Kontracepcijske tablete
Posted 14 May 2011 - 12:58 PM
Jaz se v prvi rundi jemanja KT nisem nič dodatno zredila, niti mi niso pridelale kaj več celulita.
Čez nekaj časa sem imela rahle probleme z vlažnostjo in libidom ... ampak se je na koncu izkazalo, da
je šlo vzrok iskati nekje drugje in ne v KT. Sedaj sem že nekaj mesecev na KT in nimam problemov ne
z libidom, še manj z vlažnostjo. Kar se pa hormonskih nihanj tiče - te imam, pa še kaj drugega tudi,
ampak spet - vzrok še zdaleč ni v KT. Če pa KT morda vse to malo spotencirajo, pa tudi prav ... mi kaj
drugega potem to odtehta.
Seks brez kondoma mi predstavlja res svojevrstno intimo in me noben ne more prepričati, da je lahko s
kondomom isto. Si ne predstavljam, da bi s svojim partnerjem seksala s kondomom, res ne, pa nima
tu nobene veze kvaliteta seksa, itd. Vsak pa potem sam pri sebi pretehta negativne in pozitivne strani oz.
vsak pač drugače gleda na te stvari ...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 May 2011 - 01:00 PM
Zdaj sem starejša, predvidevam, da se bom s tem fantom ustalila in se sekiram pol manj. Je pa res, da nama kondom ni še nikoli počil, večkrat sva tudi kar brez (kao v varnih dnevih)...
Tako da po eni strani toleriram tabletke, ker si lahko pač brezskrben, meni niso ugajale, ker sem mela probleme z žilami. Pa nasploh se zdaj počutim boljše brez njih. Pač možno, da je vse sam v glavi.
Posted 14 May 2011 - 01:05 PM
Fluffy, nisi ti za sigurno rekla, da boš šla po nekem času spet dol s KT?
Ena zanimivost - če brez zaščite! seksaš cel mesec vsak dan (z izlivom noter), je verjetnost, da zanosiš, 20 %.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 May 2011 - 01:08 PM
Fluffy, nisi ti za sigurno rekla, da boš šla po nekem času spet dol s KT?
Ja, seveda, ne nameravam biti zdaj ... ne vem, 10 let na njih. Takšno je moje trenutno mnenje. Se zavedam,
da so zelo škodljive, nisem neumna, ampak trenutno sem jim naklonjena. Čez nekaj let bo itak pri moji
starosti možnost za zanositev precej manjša, UNLOL, pa bo prakticiranje s predčasnim umikom bolj
"varno". Kakorkoli že, ne, na zelo dolgi rok nimam namena biti na njih.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 May 2011 - 01:08 PM

Posted 14 May 2011 - 01:10 PM
Ena zanimivost - če brez zaščite! seksaš cel mesec vsak dan (z izlivom noter), je verjetnost, da zanosiš, 20 %.
Hm, nekam malo. Odvisno od primera do primera. Pri enih bo lahko en samo šel mimo in si tiča otresel,
pa se bo že kaj prijelo, ha ha ha.
Posted 14 May 2011 - 01:10 PM
^ To je povprečje, seveda.
Aja, sem mislila, da jih imaš namen zelo kratek čas jemat, največ kakšno leto, pa mi je bilo zato čudno.
Sem še rekla takrat, da je to potem še večji stres za telo. Dobr pol.

― V. Van Gogh
Posted 14 May 2011 - 01:11 PM
Eh, malo več pa že kot eno leto. ;p
Če grem kmalu dol, vem, da telesu naredim veš škode kot haska.
Vem, da je povprečje ... vseeno se mi nekam malo vidi..
Posted 14 May 2011 - 01:12 PM

Torej tiste, ki zanosijo če jih eden pogleda, pa tiste, ki sploh ne zanosijo ali pa se trudijo več let, pa tiste normalne.

Posted 14 May 2011 - 01:13 PM
Ja, itak. No, mene ni strah, da bi zanosila, če poči, niti ne, ko ob varnih dnevih kdaj seksava brez.
― V. Van Gogh
Posted 14 May 2011 - 01:38 PM

Drugače pa vem, da so učinki odvisni od posameznice in se mora vsaka odločit sama, ampak vseeno je ta forum v neverjetno pomoč.

Posted 14 May 2011 - 01:40 PM
Jaz mislim, da je seks lahko ravno tako zelo dober s kondomom.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 May 2011 - 06:04 PM
Seks brez kondoma mi predstavlja res svojevrstno intimo in me noben ne more prepričati, da je lahko s
kondomom isto. Si ne predstavljam, da bi s svojim partnerjem seksala s kondomom, res ne, pa nima
tu nobene veze kvaliteta seksa, itd. .
podpis
jaz sem na KT že 10 let, nimam nobenih stranskih učinkov
nimam drugega kot, da vztrajam in jih jem še naprej, , kondomov ne prenašam, nosečnosti se pa bojim in izogibam kot hudič križa
Posted 15 May 2011 - 09:26 AM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 15 May 2011 - 12:07 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 May 2011 - 03:56 PM

Posted 15 May 2011 - 07:40 PM
Posted 23 May 2011 - 08:49 PM
No zdaj poznaš še mene

+1

Je pa res, da vprasanje, kaj bi bilo, ce bi seksala, ko sem bila stara npr. 16 let, verjetno bi tudi mene grabila precejsnja panika pred zanositvijo. Ampak takrat pac nisem seksala in se mi s tem ni bilo treba ubadati.
Posted 23 May 2011 - 08:51 PM

Posted 23 May 2011 - 08:52 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users