Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#3301 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 March 2011 - 11:21 PM

biggrin.gif

jp, sam ne vem točn ker je bil je bil pa iz tega filma
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3302 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 March 2011 - 11:24 PM

Daj poglej film, pa povej, če se vidiš v kakem kadru. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3303 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 March 2011 - 11:28 PM

ni ga še uzuni =)
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3304 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 March 2011 - 08:44 AM

QUOTE(Anouk @ 14. 3. 2011 - 23:15) View Post

^Po ogledu opisa na IMDB in Kinkyjini oceni sem tudi sama pogledala film 3 Idiots, ki me je, milo rečeno, navdušil. Simpatični igralci, luštna zgodba, lepi posnetki in pokrajina, modro(a) sporočilo(a) smile.gif.

thumbup.gif

rea: obstaja ena stran imenovana IMDB, kjer lahko pogledaš, kdo so ti igralci; oz. preden vprašaš kakšen je naslov, sem že korak pred tabo, in lepim vse tri obraze, da si lahko izbereš svojega. twisted.gif

AAMIR KHAN

IPB Image

MADHAVAN

IPB Image

SHARMAN JOSHI

IPB Image
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 15 March 2011 - 01:02 PM

QUOTE(Anouk @ 14. 3. 2011 - 23:15) View Post

Iz čistega dolgčasa sem se namenila pogledati tudi film Grown Ups, ki pa je bil razočaranje na celi črti. Prvo (neprijetno) presenečenje sem doživela že takoj na začetku, ko sem videla, kdo v filmu igra (toliko - meni - antipatičnih igralcev na kupu pa že dolgo ne), ampak sem mu vseeno dala šanso. Po 45ih minutah bednega humorja in najedajočih igralcev/karakterjev sem vse skupaj ugasnila in izbrisala.

Z drugo igralsko zasedbo oz. karakterji in dialogi bi morda celo uspeli tematiko "normalnosti" dostojno predstavit, tako pa ... fail na celi črti.

2/10 down.gif

Ja, igralska zasedba tudi meni ni bila bogvekaj, ampak sem bila presenecena, ker Adam Sandlerja naravnost sovrazim, pa tu ni bil tk slab. All in all - odvisno, kaj pricakujes od takega filma. Jaz vedno pricakujem najslabse, pa sem potem veckrat presenecena. smile.gif Mogoce tudi zato pol dam visjo oceno.
  • 0

#3306 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 17 March 2011 - 04:42 PM

I've loved you so long (2008)
Il y a longtemps que je t'aime

IPB Image

Zgodba govori o sestrah, ki se po 15-ih letih spet srečata, ko se Juliette (starejša izmed sester) po odsluženi kazni vrne iz zapora.

To je eden tistih filmov, ki se odvijajo predvsem znotraj gledalca (the ones that "sneak up on you") in si upam trdit, da je bolje film pogledati brez kakšnih posebnih predhodnih prebiranj vsebine. Omenila bi samo, da ne gre za neko hudo akcijo v smislu milijona udeleženih, ogromno nekih efektov ali hitrega odvijanja, temveč za bolj umirjen film. Meni ga je bilo prav zaradi te drugačnosti užitek gledati. Priporočam.

9+/10
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3307 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 March 2011 - 12:04 AM

Paul (2011)

IPB Image

Simon Pegg and Nick Frost (Hot Fuzz, Shaun of the Dead) reunite for the comedy adventure Paul as two sci-fi geeks whose pilgrimage takes them to America's UFO heartland. While there, they accidentally meet an alien who brings them on an insane road trip that alters their universe forever. For the past 60 years, an alien named Paul (voiced by Seth Rogen) has been hanging out at a top-secret military base. When he discovers he's been taken prisoner, the space-traveling smart ass decides to escape the compound and hop on the first vehicle out of town-a rented RV containing Earthlings Graeme Willy (Pegg) and Clive Gollings (Frost). Chased by federal agents and the fanatical father of a young woman that they accidentally kidnap, Graeme and Clive hatch a fumbling escape plan to return Paul to his mother ship.

Vse kar lahko rečem je: laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Že dolgo se nisem tako od srca smejala, mogoče mi je zadnjič bila približno dobra komedija Hangover ;) Tale vesoljček Paul je tako dober lik, da smeha kar ne zmanjka. Konec in vse je itak logično, zato pač ocena manj, amak over all - a must see! V filmu se pojavi tudi Sigourney Weaver, how convenient ;)
Ocena nižje tudi zaradi igralke, ki igra Ruth in mi res ni bla všeč/ne zna igrat. Geeka sta ql, Paul pa trga gate ;)

8,8/10
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#3308 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 March 2011 - 11:46 AM

Ej, a pa si gledala Shaun of the dead in pa Hot Fuzz? Kak se ti je zdel Paul napram tema dvema biseroma?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#3309 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 March 2011 - 12:29 PM

Uf, ne nisem...Drugače ful nisem za SCI-FI jaz nasplošno, tako da sem bila malenkost skeptična, ampak so mi všeč vsi Alieni in Predatorji, to je pa tudi vse kar mama tega tipičnega sci-fija ;)

Glede na kratek opis, na imdb-ju glede na tedva filma, ki si ju napisala, si ju sploh ne bi ogledala!

• 0

#3310 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 March 2011 - 12:43 PM

Uf ... Meni je Hot fuzz verjetno the najboljša komedija ever. Zakon mi je , res. Shaun pa malce manj. Ztao me zanima, če je tudi ta Paul nekje v istem rangu, ali ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#3311 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 23 March 2011 - 12:45 PM

Meni pa je Hot Fuzz ena najbolj debilnih komedij kar sem jih kdaj gledala.
  • 0

#3312 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 March 2011 - 12:47 PM

^ Enako, mi je pa Shaun of the dead še slabši. Grozljivo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 23 March 2011 - 02:22 PM

Hot Fuzz je meni genialen film! Gledla sem ga sama in se cel cas naglas rezala zraven. Shaun of the Dead sem pa vedno mislila, da je neka bedna grozljivka, zdaj ga pa prav morm pogledat. smile.gif
  • 0

#3314 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 March 2011 - 02:31 PM

^ Je parodija na Dawn of the Dead. Meni tak humor res ne potegne, pike dobim.

• 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 23 March 2011 - 02:36 PM

Dawn of the Dead tut nisem gledala. Mam rada grozljivke, ampak kvalitetne, ne maram nekega brezveznega klanja, ki je samo sebi namen.
  • 0

#3316 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 23 March 2011 - 03:06 PM

Tudi jaz ne, ni hujšega od slabe grozljivke (ali komedije).

• 0

― V. Van Gogh

#3317 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 March 2011 - 03:11 PM

Jaz parodij ne prenesem..
  • 0

#3318 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 March 2011 - 03:51 PM

Ja a ni Paul tudi parodija na vse te sci-fi "alien" filme? laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#3319 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 March 2011 - 04:03 PM

Hm,men se ne zdi glih smile.gif
  • 0

#3320 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 23 March 2011 - 06:22 PM

Number 23

IPB Image

Sicer povsem običajno življenje optimističnega Walterja se obrne na glavo, ko v roke dobi skrivnostno knjigo, s pomočjo katere prične razmišljati, da število 23 utemeljuje njegovo življenje. Vse številke v njegovem življenju - od njegovega datuma rojstva pa do številke njegovega zavarovanja - so na nek način kombinacije števila 23. V svoji obsedenosti postaja vse bolj prepričan, da bo zagrešil grozljiv umor, tako kot je zapisano tudi v knjigi. Zadevi se odloči priti do dna, a ob tem tone v vse večji prepad med teorijami zarote in realnostjo.

Ful hud film. Po prebrani vsebini me niti ni pritegnil ampak sem dobila eno priporočilo, da je film dobr tako, da sem ga potem pogledala in s tem se absolutno strinjam. Film teče bolj kot ne po pričakovanjih gledalcih in daje namige,na momente je mogoče malo zmedeno kar doda še nekaj napetosti.Potem pa se seveda zgodi drugačen razplet kot bi (vsaj js) pričakovali.
Pa še Carrey je kr za pogledat.
IPB Image
7/10

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users