Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3341 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19249 posts

Posted 27 January 2024 - 10:31 AM

Meni se zdi, da ima tako obliko obrvi narejeno, z laminacijo mogoče? Ker veke ima pa čisto dol, ful kože, če bi bila na op., bi se ji tudi na vekah videlo...
  • 0

#3342 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 27 January 2024 - 10:41 AM

Se nedolgo nazaj je imela veke tako spuscene, da se je komaj videlo trepalnic.

Frida, poleg influencerstva se ukvarja se s prodajo Pink stuff cistil pa mislim, da tudi druge IG profile za podjetja upravlja, torej marketing.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3343 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19249 posts

Posted 27 January 2024 - 11:17 AM

Poglej od Ane storije npr, kako ima ona čudno 😆

Vsebine nisem poslušala, mogoče jo bom zdaj, da se bom lahko zgražala 😆
  • 0

#3344 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16937 posts

Posted 27 January 2024 - 01:43 PM

Wtf, obrvi z leti padajo, razen ce vmes gres jih zategnit, tko da te ne rabi skrbet Podgana.
Pomojem bomo une ki smo naravne res izjema z leti. Pa mi je prav vseeno....
Ano sem odsledila.
Zadnjic me je z unim kur.evim puloverjem spravila cez rob. Motena je preko vseh meja. Nic vec pametnega nima za povedati samo slabo vest ljudem nabija
Noge ima kot dve palcki. Kao ne more naredit vec misicne mase. Ja res od solate pa kisle repe bolj tezko, fak.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3345 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17367 posts

Posted 27 January 2024 - 02:00 PM

Kaj je bilo pa s puloverjem? Vem, da je nek pulover kazala, ampak nisem poslusala. A je tako tezko samo kupit nekej pa nosit...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3346 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19249 posts

Posted 27 January 2024 - 02:01 PM

A je nisi že pred časom? 😀
Kakšnim puloverjem?
  • 0

#3347 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16937 posts

Posted 27 January 2024 - 02:23 PM

Ma daj nasla je nek ultra drag pulover nekje v ameriki in pol sta sle z wool knitko v akcijo in ona ji ga je naredila za 200 al kolk eur. Zanc ga je kazala. Bruh v glavnem. Brezvezen pulover s sirokimi rokavi.
Takega sem jaz dobila za 6 e na spletu. Pa ne pika.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3348 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 27 January 2024 - 02:36 PM

A ni boljse dat 200 za kvaliteten pulover iz naravnih materialov, ki ga bos nosil desetletja (in s tem hkrati podpreti ustvarjalko), kot pa 6 za sinteticnega za par sezon? Ce si lahko privoscis, seveda, ona si zagotovo lahko. Meni so stvari od Wool knittke ful lepe.
Btw, kolegica je preracunala in mesecna zaloga tega Miraculousa stane ravno 200 menda.
  • 0

― V. Van Gogh

#3349 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 27 January 2024 - 07:22 PM

Za crknit 🤪😂

• 0

― V. Van Gogh

#3350 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19249 posts

Posted 27 January 2024 - 07:27 PM

Pa še stanovanje jim podarijo pa je...
  • 0

#3351 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11948 posts

Posted 27 January 2024 - 07:31 PM

Ohh, kako bi jo v rit sunla.

• 0

#3352 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 27 January 2024 - 07:37 PM

Jaz tudi. Nama je bilo pa ta teden nerodno, ko je mami pri nas se 2x skuhala kosilo po tem, ko sta sla s fotrom po O. v vrtec … Pa nisva uzivala, ampak prisla crknjena iz sluzbe.
  • 0

― V. Van Gogh

#3353 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23351 posts

Posted 28 January 2024 - 12:43 PM

Joj se spomnim, da sem enkrat pri uni Fionci videla, ko je ravno napisala, da na kosilo hodi vsak dan k njeni babici, ki ji je v veselje kuhat.

Tudi meni bi bilo nerodno, če bi nam tašča vsak dan kuhala. Pa je ona v penziji in itak skuha za njiju s tastom. Se tudi jaz boljše počutim, ker vem, da mi ne bo mogel nihče metat pod nos, da drugi kuhajo zame.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3354 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16937 posts

Posted 28 January 2024 - 01:03 PM

Meni mati 3x na teden skuha. Sue me.
Vsi gremo dol in smo skupaj, po kosilu skupaj pospraviva, skupaj spijemo kavo.
Vedno jemo tudi ista tri kosila in iste 3 dni v tednu.
Ce ne bi vec zelela ali hotela nimam s tem tezav, poleti tud po cel mesec skupaj ne jemo ker smo navzkriz na dopustih.
  • 0

#3355 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 28 January 2024 - 01:29 PM

Meni je pa kuhanje najmanjši problem (za razliko od ostalega gospodinjenja), me pa vsi v sprašujejo, kako imava z možem čas in energijo kuhat vsak dan ob vseh obveznostih in glede na to, kdaj končamo s službami. Sva ena redkih, ostali šopajo dostave skoraj vsak dan. Če bi midva to počela, bi gladko dala jurja mesečno za hrano.

• 0

― V. Van Gogh

#3356 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27398 posts

Posted 28 January 2024 - 01:33 PM

Ja tudi mene debelo gledajo v sluzbi,na drugi strani jim pa ni hrana ce ni meso in krompir 🙈
  • 0

#3357 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 28 January 2024 - 02:03 PM

Nam je, ko sem bila se mladic tud kuhala babica, ker sta bila mama in ata v sluzbi in sva na ta nacin imela topel obrok, ko sva prisla iz sole in vrtca. Njej je bilo to v veselje, da se je pocutila koristno, nam je pa tud pasalo. Sta pa sla s fotrom oz. je sel sam z njenim seznamom, vsak teden v nabavo sestavin, tako da iz tega vidika ni bilo glih prihranka.

Da pa si doma v Sloveniji in nosis prat cunje k starsem, pa nimam komentarja.
  • 0

#3358 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16937 posts

Posted 28 January 2024 - 02:48 PM

Jaz kuharijo sicer sovrazim. Pac kuham, ker ni sans da bi narocala ali ne bi jedli, ampak ce obstaja ena gospodinjska stvar kateri bi se takoj odpovedala do smrti, ce bi jo pocel nekdo drug, je to sigurno kuhanje.
Medtem ko mi je ciscenje napol meditacija.
  • 0

#3359 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 28 January 2024 - 04:11 PM

Mene pa kuhanje sprošča, bi bili dober team. :D Pa vsaj kakšna korist je od tega, po čiščenju je pa po 4 minutah isto.

• 0

― V. Van Gogh

#3360 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 28 January 2024 - 04:40 PM

Ja blagor enim. Pomoje si bolj mal ljudi lahk privošči dostavo tako pogosto. Sicer kakšne malice npr. za starejše pridejo ceneje kot wolt/glovo. Je pa meni kuharija tud vedno bolj odveč, dec pa si je tud sposoben samo pašto narest.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users