Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3301 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46064 posts

Posted 13 January 2008 - 01:55 PM

Fant je včeraj šel malo s kolegi žurat in danes ga muči maček. Malo mu privoščim. tongue.gif
  • 0

#3302 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 13 January 2008 - 02:02 PM

Jezim se, ker zaradi svoje površnosti ne pokažem pravega znanja na izpitu. Najbolje bi bilo, če bi bili sami ustni. Potem bi profesor videl, da snov razumem.
  • 0

#3303 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 13 January 2008 - 03:54 PM

razganja me, žura se mi,bo spet treba čez teden zgleda, ker se ne bom dočakala vikenda..kaj mi dela biggrin.gif
in pa seveda preveč mislim na "prijatelja" ,želim si ga twisted.gif(pa ga "ne smem" poklicat)
  • 0

#3304 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 13 January 2008 - 04:34 PM

Že cel dan bluzim po netu in razmišljam kam bi šla poleti na morje-kr neki!
  • 0

#3305 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 13 January 2008 - 05:30 PM

QUOTE(bellini @ 13. 1. 2008 - 14:02) View Post

Jezim se, ker zaradi svoje površnosti ne pokažem pravega znanja na izpitu. Najbolje bi bilo, če bi bili sami ustni. Potem bi profesor videl, da snov razumem.

Ok vzamem nazaj oops.gif Zgleda da nisem bila površna, sem 10 dobla, pa čeprav je bil samo kolokvij.
  • 0

#3306 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32368 posts

Posted 13 January 2008 - 06:43 PM

Zapavljala sem... oops.gif
Ampak si lahko neki privoščim, no, je nepričakovano kapnilo 1k € na moj račun
  • 0

#3307 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 13 January 2008 - 08:04 PM

Na živce si grem, ker bi se lahko k seb spravljala z avtogenim treningom pa se mi ne da.
  • 0

#3308 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15194 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 January 2008 - 09:31 PM

Polžje počasi ( in je to en resnično len polž brez kondicije in volje do življenja) delam seminarsko pp predstavitev in vse prestavljam na last minute. Herbarij se bo očitno še 1 tedn ravnal pod cajtngami, preden ga bom šla do konca izdelat. Goddemit, da grejo vikendi tk hitr skoz. Mh :/
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3309 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 January 2008 - 08:14 AM

3 moje frendice so noseče in še od ene dobim sedaj mail: Ti moram še nekaj povedati... (sumim, da je tudi ona). blink.gif Zadnjič smo se dobili in je večinoma o tem tekla beseda, jaz sem se pa samo kislo nasmihala. huh.gif

Baby boom or something.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3310 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 14 January 2008 - 09:44 AM

Matko bi kar zadavla. Kako mi gre na živce! Ona je edini človek na svetu, ki ji uspe, da me sprovocira in eksplodiram v sekundi. Sem si že velikokrat rekla, da bom z njo govorila samo o nujnih zadevah, o svojih recimo privat stvareh pa ne, ker me vedno skritizira (sem spadajo obleke, izbira študija, frizura, izbira fantov, pospravljanje...) lart.gif .
Pa kar naprej poskušam z njo vzpostavit en odnos, sam ne gre.
  • 0

#3311 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 14 January 2008 - 10:01 AM

QUOTE(Kinky @ 14. 1. 2008 - 8:14) View Post
3 moje frendice so noseče in še od ene dobim sedaj mail: Ti moram še nekaj povedati... (sumim, da je tudi ona). blink.gif Zadnjič smo se dobili in je večinoma o tem tekla beseda, jaz sem se pa samo kislo nasmihala. huh.gif

Baby boom or something.

te popolnoma razumem. očitno je sedaj nastopil babyboom in je to in.

ker pa jaz nimam trenutno nobene želje in potrebe po otroku (pa še materinskega čuta nimam) mi je skrajno mučno razpravljat o radostih nosečnosti in vzgoje otrok. zato se tudi jaz kislo nasmiham in ugotavljam, kdo je tukaj zmešan. jaz, ker me te stvari res ne zaminajo ali vesele nosečnice, ki ne znajo govoriti več o ničemer drugem.

• 0

#3312 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29751 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 14 January 2008 - 10:53 AM

QUOTE(Frida @ 14. 1. 2008 - 9:44) View Post

Pa kar naprej poskušam z njo vzpostavit en odnos, sam ne gre.

Frida, zaman trošiš energijo - pri meni je bilo podobno, pa je zdaj vse prej kot to, ker sem se preselila in čutita oba, da nimata več kontrole in je itak bv, da me, ko pridem na obisk, nekaj napiz***ata, in se mamo čist fino.

jaz se spovedujem, da sem se odločila, da prekinem antisocialno fazo. hooray.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3313 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2008 - 11:08 AM

QUOTE(Kinky @ 14. 1. 2008 - 8:14) View Post
Baby boom or something.

Ja, okoli mene je tudi ful dostih nosečih ali pa že vsaj z enim frocom. Tričetrt sošolk iz srednje šole (ene so ble sicer že takrat, ko smo bli v srednji), ena moja trenutna sošolka (ugani, o čem je edino še sposobna govoriti in to je odličen tolažilni razlog za nenehno prenažiranje s kaloričnimi sendviči med predavanji), zadnjič pa mi še ena moja kolegica prijavi, da jo je zgrabil materinski čut. Noro. =)

Jutri mam izpit in se nisem še NIČ učila.
Nora sem čist.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3314 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 14 January 2008 - 11:44 AM

Jenna, katera kolegica? laugh.gif
  • 0

#3315 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2008 - 11:46 AM

QUOTE(Michelle @ 14. 1. 2008 - 11:44) View Post
Jenna, katera kolegica? laugh.gif

Ma ena iz rodne grude. =)
Aja, nisem mislila... hm, you know. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3316 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24597 posts

Posted 14 January 2008 - 02:05 PM

Že dva meseca sem vsa hormonska (od mozoljev na vseh možnih koncih obraza, hrbta in dekolteja) in pa seveda tudi razpoloženje se menja temu primerno (sem sposobna iz full dobre vole zaradi malenkosti nekomu odgriznit glavo). Moj se mi prav smili ko ga napadam iz vseh koncev in na njem sproščam svoje frustracije. rolleyes.gif

V soboto sva imela pa dva para povabljena in ko sta odhajala sem jaz še kar klepetala in klepetala (menda pol ure) in folk ni mogel odit. In me je ob dveh zjutraj full napizdil, da sem grozna in da ne pustim folku odidt, njemu pa spat. Zdaj se pa že dva dni sekiram kaj si morata mislit o meni (pa načeloma sem bolj človek, ki mu precej dol visi za tuja mnenja ... tole pa ne vem zakaj si k srcu ženem) oops.gif

Pa kolega sta že pred enim tednom kupila hišo in sva bila v nedeljo dopoldan toliko gnoja, da se nisva prej zbudila, da bi šla hiško pogledat, ampak sva raje urco več poležala in se "kujala" zaradi prejšnjega večera (beri zgornji odstavek).

Zadnje čase sem res več ali manj neznosna.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3317 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29751 posts

Posted 14 January 2008 - 03:27 PM

QUOTE(Kami @ 14. 1. 2008 - 14:05) View Post

Zadnje čase sem res več ali manj neznosna.

nekaj mora biti v zraku, ker jaz sem ista. no, zdaj dva dni imam neke občasne napade dobre volje in elana, veselim se stvari, ipd ..., ampak sem bla pa ko drek zadnjih nekaj dni/tednov ... ermm.gif

Jena, držim pesti! Pa sej ni prvič, da se začneš učit tik pred zdajci, a ni tko? Bom pač mililni mlinček izrabila, ko bom molila, anj se ti nasmehne sreča. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#3318 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46064 posts

Posted 14 January 2008 - 04:46 PM

Trije sošolci so se odzvali profesorjevemu e-mailu in so se končno prikazali na faksu in predstavljali svoje seminarske naloge, ki bi jih morali predstaviti že novembra. Kot da smo v osnovni šoli, da profesor prosi ljudi, da opravijo svoje naloge. Potem pa ti ven pridejo še s takšnimi izogvori, da so bili bolani, potem pa ko so hoteli priti predstavit seminarsko, pa so imeli prometno nesrečo, potem pa niso imeli prevoza in podobne gluparije (nič od tega namreč ni res). rolleyes.gif In en bo še sedaj kot kaže napizdil profesorja, da je naredil malo seminarsko (pri tem prof. imamo 2. seminarski za naredit), čeprav je ni. Ja in vsi trije bodo lahko sedaj lepo šli na izpit, na isti rok kot vsi ostali, ki smo vse svoje obveznosti opravili na dogovorjen dan. Me kar mine volja ob takih zadetkih in še bolj ob takem profesorju, ki jim še podpira lenobo. down.gif
  • 0

#3319 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2008 - 04:58 PM

QUOTE(Špela @ 14. 1. 2008 - 15:27) View Post
Jena, držim pesti! Pa sej ni prvič, da se začneš učit tik pred zdajci, a ni tko? Bom pač mililni mlinček izrabila, ko bom molila, anj se ti nasmehne sreča. laugh.gif

Ja hvala no! =) Kampanjski študenti se skos soočamo s težkimi skušnjami.

Kalypso,
vsepovsod so takšni primerki, žalostno ja. Potem pa se še okoli na veliko hvalijo, kako oni z levo roko vse opravijo - na tak način bi opravil VSAK. Če pa kaj rečeš, bognedej, pa že izpadeš nekolegialen, nevoščljiv in kaj jaz vem kaj še vse. Neenakost rulz očitno.

• 0

#3320 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29751 posts

Posted 14 January 2008 - 07:28 PM

na živce mi gre, ker me šefica ni obvestila, ali je ok, da imam jutri dopust - sicer sem jasno povedala, da ako se mi ne javi, to podrazumevam, da je ok, samo, kdo ve, kaj ona s tem razume ... rolleyes.gif samo naj me jutri kliče zjutraj, naj pridem delat ... jaz pa imam že vse splanirano za šoping, kofetkanje, ipd ... smile.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users