SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 20 February 2019 - 12:34 PM
Posted 20 February 2019 - 12:41 PM
Ja, jaz od T2, ko namam na mobitelih ni delal internet, ker pač sistem ni podpiral blackberrya. Je rekla, da bi to midva morala vedeti. Sem ji rekla, da ko bo hipotetično prišla v muzej k meni na vodstvo bom predvidevala, da ima ona tudi doktorat iz tega področja in bo tudi vodstvo temu primerno. Je bila samo tiho.
Carica si, da se tako hitro domislis teh odzivov. Mene ponavadi tovrstni dialogi (posebej se s takim odnosom/tonom) v toliksni meri iztirijo, da reagiram z zacudenjem in tisino, vmes pa trikrat prekalkuliram, kdo je tu nor (ce nisem morda jaz, kdo ve
), potem je pa trenutek ze mimo. Tisti "brihtni" odzivi se mi pa potem cez kakih 15 min zacnejo porojevat v glavi, ko gre enkrat adrenalin pocasi iz sistema
.
Posted 20 February 2019 - 01:43 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 February 2019 - 02:03 PM
Heeeey sistaz!
Eeeeenako!
Potem se pa tolčem o glavi še nekaj časa, kako sem lahko tako smotana, da dovolim, da se nekdo norca dela iz mene. Začaran krog, ker si še zdaj rečem, da sem smotana
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 February 2019 - 02:23 PM
Tole o zapoznelih replikah me spomni na tole epizodo Seinfelda
Posted 20 February 2019 - 03:00 PM

― V. Van Gogh
Posted 20 February 2019 - 03:19 PM
Posted 21 February 2019 - 12:21 PM
Saj ne uspe vedno. Včasih pa iemm "genialne" prebliske in se zabeležijo v osebne anale.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 March 2019 - 02:56 PM
Očitno je denar res postal sveta vladar!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 March 2019 - 02:58 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 March 2019 - 03:15 PM
Sam res. Malo me zmoti sicer, da so bili trije moški vpleteni in dva precej starejša. Ta ženska (oz.punca) pa tudi ni imela vseh čistih ...
Posted 11 March 2019 - 03:15 PM
― V. Van Gogh
Posted 11 March 2019 - 04:49 PM

Ampak je bila pa pogumna. Saj bi lahko še izkrvavela in umrla, kaj bi ji potem doživljenska renta pomagala...
Se pa vse sorte "budale" sprehajajo okrog, Slovenija pač ni izjema.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 March 2019 - 04:50 PM
Pablo Picasso
Posted 11 March 2019 - 05:26 PM
― V. Van Gogh
Posted 11 March 2019 - 06:08 PM
Na 24 ur piše, da so sorodniki in 58-letnica je bila ženska. Kar je najbrž logično, če so vsi vložili zahtevke za odškodnino. Skratka bolno do amena.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 March 2019 - 05:17 PM
Saga o odrezani roki se počasi razjasnjuje...
https://www.24ur.com...qC4UDxltoTJJ42k
https://www.24ur.com...rkblrE7EpaNf6p4
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 March 2019 - 05:58 PM
Ok, vidim, da drugi clanek tocno o tem pise, hehe. Nisem se prebrala.
Posted 16 March 2019 - 08:16 PM
Mebi zanimiv zapis

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users