Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3301 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17367 posts

Posted 22 January 2024 - 10:05 AM

Joj, potem nisem samo jaz tega prebrala in si malo bruhnila v usta? Sem kar odsledila 🤭
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3302 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 22 January 2024 - 10:17 AM

Jaz sem si tudi. Ne smemo zgledat revno v pižami, halo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3303 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 22 January 2024 - 10:18 AM

Sem sla pofirbcat in moja prva misel je bila, da je tud ta pizama isti smorn kot ostale stvari iz Adrijanine kolekcije, razlika je samo v materialu. :butl:
Pa ja, v lux resortu gres v pizami na zajtrk ja. :butl: :butl: Boze mili. Sam, da se prodaja. :butl:
  • 0

#3304 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 22 January 2024 - 10:30 AM

Hahaha, ta je res v svojem svetu. So morale blazno napet možgane za ustvarit the pižamo. Meni tudi deluje kot nekaj kar ne bi hotla niti probat.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3305 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32435 posts

Posted 22 January 2024 - 10:32 AM

Hahaha, blazno napet možgane, dobra  :lol1:

• 0

#3306 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 22 January 2024 - 10:43 AM

S spoštovanjem do dela modnih oblikovalcev. Njeni kriteriji za pižamo se mi zdijo hecni. Mogoče ne, če je ciljna publika kasta, ki hoče dobro izgledat v pižami za na prestižen zajtrk.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3307 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27398 posts

Posted 22 January 2024 - 10:43 AM

Meni to tudi ni pizama.
  • 0

#3308 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27499 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 January 2024 - 10:48 AM

Matilda, saj nista modni oblikovalki. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3309 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 22 January 2024 - 10:49 AM

Mislim pa če je bil to glavni pogoj, ga meni niti ne izpolnjuje. :lol: Sicer pa ma Mera že dolgo svileno pižamo za 420€.  :turned:  https://meracollecti...a-dolga-pizama/

Nasploh mi gre na živce ta trend nošenja pižam v javnost, ne glede na to, kok so lepe kot pižame. Sploh te s perjem od Nadine Merabi, k jih vse influencerke v tujini nosijo na večerje. :lol:

• 0

After all this time?

Always.

#3310 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16937 posts

Posted 22 January 2024 - 10:50 AM

Da mi placas ne bi te pizame navlekla nase.
Obupna je ze samo iz slik, trda, paski, vse nekaj opleta. Barva grozljiva za nekoga ki je bled.
Jaz rabim za spat oprijete stvari.
Tixi ne sledim vec ze dolgo casa, andrijane tud ne, lare nastran tudi ne.
Vse padejo v isti kos zame. Fej in fuj.
Meanwhile sme vidla kaka je sla na j
Jezersko. Pa kdo gre jebemti na -15 v bundi ki ti niti maternice ne pokrije?
Ce je to kar ma ona gor trendy, haha smeh. Zgleda kot da NIma za burek.

Pizama je pa z namenom pizama. Ker je za spat. Ne pa za na frustek v hotelu. Ampak glede na to kak hodi folk na frustke bi bila tixi v tej pizami se kar v redu.....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3311 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23351 posts

Posted 22 January 2024 - 11:22 AM

Meni je pižama za spanje in da mi je je udobna, ne pa da sem lepa v njej, da me drugi gledajo v njej in da sem cel dan oblečena vanjo.

Tudi zame tale prototip na slikah ne izpolnjuje pogojev za pižamo. 3/4 rokavi in hlače, da mi pol nog in rok ven gleda in me zebe v njej? Ne hvala. Ampak vazno, da ni grdih patentov, lol. Tudi dolžina zgornjega dela mi je prekratka, to med spanjem ja vse gor zleze.

Pa strinjam se s Fiono. Govorijo o neki luksuzni loungewear pižami, a ven pa hodijo v prevelikih trenirkah in uggicah, nategnjenih belih nogavicah, grdih supergah, čez pa eleganten plašč. Res jaka moda.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3312 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19249 posts

Posted 22 January 2024 - 11:37 AM

Tixi ne sledim vec ze dolgo casa, andrijane tud ne, lare nastran tudi ne.
Vse padejo v isti kos zame. Fej in fuj.

Zakaj pa Tamara ne spada v ta koš? 

• 0

#3313 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 22 January 2024 - 11:37 AM

A ima še kateri Tixi ekstremno nadležen glas? Tak preserantski.

Pa prav vidi se, da kozmetika očitno nima dovolj dosega več, se je vrgla v MU. Je še dveleti nazaj približno napsiala, da se z MU ne ukvarja. Zdej dela pa skoraj tutoriale.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3314 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86200 posts

Posted 22 January 2024 - 11:41 AM

Ja, glede glasu sem že dolgo nazaj napisala, jaz jo rees težko poslušam. Pa nasploh mi je antipatična.

Sem pogledala ... Meni je ta pižama vse kar sovražim pri pižamah. :D Ena stvar mi ne štima pa vidim, da tudi večini ne. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3315 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 22 January 2024 - 11:44 AM

Ja, see šla pogledat, ni mi všeč pižama. Trd material mi zgleda.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3316 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25977 posts

Posted 22 January 2024 - 11:46 AM

Ja, haha, itak je zdaj se v Beta verziji ocitno in je dobila tak feedback, da je back to square 1 :D

business-commerce-prehistoric-reinvent-r

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3317 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17035 posts

Posted 22 January 2024 - 12:04 PM

Meni je pižama za spanje in da mi je je udobna, ne pa da sem lepa v njej, da me drugi gledajo v njej in da sem cel dan oblečena vanjo.

Tudi zame tale prototip na slikah ne izpolnjuje pogojev za pižamo. 3/4 rokavi in hlače, da mi pol nog in rok ven gleda in me zebe v njej? Ne hvala. Ampak vazno, da ni grdih patentov, lol. Tudi dolžina zgornjega dela mi je prekratka, to med spanjem ja vse gor zleze.

Točno to. Ne morem si pomagat, ampak pri tem, da nekdo uspe naredit tako znanost iz pižame, mi je prva oz edina misel preseravanje in preveč časa/denarja. 

A ima še kateri Tixi ekstremno nadležen glas? Tak preserantski.

Jaa, to sem jaz tudi že pisala, da jo ful težko poslušam. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3318 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23351 posts

Posted 22 January 2024 - 12:10 PM

Meni pa drugače ni nadležna in vedno, ko sem ji pisala, mi je hitro odgovorila. Sej ne da pišem ne vem komu vse (mogoče sem 5 vsega skupaj), ampak večina sploh ne odpiše.

Tale znanost okrog ene faking pižame mi je pa prav adijo pamet, ne morem pomagat.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3319 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27398 posts

Posted 22 January 2024 - 12:34 PM

Ja meni je bizarno. Pa glede na odgovore bo pomojem kmalu zelo drugače zgledala 🤣
  • 0

#3320 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16937 posts

Posted 22 January 2024 - 01:06 PM

Ja Tamara mi pa ne pade v to kategorijo. Ne znam razloziti zakaj ne. Najbrz zato ker mi ne gre na zivce, za razliko od ostalih in se mi zdi mnogo manj naduvana.
Ce se pa pogovarjamo o oblacenju pa absolutno ja. Kljub vsem dizajnerskih kosom izgleda(ta) kot dva klosarja.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users