Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3301 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 October 2010 - 07:10 PM

ZAMUJANJE! Če jaz lahko pridem ob dogovorjeni uri, zakaj hudiča ti ne moreš?? Vedno, VEDNO jaz nekoga čakam. Počas se bom nehala družit s takim folkom.
Jaz še par minut prej pridem, da me ja ne bi kdo čakal, potem pa po 15ih min pokličem in dobim "ja, zdele grem od doma". FUCK OFF!
  • 0

#3302 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 October 2010 - 07:15 PM

Ja točno to!
Mene to tako nervira, ker vedno pridem prej in potem čakam namest 10minut po pol ure če še zamujanje štejem zraven. In mam 2 taki kolegici, ki niti 1x nista bili točni in zdej vem da če se zmerim ob uri, jaz računam da pridem tja 10čez in se v enem letu še ni zgodilo, da bi me kera čakala. Še vedno čakam jaz, ampak namesto pol ure samo 10minut biggrin.gif
  • 0

#3303 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 October 2010 - 07:19 PM

Joj, ja. Pa svoj čas sem tudi jaz znala ful zamujat, ker sem se vedno spravila štimat tik pred zdajci, pa ker sem vedno računala na to, da ujamem avtobus na minuto ... In mi je skoraj vedno pred nosom odpeljal. biggrin.gif Pa sem pol pač vedno prišla 15min kasneje. oops.gif Sem pa vsaj takoj sporočila, da pridem kasneje.

Sam tega sem se odvadla, niti sama ne vem, kako in kdaj. Zdaj sem precej točna.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 14 October 2010 - 07:41 PM

QUOTE(Jinadaze @ 14. 10. 2010 - 18:38) View Post

Mislim, da je tale forum večini za sprostitev, kakšne globoke debate pa se vodijo kje drugje. In da nis(m)o vse pripravljene govorit o določenih kočljivih temah, ker s tem odkrivamo del svoje intime.

Yes! Poleg tega jaz recimo vem, da ene dve osebi iz real life-a vesta, da sem tu gor in kdo sem (ker sta nekoč pogruntali iz enega posta, ki ga je ena našla, ko je nekaj guglala) in me to pogosto zadrži, ker imam občutek, da ne vem pri čem sem. Pa sploh ni nujno, da je kaj baš osebnega, samo malo me straši misel, da bi ljudje vedeli o meni stvari, za katere ne bi vedela, da jih vejo.Eh, saj precej ziher kompliciram in ima folk boljše delo kot mene trackat po internetu. laugh.gif I'm not that interesting anyway. tongue.gif

• 0

#3305 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 14 October 2010 - 08:00 PM

QUOTE(URŠKA @ 13. 10. 2010 - 21:38) View Post

Ja, in zdej nej grem po nov avto al kva?! Mrš pa razvitost... kok pa je možnost, da bo plin eksplodiral? če lih nau kdo požigu, pol bi šlo tko vse u luft.

O, a to debilnost so v razvitem svetu že odpravili? Hear, hear ... smile.gif Čeprav garaža pri WTC ima še vedno to sranje namontirano, kolikor vem. rolleyes.gif
  • 0

#3306 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 October 2010 - 09:23 PM

QUOTE(Jinadaze @ 14. 10. 2010 - 18:38) View Post

Mislim, da je tale forum večini za sprostitev, kakšne globoke debate pa se vodijo kje drugje. In da nis(m)o vse pripravljene govorit o določenih kočljivih temah, ker s tem odkrivamo del svoje intime.

+ da veliko forumašic jemlje stvari preveč osebno, se takoj užali, itd. Za to mi je res najbolj
krivo, ker obožujem ostre (a ne žaljive in primitivne, seveda - ker to velikokrat eni enačijo) in argumentirane debate.
Potem se velikokrat brišejo posti in mnoge teme izgubijo smisel. Nekatere pa so tudi take, ki niso sposobne
debatirati (čeprav so najbrž prepričane, da so kraljice kakovostnih debat), ker mislijo, da so požrle vso
modrost tega sveta.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3307 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 14 October 2010 - 10:32 PM

QUOTE(sajk @ 14. 10. 2010 - 21:00) View Post

O, a to debilnost so v razvitem svetu že odpravili? Hear, hear ... smile.gif Čeprav garaža pri WTC ima še vedno to sranje namontirano, kolikor vem. rolleyes.gif

Ful je hecn ja. Ajde, dokler objekt ni gradbeno dokončan (ventilacija more bit omogočena, da se po tleh, če bi že slučajno kej spuščal, ne nabere plast plina, pa bi kje kaka iskra se zanetila. policija takoj uporabi kazalec in ga usmeri vate, četudi tvoj avto pač ni izvor eksplozije), pač mora imeti oznako zravn. Fajn je pol, k tm še naprej ostane... Itaq je za to potrebno met opravljeno homologacijo, ki jo opraviš pri LPP, ta je pa stvar občine. Se prav, da občina sama seb ne verjame =)?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3308 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17115 posts

Posted 15 October 2010 - 12:23 PM

Ob živce me spravlja desjtvo, da očitno tu v valencii in ene drogerije ala DM, Muller, ampak samo neke fancy drogerije, kjer je vse 1x dražje. Pol pa naj kopujem tiato malo kozmetike ki jo imajo v supermarketih. wacko.gif down.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3309 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86549 posts

Posted 15 October 2010 - 12:59 PM

- Skupinsko delo.

- Jamranje študentov, kako so zaposleni, in nimajo časa za faks, ob tem imajo pa froca in/ali šiht.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3310 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 October 2010 - 01:02 PM

QUOTE(Jinadaze @ 15. 10. 2010 - 13:59) View Post

- Skupinsko delo.

WORD! Jaz rajš vse sama naredim, kot pa da si delo delim, pa si pomožnosti v skupini še z enimi budalami k se jim al ne, al nrdijo pa slabo al sploh ne nrdijo, pa stalno usklajevanje pa popravljanje, aaaa! rolleyes.gif
  • 0

#3311 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46137 posts

Posted 15 October 2010 - 01:03 PM

[quote name='Jinadaze' date='15. 10. 2010 - 13:59' post='791345']
- Skupinsko delo.
O ja. To sem tud jaz vedno sovražla. Sploh če sem bila v skupini s kom, ki se je "šlepal" in ni naredil nič tako kot bi bilo treba. rolleyes.gif

Dodajam še, da mi gresta neizmerno na živce megla in dež.
  • 0

#3312 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27564 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 October 2010 - 03:33 PM

QUOTE(redkvica @ 14. 10. 2010 - 19:51) View Post

On the other hand, mene plaši kako se Koper razvija. Skoraj vsakič, ko pridem nazaj zraste ena nova stavba. Novih krožnih križišč se mi sploh ne splača več opazit. Jezi me. Ne maram ga takega. Koper je bil malo prijetno mestece, ne pa to čudo, ki postaja sedaj.

JA!!! Jaz se vsakič, ko se vrnem iz LJ, počutim, kot da si me vrgel v nek nov svet, prav nič mi ni jasno. ohmy.gif Uboga Hevea, ko se vrne. laugh.gif

QUOTE(Braunkopf @ 14. 10. 2010 - 20:19) View Post

Joj, ja. Pa svoj čas sem tudi jaz znala ful zamujat, ker sem se vedno spravila štimat tik pred zdajci, pa ker sem vedno računala na to, da ujamem avtobus na minuto ... In mi je skoraj vedno pred nosom odpeljal. biggrin.gif

O, ja, every single morning. laugh.gif Tista faking 6ka mi odpelje pred nosom, pol pa grem peš in računam, da ko bom prišla do naslednje postaje, bo za mano prišla nova, pa je ni in potem grem spet naprej in ravno, ko sem kakih 30m pred tretjo avtobusno, ta nova 6ka gre mimo mene. VSAKO jutro. Pol grem itak peš vse do faksa, itak imam z busom 15 minut, peš pa 20, kaj. laugh.gif

QUOTE(Plain Jane @ 15. 10. 2010 - 14:02) View Post

WORD! Jaz rajš vse sama naredim, kot pa da si delo delim, pa si pomožnosti v skupini še z enimi budalami k se jim al ne, al nrdijo pa slabo al sploh ne nrdijo, pa stalno usklajevanje pa popravljanje, aaaa! rolleyes.gif

Ja, in pol ko se pizdiš in jih skupaš usmerit in prisilit, da bi kaj nardili, te označijo za zateženo in dosadno. Ma fak of. rolleyes.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3313 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 15 October 2010 - 05:18 PM

Aja, btw za na faks pa jaz vedno lovim zadnje minute. laugh.gif To zato ker vedno najdem še 100 malenkosti za narest preden grem od doma (ker raj umrem, kot da ne posteljem postelje al ne pospravim česa, če mi je lih v napoto. laugh.gif )
  • 0

#3314 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 October 2010 - 05:48 PM

Kalypso, ali pa druga skrajnost - ko bi eni naspidirano kar radi vse sami naredili in si tudi lastili zasluge za vse.
Ko skupinskega dela ne vidijo kot nek kooperativni projekt, ampak čisto zahrbtno tekmovalnost.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3315 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 15 October 2010 - 06:26 PM

To da me folk čudno gleda tle na izmenjavi, ker grem sama v center na sprehod. Ja hudiča, a treba imet VEDNO gručo kričačev okoli sebe, da ti "dogaja"?
  • 0

#3316 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 October 2010 - 06:29 PM

Simone, kako se drugače počutiš na izmenjavi? Ti je ok? smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3317 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 15 October 2010 - 06:44 PM

Mi je fajn, samo mi gre pa ful stvari na živce. Recimo nenehno teženje s temi partyji in to.
  • 0

#3318 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46137 posts

Posted 15 October 2010 - 07:21 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 10. 2010 - 18:48) View Post

Kalypso, ali pa druga skrajnost - ko bi eni naspidirano kar radi vse sami naredili in si tudi lastili zasluge za vse.
Ko skupinskega dela ne vidijo kot nek kooperativni projekt, ampak čisto zahrbtno tekmovalnost.

Jaz na take še nisem naletela in niti nisem sama ena takih. Sama sem praviloma naletela na take kljukce s katerimi si se dogovoril, si razdelil delo, ampak se je na koncu izkazalo da to kar so spravili skupaj ni nič in da samo čakajo, da bo nekdo drug naredil nekaj namesto njih. Ne vem ali imam jaz tako visoka merila ali se ljudje naredijo butaste, da bi morali čim manj misliti. Še dobro, da se je skupinsko delo končalo v srednji šoli, ker bi verjetno na faksu dobila živčnega, če bi me dali v skupino s kakšnim izmed naših fantov, ki je imel še na Power Point predstavitvi takšne slovnične napake, ki si jih niti prvošolček ne bi smel dovoliti.
  • 0

#3319 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 18 October 2010 - 06:14 PM

Tok mi gre na K*, ko nekdo napiše verz iz enega komada na fb, potem se pa že čez 5 sekund najde idiot, ki gre ime komada napisat v komentar. Evo glih primer:

XY: With you I'm feeling ALIVE!!!! ;)
o: inna - amazing :-)

WAU, HVALA EJ! Tist, ki je kopiral, verjetno res ne ve iz kje ane rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

• Guests

Posted 18 October 2010 - 08:00 PM

Popularen šport je tudi nadaljevanje z naslednjim verzom. rolleyes.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users