Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 25 October 2010 - 02:11 PM
Ja, samo Mobitel ima Moneto.
Sem skoraj sigurna, da ni nobene provizije.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2010 - 02:39 PM
Ko se s kom menim, da naj nekam pride in reče, da ne more na bus, ker nima urbane. Ko vprašam, zakaj je nima, je pa odgovor, da je ne rabi.

Ja, to mi je na splosno nevsecno; npr. nekdo pozimi kar naprej prosjaci za prevoz, ker nima zimskih gum, ker..guess what..jih ne rabi...

Posted 26 October 2010 - 01:13 PM
Ja, je škodljiva, če gre za tisto morbidno debelost. Procent ljudi s tako preveliko težo je pa itak skoraj zanemarljiv, tako da bi bil to težko res neki razlog za "gonjo" proti debelosti.
Vse za neke blesave lepotne ideale, ki lepo podpirajo slepo potrošništvo.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 26 October 2010 - 01:36 PM
Mušice mi grejo blazno na živce. Mam sadje na balkonu, a še zmeraj jih je povsod polno.

Posted 26 October 2010 - 02:02 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 26 October 2010 - 02:39 PM
Posted 26 October 2010 - 02:46 PM
Posted 26 October 2010 - 04:48 PM
Dej crkni ze pa me pusti, da vsaj za sekundo zadiham in uzivam v narejenem.
"could you invent a world for me, I need to hear a symphony ..."

Posted 26 October 2010 - 05:27 PM
Prejsnja mi je bila zelo pri srcu, se ti je podala, trenutna je pa ... ne najdem besede ... ko jo pogledam, me nadleguje.. : D

You'll get used of new, annoying me. It's also great virtual practice for real-life situations..

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 October 2010 - 06:16 PM
Posted 26 October 2010 - 07:07 PM
Ja, samo Mobitel ima Moneto.
Sem skoraj sigurna, da ni nobene provizije.
S Simobilom se tud da z moneto operirat.
Na živce mi gre, ko folk še po dveh letih ne zna pogledat konju v zobe in reče, da se je s prejšnjim partnerjem razšel, ker sta se mela preveč rada. Oh come on, get real.
Posted 26 October 2010 - 09:30 PM
Bodo prišle pa nove. : )
Indeed.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 October 2010 - 07:58 AM
Ful ful ne maram tega zaničevalnega odnosa do debelih ljudi, ki se je v zadnjih letih silno razpasel. Pa sploh, ko kaj takega bereš v kakih kvazi znanstvenih oz. medicinskih revijah, pa ko slišiš od zdravnikov, kako je debelost škodljiva in ne vem kaj še vse.
Ja, je škodljiva, če gre za tisto morbidno debelost. Procent ljudi s tako preveliko težo je pa itak skoraj zanemarljiv, tako da bi bil to težko res neki razlog za "gonjo" proti debelosti.
Vse za neke blesave lepotne ideale, ki lepo podpirajo slepo potrošništvo.

Jaz pa ne prenesem debelih ljudi. In za moje pojme je njih procent ogromen. Z njihovo težo pa povezanih ogromno težav, bolezni itd zaradi katerih pogosteje obiskujejo zdravnika, po drugi strani pa svojo samozavest ljubkujejo z bednimi izgovori, kot so tak pač sem in tak sm si všeč. Potem pat tak kot pač si, bodi doma in nafutraj svoj ego, da te bodo kolena manj bolela.
Posted 27 October 2010 - 12:00 PM
^ Podpis, saj za nastop večine bolezni ni nujno, da ima človek 20 kg preveč, je dovolj že veliko manj. Za sladkorno, npr., je tveganje veliko večje, če ima ženska 80+ cm v pasu, kar sploh ni tako veliko, kot se sliši, takih je ogromno.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 October 2010 - 12:47 PM
Posted 27 October 2010 - 01:42 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users