Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 21 October 2010 - 03:46 PM

Posted 21 October 2010 - 04:48 PM

Posted 21 October 2010 - 05:18 PM

Posted 21 October 2010 - 06:07 PM
Da folk vsakic, ko se ne oglasim na telefon, avtomatsko predpostavi, da spim (in mi potem to mece naprej). W T F

Jao ej, zgodba mojega življenja, UNLOL.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 October 2010 - 06:41 PM
Posted 21 October 2010 - 07:05 PM
_Planet_, midve bi se odlično zastopili.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 21 October 2010 - 07:12 PM

Kar gre še meni na živce je, da igra radio, zraven pere pralni stroj, in mi fant nekaj kriči iz dnevne v hodnik, in jaz se nazaj derem, da itak nič ne slišim, on pa še kar naprej govori in govori (čeprav me sliši, da mu govorim, da ga nič ne razumem). In tako vsak dan.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 October 2010 - 07:25 PM

Jaz se ful ne maram javljat na telefon, pa me nikdar ne obtožujejo, da spim. No, čez dan itak ne maram spat, sicer sem pa cela zaspanka.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 October 2010 - 07:30 PM
Jaz se tudi redko javljam na ovi telefon, ker vidim izpisane številke. Na gsm pa skoraj vedno, ker me vedno
kdo kliče, ki, če se lahko, se mu hočem javiti. Mi je pa blazno glupo, ko me npr. kliče teta in potem se takoj
ne javim, jo pokličem nazaj in je prvo, kar me VEDNO zajedljivo vpraša "si še spala". Ja in tudi, če sem, kaj
potem? Če bi ona ob 4h hodila spat, bi tudi. Pa redko jaz dolgo spim, še manj pa prav spim. Spim izjemno
malo, pa še to slabo. A vsak si misli, da skos samo spim. Še boljše so pa tiste, ko se javiš in te vprašajo
"spiš?". Ja, spim ... v polsnu se ti javljam na telefon. Še boljša od te je pa ta: se javiš na stacionarnega in
te vprašajo, če si doma. XD
Kinky, to je tudi stalna praksa pri nas. Mama v spalnici lika, medmes tv in potem se dere iz spalnice
v dnevno. Pa ji grem rečt, da ne čujem in grem nazaj. Ona pa še kar naprej nekaj govori, da jo celi hodnik
čuje, unlol.
Posted 21 October 2010 - 09:15 PM
_Planet_, midve bi se odlično zastopili.

Sicer pa nisem pozabila na nase pivo (in gin tonic

Mi je pa blazno glupo, ko me npr. kliče teta in potem se takoj
ne javim, jo pokličem nazaj in je prvo, kar me VEDNO zajedljivo vpraša "si še spala". Ja in tudi, če sem, kaj
potem? Če bi ona ob 4h hodila spat, bi tudi. Pa redko jaz dolgo spim, še manj pa prav spim. Spim izjemno
malo, pa še to slabo. A vsak si misli, da skos samo spim.
O ja, o ja, o ja, ....
Kinky, to je tudi stalna praksa pri nas.
+1
Posted 23 October 2010 - 09:42 PM
Posted 23 October 2010 - 10:21 PM
Prav tako ne maram ljudi, ki na podlagi prvih vtisov takolj zapečatijo svoje obnašanje in odnos do nekoga/nečesa in so prav brutalno ozkogledi. Fof.
V tretje gre rado - na živce mi gre moja prikazna slika, nujno jo moram zamenjat. Jo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 October 2010 - 10:16 AM

podpis pod drugo Olivijino točko.
nezanesljivci.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 October 2010 - 06:42 PM

Sicer pa +1 pod Bellini, +1 pod Olivijino drugo tocko tudi jaz (FOF, jap!) in +1 pod Špelin prvi del.
V tretje gre rado - na živce mi gre moja prikazna slika, nujno jo moram zamenjat. Jo.
Trenutna ali ona prejsnja? : ) Prejsnja mi je bila zelo pri srcu, se ti je podala, trenutna je pa ... ne najdem besede ... ko jo pogledam, me nadleguje.. : D
Posted 24 October 2010 - 06:53 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 October 2010 - 08:42 PM

Posted 25 October 2010 - 11:42 AM

Posted 25 October 2010 - 01:14 PM
Posted 25 October 2010 - 01:18 PM
Ja, ampak samo z Moneto. Cena je enaka, kot sicer - 80 centov.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2010 - 01:26 PM
Jst sem zadnjič enkrat z mobijem, pa sem zdaj položnico dobila in so mi dvakrat računali, pa sem skoraj 100%, da sem se samo enkrat peljala

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users