Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#3361 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 May 2011 - 12:58 PM

Jaz se v prvi rundi jemanja KT nisem nič dodatno zredila, niti mi niso pridelale kaj več celulita.
Čez nekaj časa sem imela rahle probleme z vlažnostjo in libidom ... ampak se je na koncu izkazalo, da
je šlo vzrok iskati nekje drugje in ne v KT. Sedaj sem že nekaj mesecev na KT in nimam problemov ne
z libidom, še manj z vlažnostjo. Kar se pa hormonskih nihanj tiče - te imam, pa še kaj drugega tudi,
ampak spet - vzrok še zdaleč ni v KT. Če pa KT morda vse to malo spotencirajo, pa tudi prav ... mi kaj
drugega potem to odtehta.
Seks brez kondoma mi predstavlja res svojevrstno intimo in me noben ne more prepričati, da je lahko s
kondomom isto. Si ne predstavljam, da bi s svojim partnerjem seksala s kondomom, res ne, pa nima
tu nobene veze kvaliteta seksa, itd. Vsak pa potem sam pri sebi pretehta negativne in pozitivne strani oz.
vsak pač drugače gleda na te stvari ...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3362 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6708 posts

Posted 14 May 2011 - 01:00 PM

Mja pomoje je odvisno tudi od starosti in drugih dejavnikov. Jaz sem se v prejšnji zvezi ful sekirala, kaj bo če poči...Mela sem prav panične napade, če je menstruacija kaj zamujala... ampak seveda nekako upravičeno, ker sem bla stara 18 in si nisem niti predstavljala svoje prihodnosti, niti nisem vedla, al bo najina zveza peljala naprej, itd.
Zdaj sem starejša, predvidevam, da se bom s tem fantom ustalila in se sekiram pol manj. Je pa res, da nama kondom ni še nikoli počil, večkrat sva tudi kar brez (kao v varnih dnevih)...

Tako da po eni strani toleriram tabletke, ker si lahko pač brezskrben, meni niso ugajale, ker sem mela probleme z žilami. Pa nasploh se zdaj počutim boljše brez njih. Pač možno, da je vse sam v glavi.
  • 0

#3363 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 14 May 2011 - 01:05 PM

Fluffy, nisi ti za sigurno rekla, da boš šla po nekem času spet dol s KT?

Ena zanimivost - če brez zaščite! seksaš cel mesec vsak dan (z izlivom noter), je verjetnost, da zanosiš, 20 %.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3364 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 May 2011 - 01:08 PM

QUOTE(Jinadaze @ 14. 5. 2011 - 14:05) View Post

Fluffy, nisi ti za sigurno rekla, da boš šla po nekem času spet dol s KT?

Ja, seveda, ne nameravam biti zdaj ... ne vem, 10 let na njih. Takšno je moje trenutno mnenje. Se zavedam,
da so zelo škodljive, nisem neumna, ampak trenutno sem jim naklonjena. Čez nekaj let bo itak pri moji
starosti možnost za zanositev precej manjša, UNLOL, pa bo prakticiranje s predčasnim umikom bolj
"varno". Kakorkoli že, ne, na zelo dolgi rok nimam namena biti na njih.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3365 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 May 2011 - 01:08 PM

Ja, to kar je Jina napisala je res - v bistvu jaz sem prebrala da je procent nekoliko višji, 25 % ;)
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#3366 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 May 2011 - 01:10 PM

QUOTE(Jinadaze @ 14. 5. 2011 - 14:05) View Post

Ena zanimivost - če brez zaščite! seksaš cel mesec vsak dan (z izlivom noter), je verjetnost, da zanosiš, 20 %.

Hm, nekam malo. Odvisno od primera do primera. Pri enih bo lahko en samo šel mimo in si tiča otresel,
pa se bo že kaj prijelo, ha ha ha.

• 0

#3367 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 14 May 2011 - 01:10 PM

^ To je povprečje, seveda.

Aja, sem mislila, da jih imaš namen zelo kratek čas jemat, največ kakšno leto, pa mi je bilo zato čudno.
Sem še rekla takrat, da je to potem še večji stres za telo. Dobr pol. biggrin.gif

• 0

― V. Van Gogh

#3368 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 May 2011 - 01:11 PM

Eh, malo več pa že kot eno leto. ;p
Če grem kmalu dol, vem, da telesu naredim veš škode kot haska.

Vem, da je povprečje ... vseeno se mi nekam malo vidi.
.

• 0

#3369 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 14 May 2011 - 01:12 PM

Mislim da je ta procent mišljen glede na splošno populacijo biggrin.gif
Torej tiste, ki zanosijo če jih eden pogleda, pa tiste, ki sploh ne zanosijo ali pa se trudijo več let, pa tiste normalne.

smile.gif Seveda pa itak ne veš, dokler ne poskusiš. POnavadi ko nočeš se prime, ko hočeš, pa zaboga ne. Psiha ima pa tudi dosti poleg.

• 0

#3370 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 14 May 2011 - 01:13 PM

Ja, itak. No, mene ni strah, da bi zanosila, če poči, niti ne, ko ob varnih dnevih kdaj seksava brez.

• 0

― V. Van Gogh

#3371 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 14 May 2011 - 01:38 PM

Ok wow, nisem vedela, da vas je toliko. Moje kolegice so vse na KT in ne razumejo preveč mojih pomislekov. Jaz bom po mojem zaenkrat še ostala na kondomih, ker mi res ni muka seksat z njimi. Med samim seksom v bistvu ne razmišljam dosti o možnih nezgodah, to pride potem (npr. zdaj biggrin.gif ).

Drugače pa vem, da so učinki odvisni od posameznice in se mora vsaka odločit sama, ampak vseeno je ta forum v neverjetno pomoč. smile.gif

• 0

#3372 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 May 2011 - 01:40 PM

Freya_ - jaz bi isto naredila na tvojem mestu; če ni ti tako zelo velika muka, ostani na kondomih.

Jaz mislim, da je seks lahko ravno tako zelo dober s kondomom. smile.gif smile.gif Če pa se bojiš zanositve, in te to v bistvu tako zelo ovira pri seksu, da nisi sproščena - potem pa tabletke. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3373 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 14 May 2011 - 06:04 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 14. 5. 2011 - 13:58) View Post

Seks brez kondoma mi predstavlja res svojevrstno intimo in me noben ne more prepričati, da je lahko s
kondomom isto. Si ne predstavljam, da bi s svojim partnerjem seksala s kondomom, res ne, pa nima
tu nobene veze kvaliteta seksa, itd. .

podpis

jaz sem na KT že 10 let, nimam nobenih stranskih učinkov
nimam drugega kot, da vztrajam in jih jem še naprej, , kondomov ne prenašam, nosečnosti se pa bojim in izogibam kot hudič križa
  • 0

#3374 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 15 May 2011 - 09:26 AM

Jaz se pa alergična na kondome biggrin.gif

• 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#3375 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23298 posts

Posted 15 May 2011 - 12:07 PM

Jaz sem v 4-letni resni zvezi in tudi nikoli nisem jemala KT, niti v prejšnji 3-letni zvezi.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3376 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 15 May 2011 - 03:56 PM

jst sem šla en teden nazaj dol s tabletk in mi ni všeč s kondomom cry.gif . Pač dost drugač je in konec. Ni tistga ful hudga, ja, intimnega filinga, fuul manj sm mokra, včas me je skoz brisal vmes, ribat me začne kmal, prov srbet skoraj, mah, kr neki. Nočem pa tud nazaj na tabletke ne.

down.gif down.gif down.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3377 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 15 May 2011 - 07:40 PM

Taprave kondome moraš najt, pa bo.
  • 0

#3378 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27695 posts

Posted 23 May 2011 - 08:49 PM

QUOTE(Sarah @ 14. 5. 2011 - 13:27) View Post

No zdaj poznaš še mene tongue.gif

+1 ;) Nikoli uporabljala KT. Midva tistega koscka gume se opaziva ne, kondome uporabljava samo v "nevarnih" dneh, ciklus imam tocen kot ura. : )
Je pa res, da vprasanje, kaj bi bilo, ce bi seksala, ko sem bila stara npr. 16 let, verjetno bi tudi mene grabila precejsnja panika pred zanositvijo. Ampak takrat pac nisem seksala in se mi s tem ni bilo treba ubadati.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3379 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 23 May 2011 - 08:51 PM

kako je že s temi plodnimi/neplodnimi dnevi? saj igrat z izlivom se ne misliva, sam da ne bova panična, če ga brez kondoma parkrat not da... smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3380 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 May 2011 - 08:52 PM

Nevarni dnevi so okrog ovulacije.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?