudila brata, anj me pelje v šolo, sicer bom zamudila. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#335 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 07 January 2008 - 02:53 AM

Ma ne me jeba* a res al kaj, looool. Sam men neki ni jasn, kako to vse ves, ce pa te nos luna? Mislm, ce pa te je ze kdo vidu od domacih da ti je to povedu, pa se razlozil zraven kok je ura, ti pol ne bi blo treba it budit brata laugh.gif

Od nasih prjatlov sin je tud dost mesecni,... in je enkrat sred noci vstal pa sel do radio stolpa pa ga poscal ko je mislu da je vc, pa enkrat se mi zdi da je sel v banjo spat, ker je mislu da je postla. Enkrat se je pa cist prepricljivo zacel obuvat pa je reku mami da gre na sprehod huh.gif

jz pa edino kar bi lahko blo, pa se to ni nc kej prida dogodivscina (pa nej tko tud ostane biggrin.gif ) je, da sm se eno obdobje ponoc ful preoblacla. Recimo sla sm spat v eni pizami zbudila sm se pa v drugi pizami, no to se je ene 3x zgodil, da se sploh nc ne spomnm, parkrat sm se pa tud cist naga zbudila. Sam mi ni jasn zakaj. Edin ce mi je blo vroce pa sm se preoblekla, sam se pa cist nc ne spomnm
  • 0

#336 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 07 January 2008 - 05:04 AM

Vtis minule noči? Kratka. huh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#337 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 07 January 2008 - 08:53 AM

Uf, take sanje mam jaz non stop oops.gif . Sploh zadne čase.

Kolegica me je čakala na msn do 2 zjutr, mene pa ni blo oops.gif .
  • 0

#338 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 January 2008 - 10:40 PM

QUOTE(rea @ 7. 1. 2008 - 2:53) View Post

Ma ne me jeba* a res al kaj, looool. Sam men neki ni jasn, kako to vse ves, ce pa te nos luna? Mislm, ce pa te je ze kdo vidu od domacih da ti je to povedu, pa se razlozil zraven kok je ura, ti pol ne bi blo treba it budit brata laugh.gif

Ma sej od domačih me ni noben vidu! V zgornjem nadstrpju sva samo midva z bratom, mama pa tata imata spalnico v spodnjem. laugh.gif

Jst sama se spomnim vsega, točno vem kako sem vstala, odprla vrata, slekla hlačke in lulala v kot, vsega se spomnem, vem pa, da sem medtem spala.

Aja, pa enkrat v drugem razredu sem sredi noči vstala in šla na WC. Natanko se spomnim, da sem legla nazaj v posteljo, zjutraj pa sem se zbudila na tleh - ampak nisem padla ponesreči, ker se bila lepo zavita v deke in sem imela na tleh pravi mali bunker. blink.gif

Vtisi minule noči, khm khm, da nismo toliko OT. Do 1 in pol sem na MSNju čvekala s kolegico (zelooo zanimiva debatica, haha). Ker sem bila tako vznemirjena in razburjena zaradi vseh teh informacij, nisem mogla zaspati vse do 5h. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#339 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 08 January 2008 - 09:20 AM

Tok telefonarjenja je za mano včeri in dons ponoč, da sem mogla dat telefon dvakrat polnit.
  • 0

#340 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 08 January 2008 - 11:03 AM

bruhalna noč.stalno mi je bilo slabo in stalno sem polnila wc z vsebino mojega želodca down.gif huh.gif
  • 0
mačka figa.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users