Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4611 replies to this topic

#3341 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32333 posts

Posted 20 February 2019 - 12:34 PM

Jp, nihče noče prevzetu odgovornosti in se opravičiti. Katastrofa, res. Vcer smo mel eno kriticno situacijo v službi, ko nam prevoznik kljub potrditvi in placilu ni dostavil tako, kot smo bili zmenjeni, pol pa sami izgovori in kreg. Pa halo, zajebali ste, prevzemite odgovornost in se opravicite...
  • 0

#3342 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25924 posts

Posted 20 February 2019 - 12:41 PM

Ja, jaz od T2, ko namam na mobitelih ni delal internet, ker pač sistem ni podpiral blackberrya. Je rekla, da bi to midva morala vedeti. Sem ji rekla, da ko bo hipotetično prišla v muzej k meni na vodstvo bom predvidevala, da ima ona tudi doktorat iz tega področja in bo tudi vodstvo temu primerno. Je bila samo tiho.

:lol1: Carica si, da se tako hitro domislis teh odzivov. Mene ponavadi tovrstni dialogi (posebej se s takim odnosom/tonom) v toliksni meri iztirijo, da reagiram z zacudenjem in tisino, vmes pa trikrat prekalkuliram, kdo je tu nor (ce nisem morda jaz, kdo ve :D), potem je pa trenutek ze mimo. Tisti "brihtni" odzivi se mi pa potem cez kakih 15 min zacnejo porojevat v glavi, ko gre enkrat adrenalin pocasi iz sistema :P

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3343 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 20 February 2019 - 01:43 PM

Enako. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3344 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 February 2019 - 02:03 PM

Heeeey sistaz!

Eeeeenako!

:lart:

Potem se pa tolčem o glavi še nekaj časa, kako sem lahko tako smotana, da dovolim, da se nekdo norca dela iz mene. Začaran krog, ker si še zdaj rečem, da sem smotana :D 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3345 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 20 February 2019 - 02:23 PM

Tole o zapoznelih replikah me spomni na tole epizodo Seinfelda   :lol: 
the-jerk-store-called-they-rerunning-out

• 0

#3346 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 20 February 2019 - 03:00 PM

:lol:
  • 0

― V. Van Gogh

#3347 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27718 posts

Posted 20 February 2019 - 03:19 PM

Še ena počasna tu.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3348 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 21 February 2019 - 12:21 PM

Saj ne uspe vedno. Včasih pa iemm "genialne" prebliske in se zabeležijo v osebne anale.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3349 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32333 posts

Posted 11 March 2019 - 02:49 PM

OMG saj ne moreš verjet

https://www.slovensk...8AFXzz4bpArrp6g

• 0

#3350 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 11 March 2019 - 02:56 PM

:surrender:  :surrender: :surrender:  Očitno je denar res postal sveta vladar!!!  

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3351 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17307 posts

Posted 11 March 2019 - 02:58 PM

W T F.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3352 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6713 posts

Posted 11 March 2019 - 03:15 PM

Sam res. Malo me zmoti sicer, da so bili trije moški vpleteni in dva precej starejša. Ta ženska (oz.punca) pa tudi ni imela vseh čistih ...

• 0

#3353 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 11 March 2019 - 03:15 PM

Ta zenska je bila mamina pacientka. Pacientka tako in drugace, jaz bi pustila, da ji roka zgnije.
  • 0

― V. Van Gogh

#3354 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17626 posts

Posted 11 March 2019 - 04:49 PM

Še dobro, da ne delaš v zdravstvu :P

Ampak je bila pa pogumna. Saj bi lahko še izkrvavela in umrla, kaj bi ji potem doživljenska renta pomagala...

Se pa vse sorte "budale" sprehajajo okrog, Slovenija pač ni izjema.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3355 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27460 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 March 2019 - 04:50 PM

O moj bog.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3356 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85989 posts

Posted 11 March 2019 - 05:26 PM

Res ne vem, po kaksni logiki si take budale ne placajo zavarovanja same. Od decembra je bila ze noter.
  • 0

― V. Van Gogh

#3357 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17307 posts

Posted 11 March 2019 - 06:08 PM

Na 24 ur piše, da so sorodniki in 58-letnica je bila ženska. Kar je najbrž logično, če so vsi vložili zahtevke za odškodnino. Skratka bolno do amena.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3358 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17626 posts

Posted 12 March 2019 - 05:17 PM

Saga o odrezani roki se počasi razjasnjuje...

https://www.24ur.com...qC4UDxltoTJJ42k

https://www.24ur.com...rkblrE7EpaNf6p4

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3359 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17307 posts

Posted 12 March 2019 - 05:58 PM

On je pomojem psihopat, sociopat... Nekaj tezjega.
Ok, vidim, da drugi clanek tocno o tem pise, hehe. Nisem se prebrala.
  • 0

Tumblr

#3360 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 16 March 2019 - 08:16 PM

http://www.matejzala...so-tudi-zidali/

Mebi zanimiv zapis :) vceraj sva pogledala Zenska v zlatu ( o Klimtovih portretih, ki so jih nacisti sunili in potem ne hoteli vrnit lastnici). Nehote sva oba dobila asociacijo, da bi tisti, katerih babice so uplinjali v Dachauu z veseljem lincali marsikaterega priseljenca, pa se kaj...ker se jim to zdi povsem druga zgodba kot nacizem pa porast fasizma v italiji in se kaj.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users