Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3321 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28045 posts

Posted 21 October 2010 - 03:46 PM

Da folk vsakic, ko se ne oglasim na telefon, avtomatsko predpostavi, da spim (in mi potem to mece naprej). W T F rpg.gif Na k*** mi gre, da dejansko spim manj od marsikoga, popoldnevov/vecerov nikoli ne prezivljam v valjanju pred TV, but still, ce se ne oglasim na telefon sredi dneva ZAGOTOVO SPIM (posledicno sem seveda lena in blaaa blaaa blaaaaaaa). Tecna sem in sita vseh. :E
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3322 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 21 October 2010 - 04:48 PM

Planet, tecna si za to ker preveč spiš biggrin.gif
  • 0

#3323 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28045 posts

Posted 21 October 2010 - 05:18 PM

Ha ha, don't push it! twisted.gif

laugh.gif
  • 0

#3324 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 October 2010 - 06:07 PM

QUOTE(_Planet_ @ 21. 10. 2010 - 16:46) View Post

Da folk vsakic, ko se ne oglasim na telefon, avtomatsko predpostavi, da spim (in mi potem to mece naprej). W T F rpg.gif Na k*** mi gre, da dejansko spim manj od marsikoga, popoldnevov/vecerov nikoli ne prezivljam v valjanju pred TV, but still, ce se ne oglasim na telefon sredi dneva ZAGOTOVO SPIM (posledicno sem seveda lena in blaaa blaaa blaaaaaaa). Tecna sem in sita vseh. :E

Jao ej, zgodba mojega življenja, UNLOL.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3325 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28045 posts

Posted 21 October 2010 - 06:41 PM

Strahota, kako tezko je na tem svetu ne biti del mnozice. Pa vse, kar credo prosim je, da me brez besed obide. Ali credi je tako tezko/nemogoce iti mimo in ne blejati. :/
  • 0

#3326 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 October 2010 - 07:05 PM

_Planet_, midve bi se odlično zastopili. cool1.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3327 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 October 2010 - 07:12 PM

Joj, pa to tudi mene non stop sprašujejo, pa VEDO, da ko jaz spim, imam izklopljen telefon, ergo če zvoni v prazno, pač delam, ali sem pa na veceju, pismo, ej. blink.gif

Kar gre še meni na živce je, da igra radio, zraven pere pralni stroj, in mi fant nekaj kriči iz dnevne v hodnik, in jaz se nazaj derem, da itak nič ne slišim, on pa še kar naprej govori in govori (čeprav me sliši, da mu govorim, da ga nič ne razumem). In tako vsak dan. evil.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3328 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 October 2010 - 07:25 PM

^^ Ignore dela čudeže. sleep.gif

Jaz se ful ne maram javljat na telefon, pa me nikdar ne obtožujejo, da spim. No, čez dan itak ne maram spat, sicer sem pa cela zaspanka. tongue.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3329 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 October 2010 - 07:30 PM

Jaz se tudi redko javljam na ovi telefon, ker vidim izpisane številke. Na gsm pa skoraj vedno, ker me vedno
kdo kliče, ki, če se lahko, se mu hočem javiti. Mi je pa blazno glupo, ko me npr. kliče teta in potem se takoj
ne javim, jo pokličem nazaj in je prvo, kar me VEDNO zajedljivo vpraša "si še spala". Ja in tudi, če sem, kaj
potem? Če bi ona ob 4h hodila spat, bi tudi. Pa redko jaz dolgo spim, še manj pa prav spim. Spim izjemno
malo, pa še to slabo. A vsak si misli, da skos samo spim. Še boljše so pa tiste, ko se javiš in te vprašajo
"spiš?". Ja, spim ... v polsnu se ti javljam na telefon. Še boljša od te je pa ta: se javiš na stacionarnega in
te vprašajo, če si doma. XD

Kinky, to je tudi stalna praksa pri nas. Mama v spalnici lika, medmes tv in potem se dere iz spalnice
v dnevno. Pa ji grem rečt, da ne čujem in grem nazaj. Ona pa še kar naprej nekaj govori, da jo celi hodnik
čuje, unlol.

• 0

#3330 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28045 posts

Posted 21 October 2010 - 09:15 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 10. 2010 - 20:05) View Post

_Planet_, midve bi se odlično zastopili. cool1.gif

cool.gif

Sicer pa nisem pozabila na nase pivo (in gin tonic ;)).

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 10. 2010 - 20:30) View Post

Mi je pa blazno glupo, ko me npr. kliče teta in potem se takoj
ne javim, jo pokličem nazaj in je prvo, kar me VEDNO zajedljivo vpraša "si še spala". Ja in tudi, če sem, kaj
potem? Če bi ona ob 4h hodila spat, bi tudi. Pa redko jaz dolgo spim, še manj pa prav spim. Spim izjemno
malo, pa še to slabo. A vsak si misli, da skos samo spim.

O ja, o ja, o ja, ....

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 10. 2010 - 20:30) View Post

Kinky, to je tudi stalna praksa pri nas.

+1
  • 0

#3331 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4292 posts

Posted 23 October 2010 - 09:42 PM

Pravkar ugotovila, da mi gre še ena stvar na živce. Ne maram, da kdo drug zlaga mokra oblačila na obešalnike, ker 1. stojala ne zna ekonomično in praktično najbolj izkoristit, 2. oblačil ne obesi lepo in so potem vidni robi ter 3. ne obesi nogavice po parih. Rada imam nek red in potrebno je zelo malo truda, da so učinki vidni. Mrzim to, da ko pospravljam suha oblačila iščem pare nogavic.
  • 0

#3332 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15255 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 October 2010 - 10:21 PM

Ma na živce mi gre, da me nekdo neformalno določi, da sem 'in charge' za eno stvar, pol pa vsake dva dni teži, ali je kaj napredka, a sem se že lotila, kaj sem odkrila in podobno. Rihtaj sam, če te tako zelo zanima in je tako zelo pomembno, itak se tiče vseh, pa ne mislim paničarit dva meseca preden je dejansko treba paničarit. Mmmmrš.

Prav tako ne maram ljudi, ki na podlagi prvih vtisov takolj zapečatijo svoje obnašanje in odnos do nekoga/nečesa in so prav brutalno ozkogledi. Fof.

V tretje gre rado - na živce mi gre moja prikazna slika, nujno jo moram zamenjat. Jo.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3333 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29933 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 October 2010 - 10:16 AM

strinjam se s Sarah. pa še to, da dobim pobrana oblačila vsa zmečkana, ker se jih samo dol pograbi s stojala in vrže na mizo/kavč/posteljo. pa dej pusti gor, da si sama poberem, jebote. rolleyes.gif

podpis pod drugo Olivijino točko.

nezanesljivci.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3334 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28045 posts

Posted 24 October 2010 - 06:42 PM

Špela - Bellini, ne Sarah. ;)

Sicer pa +1 pod Bellini, +1 pod Olivijino drugo tocko tudi jaz (FOF, jap!) in +1 pod Špelin prvi del.

QUOTE(Olivija @ 23. 10. 2010 - 23:21) View Post

V tretje gre rado - na živce mi gre moja prikazna slika, nujno jo moram zamenjat. Jo.

Trenutna ali ona prejsnja? : ) Prejsnja mi je bila zelo pri srcu, se ti je podala, trenutna je pa ... ne najdem besede ... ko jo pogledam, me nadleguje.. : D
  • 0

#3335 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29933 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 October 2010 - 06:53 PM

tenks, Planet. pa sm že nekaj hotla napisat, da ju mešam. butl.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3336 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28045 posts

Posted 24 October 2010 - 08:42 PM

smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 25 October 2010 - 11:42 AM

Ko se s kom menim, da naj nekam pride in reče, da ne more na bus, ker nima urbane. Ko vprašam, zakaj je nima, je pa odgovor, da je ne rabi. rolleyes.gif Madona, zdajle bi ti kar prav prišla. Kako, da je ne rabiš?
  • 0

#3338 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 25 October 2010 - 01:14 PM

Pa saj lahko z mobitelom plača. Samo, kok ti odtrgajo za to storitev, ve kera?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3339 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86549 posts

Posted 25 October 2010 - 01:18 PM

Ja, ampak samo z Moneto. Cena je enaka, kot sicer - 80 centov.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3340 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20006 posts

Posted 25 October 2010 - 01:26 PM

Čak, to tisti, ki majo npr. tuš mobil alpa kej takega, ne morjo z njo plačevat?

Jst sem zadnjič enkrat z mobijem, pa sem zdaj položnico dobila in so mi dvakrat računali, pa sem skoraj 100%, da sem se samo enkrat peljala hmm.gif . Pa še pri nečem je blo kakšnih 8 centov napisanih, je to kaj v zvezi z moneto, kao strošek, dasi sploh lahko z njo plačeval, ali ne? Ful ne plačujem z njo drugač nič, pa mi ni blo nič jasno nazadnje, ker sem imela polno drugič stroškov napisanih.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users