Spovednica
Posted 16 January 2008 - 04:55 PM
In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 16 January 2008 - 05:42 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 16 January 2008 - 07:29 PM
aja, pa učit se morm pa se mi ne da... res ne da!
Posted 16 January 2008 - 07:55 PM
Jem preveč nezdravo hrano zadnje čase!

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 16 January 2008 - 08:02 PM

Posted 16 January 2008 - 09:37 PM

Posted 16 January 2008 - 09:41 PM
Jezna sem na ves svet.
Tričetrt ljudi bi z užitkom z lopato prav po butchersko razmesarila.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 16 January 2008 - 10:05 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 January 2008 - 10:31 PM
Jezna sem na ves svet.
Tričetrt ljudi bi z užitkom z lopato prav po butchersko razmesarila.
Js mam ponudbo zate, ti plačam, da to izvedeš na moji krastači od mtke

Resno folk js se prov komi zadržujem, da tej pički zmešani kej ne nardim. Prov k tampirana bomba sem, en dan mi bo sam film poču in jo bo kej doletel. Mislm, da mi je ne bo s težavo zamenat za kako boksarsko vrečo. Ker to non stop sam laja pa za človekom hod, kot kaka senca. Za vsak shit, dobesedno vsak shit najde en razlog, da lahko laja. Prokleta krava smrdliva, šutnla bi jo prov z užitkom

Ta tedn me bo kr pobral, k sem skoz doma. Sem frej, ni ne predavanj, ne za delat

Posted 16 January 2008 - 10:35 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 January 2008 - 10:35 PM
Dovolim si, da mi pridejo stvari preblizu in prevečkrat sanjarim. Preveč si dovolim bit čustvena. Preveč pretiravam. Preveč si jemljem k srcu stvari, ki sicer niso takoo zelo kritične.
Same here. Tko sm jezna nase, delam iz muhe slona in se obnašam kot največja žrtev, v bistvu pa je edini omembe vreden problem v moji glavi. Jst ne morem več tko naprej, res.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 16 January 2008 - 10:36 PM

Dons je bil za vse moje frende tut slab dan. Vsi bi najraj pol folka zatamanl

Posted 17 January 2008 - 10:04 AM
Posted 17 January 2008 - 12:30 PM
Zakaj skos jaz moram naleteti na babe s kompleksi???!!!

Ena prfoksa me bo v grob spravila.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 17 January 2008 - 01:28 PM
Posted 17 January 2008 - 01:49 PM
i neeeed you to need me...
i loove you to love me,
im begging you to beg me..
on the radio.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 January 2008 - 02:55 PM
Posted 17 January 2008 - 03:44 PM
Posted 17 January 2008 - 03:45 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users