Spovednica
Posted 13 January 2008 - 01:55 PM

Posted 13 January 2008 - 02:02 PM
Posted 13 January 2008 - 03:54 PM

in pa seveda preveč mislim na "prijatelja" ,želim si ga

Posted 13 January 2008 - 04:34 PM
Posted 13 January 2008 - 05:30 PM
Jezim se, ker zaradi svoje površnosti ne pokažem pravega znanja na izpitu. Najbolje bi bilo, če bi bili sami ustni. Potem bi profesor videl, da snov razumem.
Ok vzamem nazaj

Posted 13 January 2008 - 06:43 PM

Ampak si lahko neki privoščim, no, je nepričakovano kapnilo 1k € na moj račun
Posted 13 January 2008 - 08:04 PM
Posted 13 January 2008 - 09:31 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 January 2008 - 08:14 AM

Baby boom or something.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 January 2008 - 09:44 AM

Pa kar naprej poskušam z njo vzpostavit en odnos, sam ne gre.
Posted 14 January 2008 - 10:01 AM

Baby boom or something.
te popolnoma razumem. očitno je sedaj nastopil babyboom in je to in.
ker pa jaz nimam trenutno nobene želje in potrebe po otroku (pa še materinskega čuta nimam) mi je skrajno mučno razpravljat o radostih nosečnosti in vzgoje otrok. zato se tudi jaz kislo nasmiham in ugotavljam, kdo je tukaj zmešan. jaz, ker me te stvari res ne zaminajo ali vesele nosečnice, ki ne znajo govoriti več o ničemer drugem.
Posted 14 January 2008 - 10:53 AM
Pa kar naprej poskušam z njo vzpostavit en odnos, sam ne gre.
Frida, zaman trošiš energijo - pri meni je bilo podobno, pa je zdaj vse prej kot to, ker sem se preselila in čutita oba, da nimata več kontrole in je itak bv, da me, ko pridem na obisk, nekaj napiz***ata, in se mamo čist fino.
jaz se spovedujem, da sem se odločila, da prekinem antisocialno fazo.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 January 2008 - 11:08 AM
Ja, okoli mene je tudi ful dostih nosečih ali pa že vsaj z enim frocom. Tričetrt sošolk iz srednje šole (ene so ble sicer že takrat, ko smo bli v srednji), ena moja trenutna sošolka (ugani, o čem je edino še sposobna govoriti in to je odličen tolažilni razlog za nenehno prenažiranje s kaloričnimi sendviči med predavanji), zadnjič pa mi še ena moja kolegica prijavi, da jo je zgrabil materinski čut. Noro. =)
Jutri mam izpit in se nisem še NIČ učila.
Nora sem čist.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 January 2008 - 11:44 AM

Posted 14 January 2008 - 11:46 AM

Ma ena iz rodne grude. =)
Aja, nisem mislila... hm, you know.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 January 2008 - 02:05 PM

V soboto sva imela pa dva para povabljena in ko sta odhajala sem jaz še kar klepetala in klepetala (menda pol ure) in folk ni mogel odit. In me je ob dveh zjutraj full napizdil, da sem grozna in da ne pustim folku odidt, njemu pa spat. Zdaj se pa že dva dni sekiram kaj si morata mislit o meni (pa načeloma sem bolj človek, ki mu precej dol visi za tuja mnenja ... tole pa ne vem zakaj si k srcu ženem)

Pa kolega sta že pred enim tednom kupila hišo in sva bila v nedeljo dopoldan toliko gnoja, da se nisva prej zbudila, da bi šla hiško pogledat, ampak sva raje urco več poležala in se "kujala" zaradi prejšnjega večera (beri zgornji odstavek).
Zadnje čase sem res več ali manj neznosna.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 January 2008 - 03:27 PM
Zadnje čase sem res več ali manj neznosna.
nekaj mora biti v zraku, ker jaz sem ista. no, zdaj dva dni imam neke občasne napade dobre volje in elana, veselim se stvari, ipd ..., ampak sem bla pa ko drek zadnjih nekaj dni/tednov ...

Jena, držim pesti! Pa sej ni prvič, da se začneš učit tik pred zdajci, a ni tko? Bom pač mililni mlinček izrabila, ko bom molila, anj se ti nasmehne sreča.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 14 January 2008 - 04:46 PM

Posted 14 January 2008 - 04:58 PM

Ja hvala no! =) Kampanjski študenti se skos soočamo s težkimi skušnjami.
Kalypso,
vsepovsod so takšni primerki, žalostno ja. Potem pa se še okoli na veliko hvalijo, kako oni z levo roko vse opravijo - na tak način bi opravil VSAK. Če pa kaj rečeš, bognedej, pa že izpadeš nekolegialen, nevoščljiv in kaj jaz vem kaj še vse. Neenakost rulz očitno.
Posted 14 January 2008 - 07:28 PM

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users