Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3321 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 14 January 2008 - 09:27 PM

poln kufr ma te šole..ta faks je pa res najbolj grozn...še z gnojem lepš ravnajo kot pa z nami tam...ne morem verjet!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3322 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 January 2008 - 09:50 PM

Pa kaj mojemu tipu ni jasno....imava stanovanje 43 kvadratov, in on bi tukaj rad organiziral karaoke za 8 ljudi. Mislim....idrija, no! blink.gif blink.gif

Sem mu rekla, da ne pridem, če bo žur tukaj (ponavadi organizirajo prijatelji, ki imajo hišo!!!)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3323 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2008 - 10:01 PM

Svečano in ponosno izjavljam, da se nisem razočarala - prav ornk se grem komaj zdaj učit. closedeyes.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3324 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 January 2008 - 10:25 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3325 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27366 posts

Posted 14 January 2008 - 10:57 PM

kinky, kaj je narobe z idrijo? Veš, sej psihijatrična je dost velika, lohk pa tk organizirajo karaoke smile.gif
  • 0

#3326 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 14 January 2008 - 11:25 PM

da bi se z m. pogovarjala
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3327 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 15 January 2008 - 02:53 PM

hudo mi je...tolk je tega učenja d sm že čist zmučena...rada bi kr nekam šla....

• 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3328 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 15 January 2008 - 04:18 PM

Jaz pa ne vem, ali je to kaj z mano narobe ali tipom pac taka delujem, ampak cist vsi se hocejo zmano pogovarjat nekej o sexu. Ali namigujejo nanj, ali sprasujejo kdaj sem, ipd. Prav bedno se ze pocutim. Pa ne recem ce bi se tko oblacila izzivalno ali kej podobnega, ampak ne delam nic takega jebemti!

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#3329 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46064 posts

Posted 15 January 2008 - 08:13 PM

QUOTE(Jenna @ 14. 1. 2008 - 16:58) View Post

Kalypso,
vsepovsod so takšni primerki, žalostno ja. Potem pa se še okoli na veliko hvalijo, kako oni z levo roko vse opravijo - na tak način bi opravil VSAK. Če pa kaj rečeš, bognedej, pa že izpadeš nekolegialen, nevoščljiv in kaj jaz vem kaj še vse. Neenakost rulz očitno.

Ma ja. Pa najbolj smešno pri vsej stvari je, da je ta moja študijska smer itak bolj dopustniška. Že itak imamo ful malo predavanj, sprotnih obveznosti pa skoraj nič, tako da če ne morš teh ljubih dveh seminarskih naredit, je res žalostno. Sploh ta male seminarske, ko bi moral prebrat 2 poglavji ene knjige v tujem jeziku in potem v 10 minutah povedat kaj je prebral. rolleyes.gif Kak me taki lenuhi razpizdijo. Če bom kdaj profesorica na faksu (iz mojih ust v božja ušesa laugh.gif ), pa jaz takih ne spustim v višji letnik, pa če se na glavo postavijo na vrhu eifflovega stolpa.

Spovedujem se, da danes še nisem naredila nič pametnega, samo zabušavam in se bašem z junk foodom. oops.gif
  • 0

• Guests

Posted 15 January 2008 - 08:17 PM

QUOTE(Kinky @ 14. 1. 2008 - 21:50) View Post

Pa kaj mojemu tipu ni jasno....imava stanovanje 43 kvadratov, in on bi tukaj rad organiziral karaoke za 8 ljudi. Mislim....idrija, no! blink.gif blink.gif

Sem mu rekla, da ne pridem, če bo žur tukaj (ponavadi organizirajo prijatelji, ki imajo hišo!!!)

lol1.gif lol1.gif lol1.gif lol1.gif

Sory, sam ful mi smešn zvenijo te karaoke za 8 ljudi. Sej bo fajn, ko bote pel heheheheh.

• 0

#3331 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 15 January 2008 - 08:44 PM

včeraj sem si svečano prisegla, da se bom danes učila.
no..nisem se!
lena sem in samo jem.
  • 0
mačka figa.

#3332 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 15 January 2008 - 09:42 PM

Zadnje čase sem precej lena..hehe twisted.gif
  • 0

#3333 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 January 2008 - 09:46 PM

Jst pa zadnje čase tud sam bedarije jem. Stalno. verymad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3334 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29751 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 January 2008 - 10:46 PM

i feel giddy. oops.gif paše!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3335 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 15 January 2008 - 11:12 PM

Vili mi gre na k.. kr kar skače okol mene down.gif .
  • 0

#3336 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 16 January 2008 - 09:59 AM

Jaz sem mogoče mal preveč lena. Vse teži se spravim k intenzivnemu učenju. In ta moment bi si najraj spraskala mozolj na bradi, pa boli ko prasec!!! In računalnik, ki je sčaru neko kombinacijo urnika za to polletje, bi najraj vrgla skoz okno, al ga sesula. Čist mi je urnik sesu cry.gif kak je možno iz manj ur narest VEČ ur??? Upam da se bo spet popravlo k če ne bom znorela.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#3337 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18473 posts

Posted 16 January 2008 - 10:45 AM

Včeraj polizal pol piksne sorbeta. rolleyes.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3338 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 January 2008 - 11:12 AM

Me prej ustavijo eni mulci v avtu na križišču - vse se je odvijalo v 20 sekundah - pa me vprašajo kje je center Murgle, jaz jih pa vsa samozavestna (in ponosna, ker odlično poznam LJ) napotim v popolnoma drugo smer. blink.gif blink.gif

(joooj, samo se je vse zgodilo tako hitro, da še možganov nisem imela čas vklopit) biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3339 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 16 January 2008 - 12:03 PM

Učit se morm, pa se mi ne da! Prov na jetra bi gre ta fax, nej bo že konc. Res komi čakam, da pridm do diplome:)

Veselim se petkovega večera thumbup.gif
  • 0

#3340 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 16 January 2008 - 12:19 PM

učim se..ampak nič ne razumem..to je velik problem.sam prosim da bom lahko prepisovala na kolokviju, ker če mi ga ne rata narediti boja samovazvest na tleh!!te tako je skoraj na dnu! cry.gif
tako sem žalostna sad.gif da bi najraje kr .....
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users