Anča - če kaj pomaga: http://www.cudovita....15826&p=1248477
Prej smo hodile par let v Topolšico
Posted 05 March 2019 - 10:02 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 05 March 2019 - 01:45 PM
Posted 15 March 2019 - 07:57 AM
Jutri grem na en seminar, ki bo v ABC Accelerator-ju v spodnji etaži Emporiuma, vstop v kavarni Playa.
Kje točno je to, da se nebom po celem BTC-ju vozakala?
Posted 15 March 2019 - 08:29 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 March 2019 - 08:30 AM
Če prideš iz obvoznice, drug vhod v BTC (ne prvi, kjer je City park in Mc Dolands, ampak naprej, kjer je Unicredit banka) - greš v rondoju samo naravnost mimo Hale A in drugi rondo spet naravnost in mimo tržnice na levi (na desni je Lidl) in za Lidlom (in Diamantom) je Emporium na desni. Ta vhod pri Playi gleda na Lidl. Greš po širokih stopnicah dol in poiščeš želeni poslovni prostor
Put A Kilt On It!
Posted 15 March 2019 - 10:20 AM
Kami, super kažipot si! Si še jaz točno predstavljam.
Posted 15 March 2019 - 10:26 AM
hehe, jaz sem tud razmišljala, kako najbolj enostavno povedat. Vem, kje je, ne znam pa usmerjat.
Posted 15 March 2019 - 11:33 AM
Hvala. Jaz rabim tako bolj po butalsko, ker se ne spoznam nič v ta BTC.
Posted 15 March 2019 - 11:37 AM
jaz sem pa eno leto delala, kjer je zdaj Zara (so nas barabe ven vrgle ), pa še živela sem v Jaršah 8 let … in BTC res poznam. Trgovine se sicer menjajo in selijo, stavbe so mi pa znane.
Put A Kilt On It!
Posted 15 March 2019 - 11:20 PM
Posted 16 March 2019 - 06:31 AM
Posted 16 March 2019 - 11:23 AM
Posted 21 March 2019 - 06:52 PM
Posted 26 March 2019 - 08:08 AM
Hm, ne, žal.
Eno vprašanje za mame/nosečnice, ki ste včlanjene v razne forume in skupine - a kje objavljajo UZ slike svojih pregledov? Potrebovala bi eno sliko iz UZ pregleda. It's a work thing
Kako je to sploh veliko?
A generacija naših mam je tudi dobila natisnjeno to sliko iz pregleda, kot fotografijo? Mogoče katera ve?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 March 2019 - 08:10 AM
Ja, objavljajo. Jaz sem sicer dobila sliko samo z nuhalne, moj G ne prakticira deljenja teh fotk, UZ mi je pa vsakič naredil.
Posted 26 March 2019 - 08:15 AM
Ja, objavljajo, v zaprtih skupinah je slika z UZ in/ali prve strani materinske knjizice obvezna za clanstvo (ker so v preteklosti vse sorte ljudje v te skupine zahajali). Drugace imas pa teh slik na spletu nebroj .
Midva sploh nisva dobila natisnjenih, je vse digitalno zdaj Malo se mi frzmaga, sem jih poskusila doma natisnit, ampak je toner prirocno skoraj prazen, tako da ni bilo vse skupaj nic.
Posted 26 March 2019 - 09:48 AM
Zaprte skupine
V katerem tednu se pa ponavadi potrdi nosečnost, katera je slika, ki ti predoči 'to je to'? Oz v katerem tednu ste ve javile domačim?
Jaz bi iz tega nebroja slik nekaj, kar je dejansko, ker sama nimam predstave, kaj je res prava, kakšne so dimenzije.
Imamo vodjo projekta, ki je freak on the details in mora vse štimat.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 March 2019 - 09:53 AM
Na NL je potrditveni UZ okrog 8. tedna, prvi redni je pa med 11. in 12.
Na razlicnih spletnih straneh in mobilnih aplikacijah imas tedenski pregled nad tem (ponavadi 2D, 3D in shematski model).
Pri 4t recimo vidis tole:
Pri 11ih pa tole:
Midva sva povedala okrog 14./15. tedna.
Posted 26 March 2019 - 10:35 AM
Če ti kaj pomaga ti lahko na ZS pošljem scan svojega UZ iz potrditve kateri je bil tudi v 7/8.tednu in z nuhalne v 13.tednu, na morfologiji pa žal ni želela pozirat, za drugje pa ne dobiš natisnjenih slik, razen če greš še samoplačniško 3D.
Pri prvem se vidi da je neka gmota v vrečki (ne vem kako bi temu drugače rekla, ker meni ni bilo nič razpoznavnega) in točno vidiš bitje srca, na nuhalni se že vidi točno oblika, pri morfologiji se pa res vidi praktično vse. Midva sva novico sporočila po nuhalni (edino najinema staršema sva povedala kakih 14 dni prej, ker se jim je že nekaj svitalo).
Slikica je velika 10x7cm + beli rob, upam da sem ti kaj pomagala
Posted 26 March 2019 - 10:49 AM
Oz v katerem tednu ste ve javile domačim?
Staršem sva povedala v 9. ali 10. tednu, ko se je slišalo bitje srca.
Ostalim po nuhalni (12. ali 13. teden)
Sem imela pa jaz več pregledov in kontrol, kot je običajno
Put A Kilt On It!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users