Danes kuham...
Posted 10 October 2016 - 05:45 PM
Pablo Picasso
Posted 10 October 2016 - 07:08 PM
Pečena čajota in rdeča paprika, sejtanov zelenjavni polpet, krompirjevi njoki z drobtinami, zelena solata z motovilcem in fižolom.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 October 2016 - 04:32 PM
Posted 13 October 2016 - 03:55 PM
Polnozrnate testenine s tuno in grahom.
Pa neko pecivo z borovnicami sem pekla.
Posted 15 October 2016 - 02:17 PM
Vmesila sem skutno-pz njoke in jih skuhala v paradižnikovi omaki s svežo baziliko in timijanom, zvečer bom po moje zmotala še en mini burek.
Pablo Picasso
Posted 15 October 2016 - 03:47 PM
popecen sladki krompir iz pecice
emping belinjo (po res doooolgem casu!)
Posted 15 October 2016 - 03:57 PM
Omaka iz češnjevcev in suhega paradižnika, mineštro in polento pa je priskrbela "tašča".

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 15 October 2016 - 06:29 PM
Cips iz semena nekega drevesa (v azijski trgovini kupis take hostijaste ploscke - glej spodnjo sliko - in jih doma 2-5 sekund cvres v olju, odcedis, done!). Zadnjic sem jih celo v enem supermarketu zasledila zraven kroepoeka (cipsa iz kasave) in sem se spomnila, da imava te ploscke se za porabit nekje v shrambi.
Posted 18 October 2016 - 07:58 PM
Krompir, zelena, rdeča in vijolična paprika v pečici z mletimi čiliji, sejtanovi-zelenjavni polpeti, tofu, mešana solata.
― V. Van Gogh
Posted 18 October 2016 - 08:06 PM
Pablo Picasso
Posted 20 October 2016 - 09:05 PM
PZ peresniki z vijolično papriko in sojino smetano, vege čevapčiči in jajčevci s čilijem na žaru, rukola v solati z rdečo papriko in semeni.
― V. Van Gogh
Posted 20 October 2016 - 09:11 PM
Zelenjavni tortelini s sirno omako iz sojine smetane, violife in žlahtnega kvasa.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 October 2016 - 09:16 PM
Katero sojino smetano uporabljate?
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 20 October 2016 - 09:19 PM
Največkrat jo kupim v dm-u, tokrat sem pa uporabila Vitaquell Soya dream, ker je bila znižana.
Bill Bullard
Posted 20 October 2016 - 09:29 PM
― V. Van Gogh
Posted 20 October 2016 - 09:35 PM
krompirjeva juha
skutno bananino pecivo
oboje uspelo, oboje improvizirala, ceprav sem se cisto odvadila kuhat.. I still have it in me!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 October 2016 - 09:58 PM

― V. Van Gogh
Posted 22 October 2016 - 12:13 PM
Pasulj (veganski).
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 October 2016 - 12:18 PM
Mesana solata: fizol, cicerika, mlada spinaca, rdece zelje
Losos na zaru
Za mladicka se vecbarvne testenine.
Posted 22 October 2016 - 01:08 PM
Jina, ven hodimo jest, ali pa cimra občasno kaj pripravi za obe. Jaz recimo da še 1-2x tedensko kaj na hitro naredim. Rada kuham, sicer, ampak si preprosto ne vzamem več časa.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users