Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3374 replies to this topic

#3361 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18547 posts

Posted 14 March 2026 - 09:06 AM

Jaz ga zdaj spet vsak dan. In bronzer in blush. Ampak izpade naravno, ker ce sem jaz brez vsega izgledam bolna. Edino ko izgledam dobro je ko grem laufat in pridem nazaj z zardelimi lici.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3362 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89474 posts

Posted 14 March 2026 - 10:21 AM

Jaz sem ga pomoje nazadnje imela gor na poroki. :D Pa pred tem ga ze dolgo nisem uporabljala.
Zdaj imam skomine ze ce samo pomislim, da bi imela po celi faci namazano nekaj, kar se lahko odtisne na oblacila, roke … Niti obarvanih krem ne uporabljam, samo korektor pod ocmi in blush. Da bi nosila MU vsak dan, tudi doma, mi je pa itak nepredstavljivo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3363 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20294 posts

Posted 14 March 2026 - 10:21 AM

Jaz imam že od 2020 nekje od Eveline https://www.notino.s...kom/p-16131821/

Poleti menjam odtenek ali dodam malo nekega temnejšega.
  • 0

#3364 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33681 posts

Posted 14 March 2026 - 10:35 AM

Jaz tudi ne uporabljam ničesar na obrazu. Še ko sem si kdaj kako obarvano kremo dala, me je potem ful motilo, da se je spodnni rob očal oz okvirja zamazal.
Nimam potrebe sploh, jst sm s kozo res zadovoljna.
  • 0

#3365 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20294 posts

Posted 14 March 2026 - 10:51 AM

Jaz pa mam ful melazme, ki se takoj, ko se začne pomlad, poslabša. Morala bi mineralni obarvani spf uporabljat, ampak še nisem našla takega, ki bi mi odgovarjal.
  • 0

#3366 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30455 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 March 2026 - 11:41 AM

Jaz tudi ne uporabljam ničesar na obrazu. Še ko sem si kdaj kako obarvano kremo dala, me je potem ful motilo, da se je spodnni rob očal oz okvirja zamazal.
Nimam potrebe sploh, jst sm s kozo res zadovoljna.

Men gre to tudi ful na živce pa dam bb kremo gor samo k se mi da afnat in oči namazat, ko se “zrihtam” za kam it. Pudrov nikoli nisem uporabljala. Bare faced skos.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3367 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18937 posts

Posted 14 March 2026 - 11:55 AM

Jaz uporabljam to, kar sem v sosednjo temo nalepila, BB za vsak dan / “no make up” make up, L’Oreal pa ce hocem malo vec prekrivnosti, ceprav je se vedno ful light pa dewy.

Mam tudi en full coverage puder od Narsa, pa ga pomoje v dveh letih nisem 5x uporabila. Je pa res, da zadnje leto ni blo ravno referencno, ker sem se res malo mazala. Bi se pa rada spet malo vec zacela, se pocutim boljse in bolj urejeno (ce mam opravke, za doma valda ne).
  • 0

After all this time?

Always.

#3368 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18547 posts

Posted 14 March 2026 - 12:05 PM

Hja jaz se tud za doma :lol:
Se fajn pocutim in moj majkap je enak a kam grem a nikamor. Imam dobesedno 10 izdelkov in to je vse.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3369 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33681 posts

Posted 14 March 2026 - 12:49 PM

Jaz pa grem komot kamorkoli brez vsega, se mi zdi, da sem to "najbolj jaz". Ko sem na dopustu, sploh ne uporabljam nič od mejkapa.
  • 0

#3370 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24019 posts

Posted 14 March 2026 - 02:05 PM

Jaz imam trenutno Missha BB kremo, prej pa Erborian BB kremo. Moram rečt, da sta mi obe zelo všeč, kar primerljivi, le da je Missha ful cenejša. Ne grem več nazaj na puder.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3371 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20294 posts

Posted 14 March 2026 - 02:11 PM

Jaz pa grem komot kamorkoli brez vsega, se mi zdi, da sem to "najbolj jaz". Ko sem na dopustu, sploh ne uporabljam nič od mejkapa.

Jaz tudi nikoli, tudi čez vikend ne. 🙂
  • 0

#3372 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18547 posts

Posted 14 March 2026 - 02:27 PM

Ne vem kako je z ostalimi pudri, ampak moje izkusnje z BB kremami so da ostanejo na povrsini na nek masten nacin in se mi prenesejo povsod, kar za ta puder ne morem reci. Izgleda kot da se vpije in ne izgleda umetno.
  • 0

#3373 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18032 posts

Posted 14 March 2026 - 03:52 PM

Meni je bila Erborian top, ampak mi je draga. Katero Missho imaš, Marmelada?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3374 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17697 posts

Posted 14 March 2026 - 05:44 PM

Misshe so vse ful rumene, koliko se spomnim, razen ce je bila kaka sprememba zdaj.

Jaz tudi redko kdaj kaj uporabljam, ker tezko najdem pameten odtenek. Dobila sem Erborian CC pa mi je dejansko ful fajn, malo se je porabi, ampak se mi zjutraj po navadi ne da a tem flockat.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3375 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20084 posts

Posted 14 March 2026 - 08:33 PM

Jaz imam Missho 19, ni rumena, bi si sama želela rahlo bolj rumenkasto.. mi je vsec, ampak moram iti cez s pudrom v prahu, drugače se preveč svetim in mi gre preveč v gube (sploh npr. Veke ..).
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users