Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#3321 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 02 April 2019 - 09:36 PM

:lol:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3322 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 April 2019 - 06:01 AM

Moja sosolka je ponesreci v ovsene kosmice s sadjem dala fuuul popra namesto cimeta in to bila prisiljena pojesti, ker smo imeli ful dolgo prezentacijo in je vedela, da naslednjih 6h ne bo mogla nic jesti. :cry: :lol:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3323 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16784 posts

Posted 03 April 2019 - 06:22 AM

Hahhahaha dobra :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3324 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24520 posts

Posted 03 April 2019 - 07:33 AM

mami je zadnjič neko omako naredila z bezgovim sirupom, namesto z belim vinom … menda so jedli sladke vampe … k sreči mene ni bilo doma :D

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3325 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 April 2019 - 07:43 AM

Jaz sem si pa solato zalila z domačim jegrmajstrom, ker sem mislila da je balzamični notri. 

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3326 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 April 2019 - 07:54 AM

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3327 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 03 April 2019 - 08:14 AM

:lol1:

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3328 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 03 April 2019 - 08:32 AM

Hahaha kakšne štorje. :lol:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3329 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 03 April 2019 - 08:35 AM

Jaz pa imam brikete in kavo v podobno veliki plocevinki na razlicnih policah. In se zadnjic zalotim, da pred stedilnikom cakam, da zavre voda z odprtimi briketi v eni roki in zlico v drugi.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3330 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 03 April 2019 - 08:41 AM

:lol1:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3331 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 03 April 2019 - 09:46 AM

Hahahah :D 

Jaz občasno v kopalnici hočem nanest zobno pasto na ščetko.. iz dozirnika mila :D Mi še ni 'uspelo', ampak je bilo parkrat blizu :)

Danes zjutraj ob 7h, lepo prosim, sem bila pri zdravniku, ko lutam po hodniku in sprašujem, kje je ordinacija moje nadomestne zdravnice, me prisrčno opomni medicinska sestra na informacijah, da danes na žalost še ni četrtek, 4.4. Bi bila tudi ona bolj vesela, če bi bil :lol:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3332 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 03 April 2019 - 10:00 AM

Hehehe kakšne prigode. :lol: :lol:

Jaz sem bila tud enkrat sveto prepričana, da je izlet dan prej kot je bil v resnici in sta me starša vozila iz Moravskih toplic (kjer bili na počitnicah) do Maribora. V zgodnjih jutranjih urah smo na dogovorjenem mestu, mojih sopotnikov nikjer. To je bilo v časih prvih mobilnih telefonov in ga je imel v naši družini samo ati, ki je potem poklical glavnega organizatorja, ki mu je povedal, da je odhod en dan kasneje. :lol: :oops:

• 0

#3333 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 03 April 2019 - 09:30 PM

V eni od slovenskih nosecniskih skupin me je ena sprasevala, ce mogoce poznam njeno prijateljico (slovenko), ki ima tudi istega meseca rok in zivi na Nizozemskem. Sem ji v hecu odpisala, da sanse za to so sicer manjse kot v Slo, ker je Nizozemska vseeno malo vecja ... potem pa pogledam, cigav kontakt mi je posredovala, pa imava 10 skupnih prijateljev - nekaj s faksa, nekaj iz rodnega kraja, pa se par vegijev vmes :lol1: Edino ene 120 km naju loci, drugace pa potencialno fajn naveza za v bodoce. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3334 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 04 April 2019 - 07:08 AM

Relativno nova paletka mi je padla v wc školjko zjutraj in se seveda dovolj razprla, da so se senčke rahlo zmočile. :AJEBEŠ:

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3335 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 12 April 2019 - 04:53 PM

Danes sem ga pustila nagca na previjalni, da se malo zlufta, pa je gospod najprej lulal v predal, ki je bil malo priprt, medtem ko sem pucala pa mi je se silovito prdnil v glavo in sem se ustrasila (zaradi tiste epizode s kakanjem vsepovsod), odskocila vstran in se udarila v banjo.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3336 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3354 posts

Posted 12 April 2019 - 09:32 PM

Svetovno, njemu je bilo pa ziher čist noro :D
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#3337 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 12 April 2019 - 10:14 PM

Skoraj kot da bi se zavedal, kako j* v glavo :lol:
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3338 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 13 April 2019 - 01:24 PM

Ravno sva iskala mačko po celem stanovanju in je ni bilo NIKJER, vse luknje sva pregledala, sigurno sva jo iskala ene 10-15 min in vse obrnila. Mačke absolutno ni na spregled, pa izključno notranja je in je sigurno v hiši. Potem me je zaskrbelo, če je vseeno kako šla ven, ker je A. prej nesel smeti, in odprem okno, da bi pogledala - ona pa na zunanji strani okenske police  :ninja: in sigurno je bila tam vsaj ene dve uri (!!!!), ker sva zračila pomojem tam okoli 12h, potem je pa moj dragi mož zaprl okna ... OMG

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3339 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts

Posted 13 April 2019 - 03:42 PM

Ahah, joooj, mače <3 :lol: 

• 0

#3340 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 13 April 2019 - 04:19 PM

Midva sva ga zadnjic tako iskala, je bil pa v kuhinji v omari pri toasterju.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users