Posted 22 January 2024 - 10:05 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 January 2024 - 10:17 AM
Jaz sem si tudi. Ne smemo zgledat revno v pižami, halo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 January 2024 - 10:18 AM

Pa ja, v lux resortu gres v pizami na zajtrk ja.

Posted 22 January 2024 - 10:30 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 January 2024 - 10:32 AM
Hahaha, blazno napet možgane, dobra
Posted 22 January 2024 - 10:43 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 January 2024 - 10:43 AM
Posted 22 January 2024 - 10:48 AM

Pablo Picasso
Posted 22 January 2024 - 10:49 AM
Mislim pa če je bil to glavni pogoj, ga meni niti ne izpolnjuje. Sicer pa ma Mera že dolgo svileno pižamo za 420€.
https://meracollecti...a-dolga-pizama/
Nasploh mi gre na živce ta trend nošenja pižam v javnost, ne glede na to, kok so lepe kot pižame. Sploh te s perjem od Nadine Merabi, k jih vse influencerke v tujini nosijo na večerje.
After all this time?
Always.
Posted 22 January 2024 - 10:50 AM
Obupna je ze samo iz slik, trda, paski, vse nekaj opleta. Barva grozljiva za nekoga ki je bled.
Jaz rabim za spat oprijete stvari.
Tixi ne sledim vec ze dolgo casa, andrijane tud ne, lare nastran tudi ne.
Vse padejo v isti kos zame. Fej in fuj.
Meanwhile sme vidla kaka je sla na j
Jezersko. Pa kdo gre jebemti na -15 v bundi ki ti niti maternice ne pokrije?
Ce je to kar ma ona gor trendy, haha smeh. Zgleda kot da NIma za burek.
Pizama je pa z namenom pizama. Ker je za spat. Ne pa za na frustek v hotelu. Ampak glede na to kak hodi folk na frustke bi bila tixi v tej pizami se kar v redu.....
Posted 22 January 2024 - 11:22 AM
Tudi zame tale prototip na slikah ne izpolnjuje pogojev za pižamo. 3/4 rokavi in hlače, da mi pol nog in rok ven gleda in me zebe v njej? Ne hvala. Ampak vazno, da ni grdih patentov, lol. Tudi dolžina zgornjega dela mi je prekratka, to med spanjem ja vse gor zleze.
Pa strinjam se s Fiono. Govorijo o neki luksuzni loungewear pižami, a ven pa hodijo v prevelikih trenirkah in uggicah, nategnjenih belih nogavicah, grdih supergah, čez pa eleganten plašč. Res jaka moda.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 January 2024 - 11:37 AM
Tixi ne sledim vec ze dolgo casa, andrijane tud ne, lare nastran tudi ne.
Vse padejo v isti kos zame. Fej in fuj.
Zakaj pa Tamara ne spada v ta koš?
Posted 22 January 2024 - 11:37 AM
A ima še kateri Tixi ekstremno nadležen glas? Tak preserantski.
Pa prav vidi se, da kozmetika očitno nima dovolj dosega več, se je vrgla v MU. Je še dveleti nazaj približno napsiala, da se z MU ne ukvarja. Zdej dela pa skoraj tutoriale.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 January 2024 - 11:41 AM
Ja, glede glasu sem že dolgo nazaj napisala, jaz jo rees težko poslušam. Pa nasploh mi je antipatična.
Sem pogledala ... Meni je ta pižama vse kar sovražim pri pižamah. Ena stvar mi ne štima pa vidim, da tudi večini ne.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 January 2024 - 11:44 AM
Ja, see šla pogledat, ni mi všeč pižama. Trd material mi zgleda.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 January 2024 - 11:46 AM
Ja, haha, itak je zdaj se v Beta verziji ocitno in je dobila tak feedback, da je back to square 1
Posted 22 January 2024 - 12:04 PM
Meni je pižama za spanje in da mi je je udobna, ne pa da sem lepa v njej, da me drugi gledajo v njej in da sem cel dan oblečena vanjo.
Tudi zame tale prototip na slikah ne izpolnjuje pogojev za pižamo. 3/4 rokavi in hlače, da mi pol nog in rok ven gleda in me zebe v njej? Ne hvala. Ampak vazno, da ni grdih patentov, lol. Tudi dolžina zgornjega dela mi je prekratka, to med spanjem ja vse gor zleze.
Točno to. Ne morem si pomagat, ampak pri tem, da nekdo uspe naredit tako znanost iz pižame, mi je prva oz edina misel preseravanje in preveč časa/denarja.
A ima še kateri Tixi ekstremno nadležen glas? Tak preserantski.
Jaa, to sem jaz tudi že pisala, da jo ful težko poslušam.
[Napoleon]
Posted 22 January 2024 - 12:10 PM
Tale znanost okrog ene faking pižame mi je pa prav adijo pamet, ne morem pomagat.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 January 2024 - 12:34 PM
Posted 22 January 2024 - 01:06 PM
Ce se pa pogovarjamo o oblacenju pa absolutno ja. Kljub vsem dizajnerskih kosom izgleda(ta) kot dva klosarja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users