Videla zmagovalno pesem. Drugih nisem gledala, ampak tudi ce te ne videla, ne bi nic zamudila…
Eurovision Song Contest
Started by
Pesimistična
, Apr 15 2007 02:53 PM
3283 replies to this topic
Posted 17 May 2026 - 07:33 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 May 2026 - 08:12 AM
Tud jaz mislim tako. Ce bi zmagal Izrael, bi bil EBU v skripcih, ker drzave se lahko zamizijo, da Izrael sodeluje, da pa bi pa dejansko morali tja, ker bi bil nov prireditelj, bi bila pa druga zgodba. Vprasanje, ce bi tekmovanje to prezivelo in mislim, da se odgovorni tega dobro zavedajo.M. je komentiral, da jim ne pustijo zmagat 🤪 ker bi se potem jasno izkazala absurdnost tega tekmovanja.
Meni je Bolgarija sicer nikakva pesem, ampak nastop je bil ok, pa refren je tak earworm, ki ga ne spravis iz glave. Pa tudi sveze je videt zmagat novo drzavo, ki se nikoli prej ni zmagala.
Posted 17 May 2026 - 09:02 AM
Se strinjam, midva sva tudi gledala včeraj in isto komentirala/spekulirala glede Izraela in njihove morebitne zmage.
Meni so bile všeč Armenija (pri nastopu se mi je prav malo oko zarosilo), Švedska, Francija, Ukrajina. Izrael je imel tudi dobro pesem/nastop. Še par drugih je bilo zanimivih in/ali so šle fajn v uho, ampak si nisem zapomnila imen, sva bolj slabo spremljala letos ta cirkus
.
Bolgarija me pa ni prepričala, preveč sprememb ritma/stila.
Meni so bile všeč Armenija (pri nastopu se mi je prav malo oko zarosilo), Švedska, Francija, Ukrajina. Izrael je imel tudi dobro pesem/nastop. Še par drugih je bilo zanimivih in/ali so šle fajn v uho, ampak si nisem zapomnila imen, sva bolj slabo spremljala letos ta cirkus
Bolgarija me pa ni prepričala, preveč sprememb ritma/stila.
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda
Posted 17 May 2026 - 10:23 PM
Videla zmagovalno pesem. Drugih nisem gledala
Meni ima pa za ta žanr dober “beat” in besedilo, če odmislim refren, ki mi je brezvezen. Se strinjam s Kalypso - osvežujoče, da se zmage ne vrtijo vedno v istih krogih.
Rape of the mind is a social disorder...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users