Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36028 replies to this topic

#33761 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4333 posts

Posted 22 April 2020 - 09:24 PM

Moja litoželezna posoda je iz Ikeje in zaenkrat je super. Ko le ne bi bila tako težka.
  • 0

#33762 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 28 April 2020 - 10:59 PM

Ko ste ravno pri posodah, sem se spomnila, da se mi je sanjalo, da sem kupovala posodo s pokrovom, da bom v njej lahko spekla hrustljav kruh.
Če ne vzamem litoželezne, kaj sta druga ali tretja izbira? : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#33763 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26083 posts

Posted 29 April 2020 - 06:46 AM

Steklena ali pa keramična posoda s pokrovom.

Drugače ti potem ostane še navaden lonec (nekateri so primeri za v pečico, odvisno od modela in materiala - vključno z pokrovko, ampak preveri pri proizvajalcu, do katere temperature).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#33764 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4333 posts

Posted 29 April 2020 - 08:29 AM

Glinena tudi, sam pri meni se ni izkazala za dobro izbiro.
  • 0

#33765 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23523 posts

Posted 29 April 2020 - 08:33 AM

Meni je sicer tudi v glineni kar uspel kruh, ampak so pa glinene ful težje. Pa nasploh se mi zdi recimo steklena bolj uporabna in praktična kot glinena.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#33766 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28111 posts

Posted 29 April 2020 - 12:47 PM

Sem tudi jaz že razmišljala o stekleni, hvala!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#33767 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23523 posts

Posted 08 May 2020 - 09:55 AM

Ima katera kake tabureje ali nizke mizice na balkonu, terasi? Midva sva zdaj dala stole stran z balkona, ker je tamala začela plezat gor in jih premikat, tako da je nisi smel več izpustit izpred oči. Razmišljam, da bi vsaj nekaj nizkega za sedet nabavila.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#33768 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17157 posts

Posted 08 May 2020 - 12:54 PM

Kje bi dobila posamicno pakirane kondome? Lekarne slucajno?
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#33769 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17589 posts

Posted 08 May 2020 - 08:35 PM

Imam vprasanje, ce katera ve. Ce meni pulijo modrostne (spodnje, neizrastle), lahko moz dobi nego zame? Ali je to za hude operacije? Meni se pac vedno zgodijo boleci scenariji, v to ne dvomim (in spomnim se kako hudo bogi je bil moz ob tem).
Ne vem kdo bi teoreticno sicer skrbel za otroka. Valda bo vzel dopust, ce ne bo slo drugace.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#33770 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 08 May 2020 - 08:43 PM

Skoraj tezko verjamem, ker ti se zase pripada le en dan bolniske, se mi zdi,kao samo tisti dan, ko gres pulit. Jaz sem vzela pol tistega in en naslednji, pa me je ze sestra vsa nekam grdo gledala in pametovala.

Drugace all in all pa se zagotovo da, saj se vse da ;).
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#33771 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17589 posts

Posted 08 May 2020 - 08:53 PM

Za spodnje? Berem, da ljudje kar po tri ali vec dni dobivajo. Moja bi mi pomojem dala nekaj.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#33772 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27550 posts

Posted 08 May 2020 - 08:53 PM

Jaz sem vedno cel teden dobila. Ne mores iz sivi v ustih delat in dvigovat pac.
  • 0

#33773 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20008 posts

Posted 08 May 2020 - 08:55 PM

Wow, kaksne razlike, haha, ne morem verjeti. Ne, jaz mislim, da sem imela zgornjo takrat, eno. Jaz sem tudi rekla takrat tisti, kako naj se taka na telefon javljam v sluzbi, lool.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#33774 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17589 posts

Posted 08 May 2020 - 09:01 PM

Aha, ce imam pravi podatek, so spodnji bolj komplicirani. Zgornji me niti ne skrbijo, so zunaj in vertikalno. Grem pa oba leva en mesec in oba desna drug.
  • 0

Tumblr

#33775 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3390 posts

Posted 08 May 2020 - 09:38 PM

Kje bi dobila posamicno pakirane kondome? Lekarne slucajno?

Ja midva jih kar v lekarni kupiva, edino nisem ziher kaj misliš pod posamično pakirane so v eni škatli ampak perforirani saj a ni tako povsod?
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#33776 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 08 May 2020 - 10:02 PM

Ali rabiš samo en kondom za probo, ali kako? :) posamično so itak zapakirani vedno, že zaradi higiene..
  • 0

#33777 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17157 posts

Posted 11 May 2020 - 12:03 PM

Podgana eno je puljenje, to so ponavadi izrasli zobje, če so neizrasli, pa ni puljenje ampak kar kirurški poseg. Jaz sem imela to na obeh spodnjih in sem bila ful zatečena, plava, boleča ni da ni, sestra nič od tega, sploh se ji ni videlo, da je kaj bilo. Mislim, pa da je mama dobila vsaj 3 dni bolniške. Saj to imaš šive in ne moreš niti prav ust odpirat, tako da bi ti skoraj moralo kaj pripadat.

Ma prav ono, da lahko kupiš tudi posamičen kondom ja. Za sodelavko za foro za rd rabimo in v škatlicah so vedno pakirani po 3 komadi, rabile bi pa 4. Sem potem vzela škatlico z 3 enega pa pač donirala iz lastne zaloge. :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#33778 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11541 posts

Posted 11 May 2020 - 01:59 PM

Sem šele zdaj videla. Jaz sem še neizrasle modrostne zobe dala spulit, sem imela tudi šive in dobila 1 teden bolniške. So mi najprej eno stran pa potem čez en mesec še na drugi strani. Si pa precej zatečen pa meni je kri tekla, ne moreš jest in noben napor ni priporočljiv tako, da si ne predstavljam delat v takem stanju. Pa boli te prve dni, če se prav spomnim sem okrog 3 dni še čutila kljuvanje po ustih. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#33779 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17589 posts

Posted 11 May 2020 - 02:00 PM

Yay, komaj cakam :D Hvala!
  • 0

Tumblr

#33780 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27612 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 May 2020 - 10:33 AM

Koliko ur pred gastro ne smes jesti?
  • 0
Everything you can imagine is real.