Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36028 replies to this topic

#33781 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17157 posts

Posted 15 May 2020 - 10:42 AM

Nsi dobila navodil, meni je bilo naročeno 8 ur. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#33782 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 15 May 2020 - 11:35 AM

Zvecer je zadnji obrok lahka vecerja potem 6ur brez vode tudi. Ti svetujem, da se tega o lahki vecerji drzis, ker jaz sem v prvo imela zjutraj in nisem res nic jedla od nekje 6ure zvecer. V drugo pa sem imela ob 12h in sem seveda normalno vecerjala in zjutraj se pila, razlika je bila ocitna! Prebava ni samo v zelodcu in kernje bilo v prebavilih ocitno se precej hrane me je navijalo ful bolj kot v prvo :D
  • 0

#33783 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27612 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 May 2020 - 12:19 PM

Ne, saj zato sem zmedena, na telefon jih pa ne uspem priklicati. :/

Ob 13h imam. Ce torej vecerjam ob 20h, bi moralo biti ok. Umrla bom brez hrane, jaz se tresem ze, ce ne zajtrkujem v roku 20 min po tem, ko se zbudim. Plan je, da grem spat ful pozno in posledicno dolgo spim, vstanem, se uredim in grem. :D
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#33784 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 15 May 2020 - 02:30 PM

Pa za gastro se se da potrpet :D pri kolono se mi je pa res zdelo, da en teden stradam :D pa se ves teden prej moras pazit, da ne jes lupinastega sadja, prevec nitkastega ali cesa s sameni! :D noro
  • 0

#33785 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17740 posts

Posted 16 May 2020 - 05:51 PM

Imam 2 vprašanji in sicer,
1. kam bi lahko nesla stare, a še uporabne igrače? Kocke, pliškote..
2. Kako bi se dalo oprat večje piškote? A se na splošno to lahko pere v pralnem stroju ali je treba ročno?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#33786 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27612 posts

Posted 16 May 2020 - 06:05 PM

Jaz sem lani trdovratnejse fleke naspricala z magicnim Sgrassatorejem, skrtacila, potem pa normalno oprala v stroju in posusila na zraku, pa je bilo ok.
  • 0
Pablo Picasso

#33787 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 16 May 2020 - 09:00 PM

Uporabne igrače pri nas sprejema knjižnica, imajo eno škatlo, kamor jih lahko odložiš/vzameš, če ti je kaj všeč. Sicer ta opcija trenutno ni uporabna.
Pliškote lahko oddaš tudi v Humanine zabojnike.

Jaz vse pliškote perem v stroju, na programu za občutljivo perilo in z nežnejšo centrifugo. Sušim na zraku na suh, sončen dan, da ne gnijejo tri dni na stojalu. Prenesejo brez posledic. : ) Večje pa morda v pralnico/čistilnico?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#33788 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 16 May 2020 - 09:09 PM

Perem v pralnem stroju bp. Gledam pa tudi jaz, da je zunaj toplo in se bolje, tudi vetrovno, da se mi dobro posušijo.
  • 0

#33789 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 16 May 2020 - 09:24 PM

Burja <3

: )
  • 0

#33790 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24840 posts

Posted 17 May 2020 - 07:12 AM

Jaz sem vse igrace zdajala kolegicam, ki so imele mlajse otroke ali pa v vrtec.

Pliskote prala v pralnem stroju
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#33791 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27612 posts

Posted 18 May 2020 - 03:50 PM

Imam zajeten kup testerjev za neko kremo/losjon, ki jim je rok ze zdavnaj potekel. S takimi zadevami ponavadi premazem in zmasiram usnjene cevlje, preden jih pospravim, ampak sem vse ze obdelala in mi je se dosti testerjev ostalo. Se kak predlog za uporabo? :)
  • 0
Pablo Picasso

#33792 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 May 2020 - 07:58 AM

Ni čisto enako - ampak imela sem ene 5 odprtih neporabljenih krem za roke, so končale kot krema za suho kožo na nogah in za po telesu. Tako ne kupujem losijonov za nego kože telesa, dokler tega ne ponucam. :)

Ali je spodnji stavek kolikor toliko okej? 

V zadnjem času je v skupnih prostorih prihajalo do kaznivih dejanj in neprijetnosti.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#33793 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 20 May 2020 - 08:12 AM

Mene zmoti tole dvoje skupaj, neprijetnosti in kazniva dejanja? Najprej preberem kazniva dejanja in si mislim woow, zdaj me zanima, kaj se je tu dogajalo. Potem pa nadaljuješ in neprijetnosti - kar mi pove, aha ok, ni bilo hudega, samo malo neprijetno?
Slovnično drugače ok :)

Mogoče bolje tako: V zadnjem času je v skupnih prostorih prihajalo do neprijetnosti, celo kaznivih dejanj.

Kaj to kako pritožbo pišeš?
  • 0

#33794 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts

Posted 20 May 2020 - 08:17 AM

Hehe, hvala.

Želim napisati tako, da se bo jemalo resno, ampak ne zdaj zastrašujoče dramatično.

Vdor v nabiralnike, kraja zračnice na mojem kolesu :D - odtujitev osebne lastnine.

Smrdljivi hodniki po cigaretih in travi,  ogorki čikov na zaprtem stopnišču + smetenje - neprijetnost. 

Potem je pa še v kolesarnici en par kolesarskih okvirjev razstavljen + kolesa okoli ležijo - tu pa ne vem, kaj se dogaja.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#33795 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 20 May 2020 - 08:20 AM

Aha razumem, ja. Sem si predstavljala kak seksualni eksces, ne vem zakaj :/
Mja, kraja je kar resno kaznivo dejanje.
Potem pa V skupnih prostorih je v zadnjem času prihajalo do raznih neprijetnosti, tudi do kaznivih dejanj.
  • 0

#33796 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17740 posts

Posted 20 May 2020 - 09:24 AM

Uh, Olivija, ne bere se fajn. Sem hvaležna, da smo pa mi v upokojenskem bloku, par ostarelih nonic in parov srednjih let brez otrok,

tko da ni nobenega hrupa, smraje, kraj...

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#33797 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26083 posts

Posted 20 May 2020 - 09:42 AM

Aha razumem, ja. Sem si predstavljala kak seksualni eksces, ne vem zakaj :/
Mja, kraja je kar resno kaznivo dejanje.
Potem pa V skupnih prostorih je v zadnjem času prihajalo do raznih neprijetnosti, tudi do kaznivih dejanj.

Fajn formulacija, jaz bi potem še dodala par primerov v naslednjem stavku, da ni tako abstraktno in da se bodo storitelji počutili direktno nagovorjenje.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#33798 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15275 posts

Posted 20 May 2020 - 09:47 AM

Ok, hvala! Bom, to bom po alinejah navedla, kaj je bilo. 

Obvestilo bom v vednost ostalim stanovalcev objavila na oglasno desko. 

Karkoli se že dogaja, mislim, da ni nihče od stanovalcev (ok, razen kajenja) ampak nekdo, ki ima dostop do notranjih vrat in ključ, ki odpira vrata do kleti/avle.

Upam, da bo malo alarmance zaleglo. 

• 0

#33799 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 23 May 2020 - 09:25 AM

Morda kdo ve, kako je s pogrebi v teh časih? Kolegu je umrl ata in mi je napisal, da je pogreb od 11h do 13h, kaj to pomeni? Da se zvrstimo v teh dveh urah, da nas ne bo preveč naenkrat na kupu? Nočem njega gnjaviti z vprašanji.
  • 0

#33800 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4333 posts

Posted 23 May 2020 - 09:32 AM

Pri nas je bil ta teden cisto obicajen pogreb s to razliko, da je bila masa na pokopaliscu in ne v cerkvi. Sozalje so vsi voscili svojcem brez posebne distance. Tudi ljudi je bilo vec kot 50, sam to je bilo na vasi in ne nekje v mestu.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users