Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#3321 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 31 March 2011 - 04:47 PM

Easy A (2010)
IPB Image
Easy A je ena precej dolgočasna komedija o Olive, dekletu v podobi Emme Stone, ki se svoji najboljši prijateljici zlaže, da je izgubila nedolžnost. Laž po naključju sliši tudi njuna sošolka, ki je seveda ne zadrži zase in kaj kmalu vsa šola govori samo še o tem. Olive čez noč postane priljubljena. Ko svojo skrivnost prizna prijatelju, ki je zaradi svoje spolne usmerjenosti tarča zbadljivk, jo prosi da se zlaže, da sta imela one night stand. Olive privoli, vendar svojo odločitev kaj kmalu obžaluje, ko se nanjo s podobno prošnjo obrne kup drugih zgub in ko se je zaradi tega oprime sloves šolske cipe.
Mene je ta komedija pustila precej hladno. Humor v filmu ni po mojem okusu. Pravzaprav se giblje na robu tistega, kar bi, če bi še malce pretiravali, označila za butasto.
Čeprav gre za komedijo, sem od igralcev pričakovala malce več. Emma Stone v filmu dobro zgleda, to pa je tudi vse. Patricia Clarkson in Stanley Tucci, ki se preizkusita v vlogi Olivinih staršev, ne pustita vtisa. Penn Badgley, ki igra Olivino pravo ljubezen, je kljub miniaturni vlogi še vedno Dan iz Gossip girl, Lisa Kudrow pa je tudi v vlogi šolske svetovalke še vedno Phoebe.
Skratka, Easy A mi je bil precej dolgočasen film. Čeprav je gledljiv, bi ga uvrstila med filme, ki jih pogledaš in jih takoj zatem pozabiš.
4/10
  • 0

#3322 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 02 April 2011 - 09:54 AM

QUOTE(Sally @ 23. 3. 2011 - 1:04) View Post

Paul (2011)

IPB Image

Simon Pegg and Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) reunite for the comedy adventure Paul as two sci-fi geeks whose pilgrimage takes them to America's UFO heartland. While there, they accidentally meet an alien who brings them on an insane road trip that alters their universe forever. For the past 60 years, an alien named Paul (voiced by Seth Rogen) has been hanging out at a top-secret military base. When he discovers he's been taken prisoner, the space-traveling smart ass decides to escape the compound and hop on the first vehicle out of town-a rented RV containing Earthlings Graeme Willy (Pegg) and Clive Gollings (Frost). Chased by federal agents and the fanatical father of a young woman that they accidentally kidnap, Graeme and Clive hatch a fumbling escape plan to return Paul to his mother ship.

Vse kar lahko rečem je: laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Že dolgo se nisem tako od srca smejala, mogoče mi je zadnjič bila približno dobra komedija Hangover ;) Tale vesoljček Paul je tako dober lik, da smeha kar ne zmanjka. Konec in vse je itak logično, zato pač ocena manj, amak over all - a must see! V filmu se pojavi tudi Sigourney Weaver, how convenient ;)
Ocena nižje tudi zaradi igralke, ki igra Ruth in mi res ni bla všeč/ne zna igrat. Geeka sta ql, Paul pa trga gate ;)

8,8/10
Po Sallyinem komentarju sem si tudi sama ogledala ta film. Pred ogledom nisem pričakovala veliko, ker Sallyinega okusa za komedije ne poznam. Glede na to, da prihaja iz rok ustvarjalcev filma Hot Fuzz, sem se bala, da mu bo Paul bolj podoben. Hot Fuzz je bil po mojem mnenju namreč katastrofalen. Na srečo temu ni tako in bila sem prijetno presenečena. Paul je simpatična komedija. Humor mi je bil všeč. Čeprav parkrat hodi po tankem ledu, na meji butastega, pa te meje ne prestopi kot to stori Hot Fuzz. Je bilo kar nekaj prizorov ob katerih sem se prav pošteno nasmejala.
Tako zgodba kot tudi liki se mi zdijo prav posrečeni. Še posebej mi je bil všeč vesoljček Paul. Je lik, ki ga moraš vzljubiti. Malce robat in prostaški, pa vendar dobrosrčen. Glas, ki mu ga je posodil Seth Rogen, mu odlično pristoji. Ne vem, če bi lahko našli boljšega. Ostali igralci so solidni. Simon Pegg in Nick Frost sta kot "geekovska" navdušenca nad nadnaravnim prepričljiva.
Če zaključim, film Paul mi je bil všeč. Ponuja prijetno spremembo v poplavi znanstveno-fantastičnih filmov, ki vesoljce prikazujejo kot zlobne kreature, ki želijo uničiti svet in človeštvo. Tudi kot komedija se izkaže. Sicer ga sama ne bi uvrstila med top komedije vseh časov, se mi pa zdi povsem, simpatično razvedrilo za kakšen nedeljski večer.
7/10
  • 0

#3323 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 05 April 2011 - 02:10 PM

Mongol (2007)
IPB Image
Film, ki je bil leta 2008 nominiran za tujejezičnega oskarja, je postavljen v 12. stoletje na mongolske stepe in spremlja mlada leta slavnega vojskovodje Džingiskana. Skozi film spoznamo kako je Temujin, kot se je imenoval preden je združil vsa mongolska plemena, postal Džingiskan.
Film je po mojem mnenju zelo zanimiv in slikovit Džingiskanov portret. Predstavi ga večplastno. Prikazuje ga namreč iz različnih zornih kotov: kot sina, moža, očeta, moškega, prijatelja in bojevnika, zaradi česa lahko spoznamo tako njegove dobre in tudi slabe lastnosti, kar mi je bilo všeč.
Film ni tipičen ameriški zgodovinski spektakel, teče precej počasneje, veliko manj je govorjenja, tudi posnetki samega boja so drugačni. Za moj okus morda poteka za odtenek prepočasi. Pomanjkanje govora me v filmih načeloma ne moti, vendar se v tem filmu pojavi par prizorov, kjer bi bil kak dodaten dialog definitivno na mestu. Gledalec, ki ne pozna Džingiskanove zgodbe že od prej, se lahko hitro izgubi v preskokih.
Film Mongol mi je bil sicer všeč, vendar me ni navdušil kot bi me morda lahko. Manjkala mu je neka sestavina, ki bi ga naredila res odličnega. Mislim, da je zasluženo ostal le pri oskarjevski nominaciji, saj je po mojem mnenju film Die Fälscher, ki je tistega leta osvojil oskarja, boljši.
6,5/10
  • 0

#3324 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 05 April 2011 - 08:45 PM

A je katera mogoče gledala Otročičke/Bébé(s)? biggrin.gif
http://www.kinodvor....d/bebe-s-26113/

Meni je ful zanimivo, bom šla verjetno gledat.
  • 0

#3325 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 April 2011 - 08:46 PM

Jaz si bom zagotovo potegnila iz neta. Ga je pa izabela že ocenila (ta film), in je napisala, da je dober in zanimiv. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3326 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 05 April 2011 - 08:48 PM

O, kul! Ja, jaz bi si ga tud rajš potegnila, upam, da bom našla.
  • 0

#3327 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 06 April 2011 - 12:26 PM

Jaz sem ga pogledala in mi je bil full dobr. Mogoče tudi zato, ker sem malo podoživljala fore in primerjala.
Je pa res dober za pogledat in se malo zamisliš koliko znamo "zahodnjaki" pretiravat v vsem, kar se tiče otrok.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

• Guests

Posted 06 April 2011 - 01:49 PM

Jap, zakon film. smile.gif
  • 0

#3329 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 10 April 2011 - 03:02 PM

Nomad: The Warrior (2005)
IPB Image
Film Nomad: The Warrior je izredno dolgočasen zgodovinski spektakel. Postavljen je v Kazhstan 18. stoletja, kjer spremlja usodo mladega bojevnika, ki naj bi po prerokbi ponovno združil vsa razcepljena plemena...
Tema, ki jo film obravnava, je sama po sebi zanimiva, saj obsega prvine (ljubezen, rivalstvo med najboljšima prijateljema, boj proti sovražniku itd.), ki bi ob drugačnem pristopu naredile odličen zgodovinski spektakel . Žal pa po mojem mnenju ustvarjalci niso bili kos nalogi, ki so si jo zadali in so ustvarili izredno predvidljiv in dolgočasen film, ki na trenutke že malce spominja na kakšno mehiško žajfnico. Vsi dogodki, ki se odvijejo pred našimi očmi so brez vsakršne globine. Na trenutke se ti zdi, kot da je bil film posnet na silo. Še prizori boja so posneti preveč nerodno in nepričljivo.
Liki so enoplastni in površinski. Glavni junak je tako na primer izgubljeni sultanov sin, ki odraste v odličnega bojevnika, ki premaga vse ovire in prepreke, prijatelji se brez vprašanj žrtvujejo zanj, ženske se mu same ponujajo. Tako boleče popoln lik je, da težko ubesedim. Da je še bolj nerealno, so za glavno vlogo izbrali mehiškega igralca Kuna Beckerja (morda ga poznate kot nadebudnega nogometaša iz filmov Goal), ki se s svojim videzom nikakor ne vklopi med ostale srednjeazijske obraze. Njegov filmski oče in mama imata oba tipičen obraz prebivalca srednje Azije, medtem ko ima sinko povsem evropske poteze. Se vprašaš kateri poštar bi naj imel vmes prste pri njegovem spočetju.
Glavni negativci so prikazani kot šibke karikature. Glavnemu junaku ne predstavljajo nobene nevarnosti. Po eni strani si nadvse prizadevajo za njegovo smrt, vendar potem, ko pade v njihovo ujetništvo pa postane že prav smešno kako si izmišljajo izzive, za katere je povsem jasno, da jih bo preživel. Že tako privlečeno za lase, da je smešno.
Kazahstanske zgodovine 18. stoletja ne poznam, zato ne morem soditi o tem koliko so se filmarji držali zgodovinskih dejstev in koliko so jih prikrojili za potrebe filma. Imam pa občutek, da so si pri ustvarjanju pustili precej umetniške svobode.
Priznam, da sem film pogledala s precejšnjimi pričakovanji, saj me pritegnil njegov opis, poleg tega se je pod njega podpisal režiser Sergey Bodrov, ki je zrežiral tudi film Mongol, ki sem ga pred kratkim pogledala in ki mi je bil precej všeč. Žal Nomad precej zaostaja za njim. Mogoče bi bilo bolje, če bi še malce pretiravali in bi namesto resnega zgodovinskega filma, naredili parodijo.
3/10
  • 0

#3330 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 15 April 2011 - 09:40 AM

The Darjeeling Limited (2007)
IPB Image
Zgodba spremlja tri odtujene brate, ki se leto dni po očetovi smrti podajo na popotovanje po Indiji. Francis je pred kratkim doživel prometno nesrečo, Peter ne najde pravega stika z nosečo ženo, Jack pa je še vedno povsem obseden z nekdanjo ljubeznijo. Ob iskanju smisla življenja in duševnega miru jih na nenavadni poti po Indiji čakajo številna presenečenja, ki poleg vseh bolečin prinašajo tudi pomembna življenjska spoznanja.

The Darjeeling Limited je poseben film, ki po mojem mnenju ne bo všeč vsakemu gledalcu. Meni je bil po eni strani všeč, saj je precej barvit (kot je barvita Indija) in na malce drugačen način prikaže skrhane odnose in frustracije glavnih junakov. Po drugi strani so me glavni junaki kar malce odbijali. So čudni in ta njihova odštekanost (nisem prepričana, če je to pravi izraz) me je kar malce odbijala. dogajanje je za moj okus premalo dinamično. Občutki po gledanju so mešani, zato težko podam številčno oceno.

• 0

• Guests

Posted 15 April 2011 - 10:18 AM

Darjeeling Limited je bil meni ful dober film, med drugim ravno zato, ker so junaki precej netipicni.

Vceraj sem pogledala How Do You Know.

IPB Image

Sem pricakovala eno tipicno osladno romanticno komedijo, ki si jo das na tv in zraven zaspis, pa me je kar presenetila. Saj je na trenutke pocukrana, ampak v dobrem smislu, ker se nasmejis pa si reces, ah, pa sem vseeno se malo sentimentalna. laugh.gif
V glavnem, v ospredju so trije ljudje, Lisa, saft ball sportnica, njen "kao" fant Matty, tudi zelo uspesen sportnik, in pa George, poslovnez, neverjetno odkrit in posten fant, ki mu grozi v podjetju tozba za nekaj, cesar seveda ni naredil. Fajn je, ker so karakterji tako "fucked-up", vsak po svoje, tako da je nastala ena posrecena kombinacija ljudi, ki se lepo zaokrozi, ko pride na sceno se Jack Nickolson kot Georgeov oce.

Prijetna, lustna komedija, sploh George je res en prikupen lik. Priporocam ogled na kak tecen dan. smile.gif smile.gif

7,5/10
  • 0

#3332 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 15 April 2011 - 03:52 PM

The Woodlanders (1997)
IPB Image
Film je postavljen v pozno devetnajsto stoletje v Južno Anglijo in pripoveduje zgodbo o trgovčevi hčeri Grace. Vanjo njen oče polaga vse upe, da ji bo uspel preboj v višji družbeni razred. Ko se po končanem šolanju ponovno vrne v domačo vas, posluša očetov nasvet in zavrne svojo mladostno ljubezen Gilesa in se namesto z njim poroči z novim lokalnim zdravnikom. Ko že misli, da je našla svojo srečo, pristane na trdih tleh. Razočarana Grace kmalu ugotovi, da se mož sramuje njenega porekla, poleg tega se prične sestajat z lokalno plemkinjo. Grace spredvidi, da je njena edina in prava ljubezen prav Giles...
The Woodlanders je simpatična romantična drama, ki temelji na romanu Thomasa Hardya. Kot že omenjeno, govori o posameznici, ki v zameno za družbeni položaj, žrtvuje svojo srečo in ljubezen in to kasneje bridko obžaluje.
Film po mojem mnenju v svoji zvrsti ne izstopa. Manjka mu nekaj, po čemer bi ti ostal v spominu. Jaz bi ga uvrstila v kategorijo filmov, ki jih pogledaš in kmalu zatem pozabiš. Simpatično, vendar nič posebnega.
6/10
  • 0

#3333 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 17 April 2011 - 08:50 PM

WELCOME TO THE STICKS ( Bienvenue chez les Ch'tis) (2010)

IPB Image
Philippe Abrams is the manager of the postal service (La Poste) in Salon-de-Provence, Bouches-du-Rhône, in southern France. He is married to Julie, whose depressive character makes his life miserable. Philippe does everything to get a job at an office on the Mediterranean seaside to make her happy. As this favorable position will be granted to somebody who is disabled, Abrams decides to pretend that he is. However, the management finds out. As punishment, he is banished for two years to Bergues, a town near Dunkirk in northern France. Northern France –and the Nord-Pas-de-Calais region in particular – is considered "the sticks" – a cold and rainy place inhabited by unsophisticated ch'tis who speak a strange language (called "ch'ti" in local parlance, and "cheutimi" in the South. He has to spend his first night at Antoine's place – Antoine is one of his co-workers. First Philippe dislikes Antoine for his rudeness and because he thinks Antoine is gay (actually, he found photographs of Antoine dressed as a woman, but they were taken during a carnival party). Finally, Antoine and Philippe become best friends.

Eden izmed najboljših filmov kar sem oz. sva jih videla kdajkoli. Super komedija, z zgodbo in odličnimi igralci. Nasmejala sva se do solz, če bi še enkrat gledala, bi se še enkrat. Nimam kaj komentirat, več kot odlična komedija, res. Dajem ji kar 10/10, nič me ni motilo. Naj omenim še, da mi je bila tudi glasba super.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3334 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 21 April 2011 - 12:33 PM

An Education (2009)
IPB Image
An Education je zanimiv film postavljen v 60. leta v Anglijo, kjer spremljamo mlado razgledano dijakinjo Jenny. Njeno življenje je precej dolgočasno. Ko vanj vstopi starejši moški in jo potegne iz ustaljene rutine obiskovanja šole, učenja in obšolskih aktivnosti, jo šarmira. Za Jenny je takšno življenje seveda precej bolj vznemirljivo in v njem uživa, vendar ima tak življenjski cilj svojo ceno. V šoli močno popusti in kmalu je postavljena pred odločitev ali bo nadaljevala z izobraževanjem ali se po nadaljevala z brezskrbnim življenjem, za katerega pa se kaj kmalu izkaže, da tako krasno kot zgleda na prvi pogled...
Film mi je bil precej všeč. Zgodba sama po sebi ni kaj posebej vznemirljiva, vendar jo film predstavi na zanimiv način. Lepo prikaže, da človeka ne izoblikuje le formalno izobraževanje v šoli, temveč ga oblikujejo tudi življenjske izkušnje, te pa niso vedno dobre.
Scenografija in kostumografija odlično pričarata duh šestdesetih let. Igra je po mojem mnenju solidna. Sicer so vsi igralci v svojih vlogah prepričljivi, vendar nobeden izmed njih ne izstopa. Še najbolj prepričljiva se mi zdi Carey Mulligan, ki je bila za svojo upodobitev mlade Jenny, tudi nominirana za oskarja.
An Education je splošno gledano simpatičen film, vendar po mojem mnenju ni noben presežek.
7/10

• 0

#3335 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 April 2011 - 07:03 AM

Little Fockers (2010)

IPB Image

Mislim, da mi ni potrebno posebej poudarjati, zakaj sem se odločila za ogled tega filma - ker sem pogledala prva 2 dela, naslovljena Meet the Parents, in kasneje Meet the Fockers, ki sta bila dokaj solidna; prvi vsekakor bolj kot drugi, ampak oba veliko bolj solidna kot tretji, o katerem pišem sedaj.

Vse karakterje, oz. skoraj vse - že sam naslov namiguje na to, da so sedaj del družine tudi otroci, sem že poznala, torej karakterji so znani, domači, in zato si človek želi ogledati, kaj so nam pripravili v tem delu, vse norčije, dogodivščine, prigode in nezgode. Kar pa dobiš na koncu je uro in pol dolga kvazi komedija s prežvečenimi šalami, ki ne zabajo več nikogar. Zelo razočarana, še DeNiro, ki je že prva 2 filma nekako 'držal pokonci', če se lahko tako izrazim, je tukaj pač povprečen, ne navduši, en tistih filmov, ki jih pogledaš, rečeš: baaah, in si z mislimi že pri naslednjem.

In koliko šal sploh lahko sproduciraš na foro imena Gay Focker? Ne veliko, vse pa se bile že uporabljene ali v prvem, ali v drugem delu, tako da jih tukaj samo še reciklirajo.

Daleč od dobrega filma, nekje na sredini; film diha pozitivni oceni za ovratnik, a je ne doseže.

5/10
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#3336 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 26 April 2011 - 11:07 AM

Koncert (2009)
Le concert

IPB ImageIPB Image

Zgodba filma govori o Andre?ju Filipovu, ki je bil genij in sloviti dirigent najznamenitejšega ruskega orkestra, teatra Bolšoj. Ko pa ni hotel odpustiti židovskih glasbenikov, so ga komunisti na vrhuncu slave vrgli iz službe. Padel je v depresijo, se zatekel k pijači - in zdaj, pri petdesetih, dela v Bolšoju kot čistilec. Nekega dne pa prestreže telefaks, ki vabi bolšojski orkester v Pariz, in na misel mu pride nora ideja: zbral bo svoje stare prijatelje, nekdanje glasbenike, ki se v Moskvi komaj preživljajo kot taksisti, trgovci z bolšjih trgov, snemalci zvočnih efektov za pornografske filme … in namesto povabljencev bodo odpotovali oni. Res zbere pestro druščino nekdanjih članov velikega orkestra, ki se pod krinko pravega Bolšoja odpravijo v Pariz, da bi prelisičili usodo in se maščevali!

Lep film o neomajanemu sledenju cilja ne glede na vse.Vse skupaj pa je na momente prikazano na komičen način z nekaj pretiravanja v stvareh ,ki so bolj ne vrjetne, ampak to ni moteče.Vglavnem še en lep evropski film poln čustev.
8/10
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#3337 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 April 2011 - 08:41 PM

QUOTE(Jinadaze @ 27. 2. 2011 - 15:45) View Post

The Next Three Days (2010)

IPB Image
Kriminalna drama, ki govori o tričlanski družini, žena je obtožena umora šefice, s katero se je grdo skregala. Mož jo na vsak način hoče spraviti iz zapora, a ni nobenega dokaza o njeni nedolžnosti.
Nazadnje se odloči, da ji pomaga pobegniti,
in naredi mojstrski načrt, da bi vse izpeljal, za kar ima tri dni časa ...

Fenomenalen film, napet od začetka do konca, prav prikoval me je pred zaslon. Ima par momentov, ko mi je šlo srce v hlače, konec je nepredvidljiv do zadnjega momenta.
Russell Crowe upraviči sloves enega najboljših igralcev svoje generacije, Elizabeth Banks v vlogi žene je super, film pa premore še kar nekaj znanih imen (Liam Neeson, Olivia Wilde ...).
Bodite pozorni na začetek filma, ker je izsek iz sredine in nosi skriti pomen, vsaj jaz sem tako dojela. In doda filmu še piko na i.
trailer

10/10

Russel je res dober v tem filmu, vem, da ga vsi zelo hvalijo, a se mi nekako še ni uspel prikupiti (no, s tem filmom se je malo približal).

Gre za resnično napet triler, ki ga z zanimanjem spremljaš od začetka do konca, predvsem pa bi rada še pohvalila režijo, ki je odlična. Sem pa (ne vem sicer zakaj) na koncu pričakovala en velik twist, zato sem bila mogoče rahlo (ampak res malo) razočarana. Mi je pa bilo všeč, da so pojasnili, ali je bila kriva ali ne. smile.gif

Dober film, vsekakor, ga tudi sama toplo pripročam. Potrebno pa bi si bilo pogledati tudi originalno verzijo. Mogoče nekoč.

8+++ / 10

• 0

#3338 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 26 April 2011 - 08:52 PM

Glede konca - kaj pa to, kar sem v zadnjem stavku napisala? Meni se res zdi, da doda še en velik plus filmu, da je on v boju za ženino prostost dejansko ubil nekoga, ona je bila pa nedolžna.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3339 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 April 2011 - 09:00 PM

Ja, vem kaj misliš . . . tisti prizor, ko je v avtu peljal tistega tipa, ki je govoril: take me to the hospital, I cant breathe. Film je drugače super, ampak . . . desetke mu pa ne dam. biggrin.gif
  • 0

#3340 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 April 2011 - 09:03 PM

Super, spoilerje sem prebrala. bruh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users