Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3361 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15255 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 27 October 2010 - 01:53 PM

IPB Image
Poslušat ljudi, kako dihajo. Prehlajene ljudi. Ljudi, ki jih ne poznam. Čuden zvok je to, no. Zoprn.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3362 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28050 posts

Posted 27 October 2010 - 03:37 PM

^^

Risbica rox!
laugh.gif

QUOTE(Jinadaze @ 27. 10. 2010 - 13:00) View Post

^ Podpis

+1
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3363 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15255 posts

Posted 27 October 2010 - 05:33 PM

˘-˘

and also...

IPB Image
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3364 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17471 posts

Posted 27 October 2010 - 06:02 PM

^^ PODPIS!!!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3365 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15795 posts

Posted 27 October 2010 - 06:13 PM

QUOTE(ora @ 27. 10. 2010 - 8:58) View Post

Jaz pa ne prenesem debelih ljudi. In za moje pojme je njih procent ogromen. Z njihovo težo pa povezanih ogromno težav, bolezni itd zaradi katerih pogosteje obiskujejo zdravnika, po drugi strani pa svojo samozavest ljubkujejo z bednimi izgovori, kot so tak pač sem in tak sm si všeč. Potem pat tak kot pač si, bodi doma in nafutraj svoj ego, da te bodo kolena manj bolela.

Se strinjam, da je nezdravo biti debel. Je pa veliko raka zaradi kadilcev, pijanci se skos zastonj zdravijo, mamilaši, kolk gre metadona za njih, itd itd. Da ne bomo samo debelih napadal. Pa je tut veliko suhih ljudi, ki jejo fuuuuul nezdravo, sam se jih pač ne prime, ampak to še zdaleč ne pomeni, da so zdravi.

Pa še to. Tut jst mam kako kilo preveč, zdrava sem ko riba, ker se veliko s športom ukvarjam. Se grem stavit, da je pa kaka presušena prekla, ki skadi škatlo čikov na dan in poje en sendvič dost na slabšem kot jst.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#3366 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28050 posts

Posted 27 October 2010 - 06:48 PM

Dragica, se strinjam tudi s teboj; mene na splosno pac moti, da ljudje ne poskrbijo vsak za svoje zdravje (tako malo je potrebno) pa naj bodo to (pre)debeli ali (pre)suhi, prekajeni ali prepojeni.

Olivija, to tudi jaz ponavadi pomislim, priznam.

Se eno imam danes - na zivce mi gredo floskule, trenutno in particulary "...pa brez zamere...".
  • 0

#3367 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15255 posts

Posted 27 October 2010 - 07:15 PM

Oh, ja. En moj kolega jih ima polna usta vsakič, ko ga vidim. Kot da bi neko naučeno brezosebno besedilo govoril. Pa to immer immer!
  • 0

#3368 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26044 posts

Posted 27 October 2010 - 07:23 PM

da mi kdo zbuja slabo vest zarad tega, ker mam namen absolventa vpisat pa ne forsirat vsega skupaj. danes mi je en profesor naredil 15-minutno pridigo o tem, kako je to zbuda časa in o "degradaciji potenciala" in ne vem čem še :S mislim, a lahko??? ko da se nisem že lani dost presekirala zarad tega in se na koncu odločila tako kot sem se, zdaj bi pa mogla to pogrevat al kaj? kot da sem dolžna komu račune polagat sad.gif

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3369 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29939 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 October 2010 - 07:36 PM

nika, ne se sploh s tem ubadat, živiš zase, ne pa za enga prfoxa, ki se mu zdi, da tratiš potencial al karkoli že - valda boš sama sebe ti usmerjala.

na živce mi gredo zmeri isti komentarji - lej, če nimaš česa boljšega za komentirati na odgovor, pač ne sprašuj, a ne?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3370 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28050 posts

Posted 27 October 2010 - 07:44 PM

QUOTE(Špela @ 27. 10. 2010 - 20:36) View Post

nika, ne se sploh s tem ubadat, živiš zase, ne pa za enga prfoxa, ki se mu zdi, da tratiš potencial al karkoli že - valda boš sama sebe ti usmerjala.

!!
  • 0

#3371 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28050 posts

Posted 02 November 2010 - 09:20 PM

QUOTE(Olivija @ 23. 10. 2010 - 22:21) View Post

Prav tako ne maram ljudi, ki na podlagi prvih vtisov takolj zapečatijo svoje obnašanje in odnos do nekoga/nečesa in so prav brutalno ozkogledi. Fof.

Zal se moram ponavljati... :E
  • 0

#3372 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 02 November 2010 - 09:22 PM

Ko profesorji brišejo tablo, in gor pustijo eno ali več pikic ali črtic, kjer pač ne počistijo dobro, in potem začnejo normalno naprej pisat... AAAA, kr skočila bi pred tablo, pobrisala une črtice in pikice in mu šele potem pustila, da piše naprej laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#3373 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 02 November 2010 - 09:30 PM

Jaz pa ful rade vsake tok junk pojem in to z veseljem. In če mi zapaše sendvič si ga tut z veseljem privoščim.
Da bi pa zdej vsako tako željo po "junku" zamenjala z jabolkom se mi zdi pa kratko malo smešno.
Sej ne podpiram tega da nekdo je pomfri pa dunajca vsak dan za vikend gre pa še v meka, ampak če ga pa takrt k mu zapaše z veseljem pa naj ane.
Men se zdi, da je to zdravo prehranjevanje, ki je zadnje čase tok moderno preraslo v eno samo pretiravanje. Sam še bio vsepovsod, pa zdrav način življenja pa blablabla.
Tist sendvič mi tok zadovolstva prinese, da ni šans da se mu odpovem laugh.gif
  • 0

#3374 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 November 2010 - 09:39 PM

QUOTE(Dragica @ 27. 10. 2010 - 18:13) View Post

Pa še to. Tut jst mam kako kilo preveč, zdrava sem ko riba, ker se veliko s športom ukvarjam. Se grem stavit, da je pa kaka presušena prekla, ki skadi škatlo čikov na dan in poje en sendvič dost na slabšem kot jst.

Ja sej lih ta dvoličnost mi dvigne pritisk. Da je neka Naomi smatrana za oh in sploh in na račun videza kasira še pa još denarja, kadi in pije pa kot mešanica Turka in mornarja, to se pa nikjer ne omenja kot slabo in škodljivo za zdravje (pa še kako je).

Tveganja za to in ono bolezen grejo pa pri meni skozi eno uho not in skozi drugo ven, lih zaradi primerov kot je zgornji.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3375 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 03 November 2010 - 08:23 AM

QUOTE(levck @ 2. 11. 2010 - 21:30) View Post

Jaz pa ful rade vsake tok junk pojem in to z veseljem. In če mi zapaše sendvič si ga tut z veseljem privoščim.
Da bi pa zdej vsako tako željo po "junku" zamenjala z jabolkom se mi zdi pa kratko malo smešno.
Sej ne podpiram tega da nekdo je pomfri pa dunajca vsak dan za vikend gre pa še v meka, ampak če ga pa takrt k mu zapaše z veseljem pa naj ane.
Men se zdi, da je to zdravo prehranjevanje, ki je zadnje čase tok moderno preraslo v eno samo pretiravanje. Sam še bio vsepovsod, pa zdrav način življenja pa blablabla.
Tist sendvič mi tok zadovolstva prinese, da ni šans da se mu odpovem laugh.gif

Podpis
Plus, da opažam da katero koli bolezen dobiš ti preskenirajo tvoj žiljenjski stil in ugotovijo da si itak sam kriv. Ne rečem za kajenje, ampak naš pokojni družinski prijatelj je dobil raka na črevesju. Od mami sestrična je rekla da je jedu ful pikantno in da je sam kriv, ravno tako ena druga mamina kolegica da je zgleda prepozno opazil in da bi mogu bolj pazit. Najbolj da sam še stiropor mlatimo in pijemo limone!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3376 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29939 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 November 2010 - 08:32 AM

ja, stiropor iz oporečne pšenice in špricane limone!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3377 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 03 November 2010 - 08:34 AM

no, evo, pa bom spet sama kriva da sem zbolela biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3378 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26181 posts

Posted 03 November 2010 - 08:37 AM

ja pa še zobe si boš z limono uničla (kislina v limoni je smrt za zobe, zato pri limonadi z razlogom dobimo slamico - da tekočina ne pride v stik z zobmi)...

way to go, Frč! laugh.gif

• 0

#3379 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 03 November 2010 - 10:42 AM

Sovražim neprofesionalnost zaposlenih v takšnih ustanovah, kjer se to od njih pričakuje. mad.gif

Danes na banki: bila sem edina stranka, vsi uslužbenci za svojimi računalniki, ena uslužbenka nejevoljno kopira neke papirje in me pogleda, a ne reče nič. Čez dobro minuto me z zoprnim tonom glasu vpraša, kaj hočem.
Jaz ji prijazno povem, kaj želim. Ona glasno zavzdihne in odloži papirje. Med hojo do pulta pa na ves glas reče: "Naj me en ubije." Seveda je bila potem ves čas neprijazna in vsak odgovor na moje vprašanje ji je bil muka.

Na tej isti banki me je pred časom neka druga uslužbenka na vsak način hotela prepričati, da grem nakazilo v tujino opraviti na kakšno drugo banko. blink.gif Očitno se ji ni dalo...
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3380 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 03 November 2010 - 02:30 PM

Naj uganem: bila si v NLB.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE