Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#3301 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 March 2019 - 09:47 AM

:lol1: :lol1: :lol1:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3302 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 14 March 2019 - 09:48 AM

:lol1: Je vcasih kar luksuz, ko imas skrivni jezik v rokavu, ja :) 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3303 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 14 March 2019 - 10:18 AM

:lol: :lol: Jap Anouk, res je. :lol: :lol: 

• 0

#3304 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 15 March 2019 - 09:06 AM

V torek sem doma nekam zalozila telefon in ga kljub razsirjeni iskalni akciji do danes nisem uspela locirat (skoraj vedno ga imam nastavljenega na tiho, ker mi grejo zvocne notifikacije razlih aplikacij ipd. blazno na zivce). Zjutraj sem se pa spravila obesit en stroj pisanih cunj in ga zagledam na policki zraven parih nogavic, ki nimajo para. Mi je takoj vzgalo, da sem v torek pospravljala belo perilo in da sem si vmes nastimala en YT filmcek za pogledat, potem se je pa vse skupaj ocitno ustavilo, ko sem po hisi raznasala prte, brisace in posteljnino, in sem cisto pozabila nanj. :butl:

Ce fajn razmislim, mi je kar pasal en odmor od scrollanja po telefonu (grda navada, ki se je posluzujem, ko gledava kaksno bolj lahkotno serijo, med vecerjo ali pred spanjem). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3305 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24520 posts

Posted 15 March 2019 - 09:16 AM

joj, ti telefoni!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3306 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 15 March 2019 - 09:22 AM

Jaz sem si kupila Chipolota za to (bolj za hec kot zares), sam si ga še nisem aktivirala. Neprestano iščem telefon ali pa ključe. S tem obeskom pa lahko oboje najdeš :)

• 0

#3307 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 15 March 2019 - 09:34 AM

Prigoda od včeraj:

Gremo v Supernovo. Opravimo nakup v Mercatorju, na blagajni zlagam stvari na tekoči trak, hkrati držim v rokah torico in se trudim bit čimbolj hitra, nakar mi moj reče, ma daj torbico v voziček, ker itak imam denarnico pri sebi. Ok. On plača in gremo. Da sva si malo razdelila delo in smo prej vse opravili, sva se dogovorila, da skočim jaz še v DM in Jysk, on pa ta čas da otroka v avto in  zloži stvari iz vozička v prtljažnik, ker nisva imela vrečke.

Ko pridem iz DMa, on že skoraj vse zloži v avto in s tamalim v vozičku gresta samo še pospravit voziček, jaz grem s hčerko naprej. Ko čakam, da bom plačala pri blagajni v Jysku, ga vidim, da je zapeljal avto prav pred trgovino in si mislim..o super, bom imela bližje za nosit. Nakar ga vidim, da stopa ven iz avta in mislim naprej...uff, celo pomagal mi bo. On pride do mene na blagajni in reče, na tle imaš ključe od avta, pazi na malega, jaz moram it iskat tvojo torbico v Mercator  :wacko:

Seveda je bil jezen name, ker sem jo pustila v vozičku.

Ni mi bilo jasno, kako se je spomnil, da nimam torbice še preden sem prišla v avto.

In mi razlaga, da je videl, da je nimam, ker se je spomnil, da sem imela samo denarnico v roki in je šel hitro iskat. In razglabljam, da sama sreča, da se je tako hitro spomnil, da ne bi kdo drug vzel vozička in odpeljal torbice neznano kam, ker sem mela notri telefon.

Nakar vozimo dalje proti domu in mi on reče, da ga je prodajalka povprašala po imenu, ko jo je prišel iskat. Hm..? Izkazalo se je, da je on klical po telefonu mene in se mu je na moj telefon v torbici oglasila prodajalka, nakar se je spomnil, da je pozabil torbico v vozičku :cry:

omg! sem vesela res, da se je ok končalo, ampak on je pa tudi priredil zgodbo kot otrok.

• 0

#3308 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 15 March 2019 - 09:35 AM

Kljuce imam navado odlagat v eno posodico pri vhodnih vratih (od hise) ali v dnevni sobi (od avta), za telefon pa nimam nekega takega odlagalnega mesta in me vcasih spremlja po dnevnih opravkih, drugic spet ne. 

• 0

#3309 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 15 March 2019 - 09:52 AM

Obstaja vec aplikacij, s katerimi ga lahko najdes. ;)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3310 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 15 March 2019 - 09:59 AM

A preko racunalnika potem kako dostopas do tega? Drugace si ne predstavljam, kako bi to slo. Ma problem je bil predvsem ta, da telefona nisem takoj pogresala, vmes se je pa baterija spraznila (sicer imam nastavljeno, da ce x-krat zapored nekdo klice z iste stevilke v roku nekaj minut, da naglas zazvoni, ne glede na tih profil ali cas dneva. Imam pa na telefonu samo najnujnejse stvari in aplikacije, ker mi drugace prostora zmanjka za updejte in mi zacne vse skupaj stekat :D

• 0

#3311 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32281 posts

Posted 15 March 2019 - 09:59 AM

Ojoj Christiane, dobro se je izšlo!
  • 0

#3312 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85877 posts

Posted 15 March 2019 - 10:05 AM

Prek racunalnika, ja, ampak podrobnosti ne vem, lahko pa vprasam moza. Zadnjic je tako nasel telefon od moje mami, ga je izgubila na Rozniku. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3313 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 15 March 2019 - 10:14 AM

Saj lahko zvok vseh notifikacij izklopiš :) Mene tudi to blazno živcira, imam samo smse in zvonenje.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3314 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 15 March 2019 - 10:33 AM

Meni je vsakrsno piskanje odvec : X Najboljsi nacin mene kontaktirat je ta, da mi posljes whatsapp/email in se odzovem naslednjic, ko imam telefon v rokah in wifi na voljo. Klice me HB prakticno nihce - se najbolj pogosto me najde kdo, ki nama poskusa prodati boljsi internetni/energijski/casopisni/.../ paket. Ali pa tasca, ce jo v petek dopoldne ful matra, ali prideva cez vikend k njima na vecerjo. Tako da nic kriticnega ne zamujam in dam telefon naglas samo takrat, ko res pricakujem kak klic. 

Jina, daj ga vprasaj, ja, zdaj me res firbec matra, kako to gre. 

• 0

#3315 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 15 March 2019 - 11:03 AM

V Google vpiši "find my android"

Drugače pa imam jaz app, ki povzroči, da začne telefon glasno zvoniti, če dobim SMS s točno določeno vsebino.
  • 0

#3316 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3354 posts

Posted 15 March 2019 - 09:30 PM

Jaz tudi konstantno iščem svoj telefon in se mojemu kar meša glede tega :P Meni pa ne vem kako je uspelo, da mi je zadnjič padel v WC ravno ko sva šla iz Ikeje, pa najprej sem sekundo rabila da sem sploh dojela kaj se je zgodilo, ker ga drugače nikoli nimam v žepu hlač, zdaj sem ga pa imela ker sem pregledovala seznam kaj morava kupit  :wallbash: 

Itak sem ga takoj vzela ven in osušila in ko smo sedeli na kavi mi je samo začel na polno vibrirat in to kljub temu da sem ga prakrat reštartala, vsaj kake pol ure skupaj pa sem bila že pripravljena na najhujši scenarij da je konec ampak se je potem kar čudežno opomogel in zdaj dela kot da ne bi bilo nič, ti Huaweji so res zakon :woot:

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#3317 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 April 2019 - 05:56 PM

Huh, Mayckica :)

Meni tudi pade iz žepa, samo na tla, hvalabogu :D

Danes sem imela dva FML momenta. 

1: S fantom končno dorečeva kdaj in kje se dobiva (Dublin, Ireland, here I coooooome) in grem vsa navdušena bookirat karto. On načne neko drugo debato, mu hočem preusmeriti misli nazaj na potovanje in vsa ponosna pošljem screenshot kupljenih kart, pa natipka nazaj ... da bom žal morala prestaviti potovanje. Meni nič jasno in že postanem jezna nanj, da je nekaj zafrknil z datumi in da takrat ne bo mogel, ja hvala lepa, jaz imam pa karte kupljene. Pa si pridem gor, da mogoče sem pa jaz zafrknila, in ja..  sem bookirala najkrajši možni dopust, uspelo mi je obkljukati napačen datum za povratni let. :D Sem lahko popravila na pravi termin brez posledic.

2: Pripravljam čaj. Mi reče cimra, da ona bi tudi, enega sadnega.. Ja, seveda, nama bom pripravila enega novega... Iz snemanja sem v skodelici prinesla neko zanimivo čajno mešanico, po vonju nisem prepoznala, kaj to je, pa nalijem v šalco to in nobene barve, nobenega vonja.. Ma, njej sem raje servirala enega preverjeno dobrega, jaz pa naredim požirek tega čaja.. In je kot da bi pila koncentriran ingverjev sok, peeečeeeeee... Jaz budala pogoltnem in nič jasno, samo stopim k umivalniku in si nalivam kozarec za kozarcem z vodo :lol: , iz nekih sušenih čilijev sem si naredila čaj. O bože. Mešanica je bila že odprta in brez embalaže in sem po izgledu smatrala, da je čaj.

Ah. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3318 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 02 April 2019 - 06:33 PM

Ojoj, čiliji!

• 0

#3319 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 April 2019 - 08:43 PM

Ogabno. Najbolj me je pa streslo to, da bi jaz ta čaj lahko dejansko za obe skuhala in ga še njej ponudila.. :o 

Se mi je tako samo smejala, ker ni pomislila, da bi prav z lahkoto bila tudi ona žrtev, če ne bi rekla, da bi mogoče enega drugega sadnega prej. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3320 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 02 April 2019 - 09:33 PM

:lol:

To me je spomnilo na en dogodek pred leti, ko je tašča mojemu rekla, naj gre v klet po vino. On je res šel, prinese vino, tast si je itak prvi nalil, notri pa je bil kis. :D

Ali pa moja mama, ko je v kafe dala sol in ponudila gostu :lol:

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users