Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3281 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 11 January 2008 - 06:46 PM

BlackPerla,

A si lezbijka?
  • 0

#3282 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 11 January 2008 - 06:47 PM

Zadnje par dni poslušam samo to, kako sem si sama kriva, da me določeni osebki nimajo radi, kok sm za en k****, sovražm samo sebe, svoje reakcije, to prekleto jokanje, čustva, občutke, ... vse od a-ž, kar je možno.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3283 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 January 2008 - 06:59 PM

QUOTE(Michelle @ 11. 1. 2008 - 18:46) View Post

BlackPerla,
A si lezbijka?

hmm.gif mislim, da ne laugh.gif . Ma una mi je tak fajna pa to. Pa za nov let me je skoz lupčkala, kar se mi je tut ful fajn zdel. Prvič me skor kap, ampak je bil ful prijetn filing. Sicer pa to njene kolegice non stop počnejo. Sam zame je pa res neki novga in toliko bol prijetnega.
Sicer sem pa res mnenja, da so ženske večinoma lepe, pa tipi bol jeh down.gif , redko ker mi je res ful lušn. Ponavad je to kak mlad smrkolin al pa kak s sivim lasim laugh.gif ,moj okus je vedno bol čudn.

Buggy glavo pokonci, čez par dni bo vse bolje smile.gif .
  • 0

#3284 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 11 January 2008 - 07:16 PM

zlo slab dan down.gif
prvič se mi je zob odkrušu potem pridm v šolo in nism nardila kolovija sad.gif cry.gif (čeprav sm vedla d ne bm) ampak sm še bolj potrta k mi je zloo mal manjkalo...!!!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3285 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 11 January 2008 - 08:12 PM

QUOTE(BlackPerla @ 11. 1. 2008 - 18:59) View Post

[size=1]Buggy glavo pokonci, čez par dni bo vse bolje smile.gif .

To si zdj govorim že tolk dolg, da je škoda sploh še zgublat besede. Priznam, da včasih ne vem zakaj še vztrajam.

• 0

#3286 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29751 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 January 2008 - 09:21 PM

Black Perla, hooray.gif wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3287 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 11 January 2008 - 10:42 PM

Pojedla preveč sladkarij down.gif (sam dobre pa so).
  • 0

#3288 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 11 January 2008 - 11:59 PM

razpi*dena do konca..en pofu*an čefur mi je ukradu denarnco.kr tko.
na viču stojimo in kadimo in pride prost za cigaret (ceu dišeč in oblečen v "D&G"), potegnem iz torbe cigarete in s tem tut denarnco in on lepo uzame in še grozi mojima dvema prijateljicama, da jih bo ošamariu in ne vem kaj.koooooooooooooooooooooooooooooooook sm jezna.pa k veš d ne morš nč narest. evil.gif

moram pa povedat, da sem se pred tem v savni noro zrelaksirala in na kratek čas pozabila na fanta in sploh.orgazmično.
  • 0
mačka figa.

#3289 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 January 2008 - 12:48 AM

Tko je če si ženska. rolleyes.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3290 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 12 January 2008 - 08:53 AM

Jezna sem, sicer že mal ohlajena dons, ker fant stresa slabo voljo name. Kot da sem mu jst kriva, da je neki tečn. verymad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3291 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32368 posts

Posted 12 January 2008 - 12:24 PM

Kolikor me ta teden ni nič vleklo po razprodajah, si danes ful želim, posebej v Promod oops.gif
Mogoče grem jutri dopoldne pogledat malo...
Bi šla pa že dans, če ne bi imela popoldne nekam drugam za it.
  • 0

#3292 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 12 January 2008 - 01:34 PM

Dolgčas mi je ful, čeprav bi lohk počela, kej. Fant se uči, pa mi gre na živce, ker je men pol dolgčas.
  • 0

#3293 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29751 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 January 2008 - 02:53 PM

naročila si bom dvoje Adidaske, sem že povsem penasta od njih lepote.
v pojstli sem bla do enajstih. oops.gif
pa mal si z nekom oops.gif smsam, ker se mi dons niti podrazno ne da iz stanovanja zarad vremena (edin na kosilo grem ven).

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 12 January 2008 - 02:56 PM

Paradajzz, a kar enostavno ti je vzel denarnico??? Ne morem verjet, ej. Dej ga vsaj prijavi...sej ste ga vidle v obraz.
  • 0

#3295 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 12 January 2008 - 04:55 PM

jah, ko sem vlekla iz torbe ven cigarete sm potegnila še denarnico in v tistem jo je vzel.
sploh pa ne morem nič narest, ker to pač tko je.
smo mele s kolegicami isti primer v bachusu, samo da je šlo za mobitel.točno smo vedele kdo ga je vzel, poklicale policijo, so rabl 2uri, da so pršli, uni so pa v tem času že predali telefon nekomu zunanjemu.
seveda so potem vsi na polno zanikali, zato smo rajš utihnle, da ne bi imele na glavi še več čefurjev.
  • 0
mačka figa.

• Guests

Posted 12 January 2008 - 05:14 PM

Mislem fak. Jebenti tako državo gnilo.
  • 0

#3297 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2008 - 06:05 PM

To se na žalost povsod dogaja. Kot recimo mojemu fantu, ker gre določeni gruči totalnih propalic v nos, da ima že pri teh letih redno službo, svoj keš in svoj avto, pa so mu zato kr tko za zabavo v četrtek prerezali dve gumi. Ker je slučaj nanesel, da je to ornk opazil šele na avtocesti, pri višjih hitrostih, bi se dejansko lahko ubil, če bi šel še kakšnih 10km/h hitreje - hvala bogu je opazil pravi čas, ker se je avto čudno obnašal na cesti in je upočasnil ter šel direkt kupit nove gume. Tle niti ne gre za denar, ampak za bes, ki ga ob tem občutiš, ker pri takih nič ne zaleže.

Jaz za take jebene prasce nimam besed, za take prepotentne pizde, ki nimajo za burek, pa se nosijo ko da jim celotna svetovna populacija kleči pred nogami. Je moj fant kriv, da so taki gnoji, da raje cele dneve pohajkujejo naokrog, se derejo, opijajo in drogirajo, streljajo, klatijo in delajo poštenim ljudem škodo, namesto da bi šli kej koristnega počet? Sami so si krivi, da majo prazne žepe in so polni foušije.

Take tipe popravi samo metek v glavo. To ti itak postane jasno čez čas, ko vidiš, da delajo škodo že vrsto let, pa jim nihče ne pride do živega, še najmanj pa policija. S takimi nimaš kej, ker nimajo ničesar in posledično nimajo kaj izgubit.

________________________________________________________________________________

Spovedujem se tudi, da iz srca ljubim svojega fanta, vedno in kadarkoli, ampak so dnevi, ko to še posebej občutim in sem dobesedno blažena. Všeč mi je, ker tako neverjetno lepo ravna z mano, ker me carta, ker mi prisluhne, ker mu zame ničesar ni težko naredit, ker mi stoji ob strani in me razume. Všeč mi je, ker se ob njem počutim varno in ljubljeno. Z njim se vidim v prihodnosti, ob njem sem popolnoma sproščena.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3298 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 12 January 2008 - 06:28 PM

Ja tak je ratal v naši ljubi Sloveniji, sama hinavščina in zahrbtnost. Drug drugmu nič več ne privoščimo in smo nevoščljivi, ljubosumni pa bog ne dej, da bi mel kakšen sosed boljši avto in službo z več dnarja ali pa soseda boljše cunje in kozmetiko. Se požremo!!!!! Ampak najhujše pa je, da se vse to širi na sorodstvo, ki naj bi bilo vsaj neko zavetje in tolažba pa opažam da še to ni več kar je bilo (no moja sestrica je še vedno zlata biggrin.gif ). Na vsakem koraku sam gledaš katermu zaupat, da ti ne zabije noža v hrbet.
  • 0

#3299 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 January 2008 - 02:09 AM

Spovedujem se, da sem spet zapravla preveč keša, kot bi smela. Sam kaj pa nej, če pa se ne morm upret smile.gif Dons sem si kupila kavbojke, tri majčke, pa en sp. del trenirke biggrin.gif
  • 0

#3300 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 13 January 2008 - 09:55 AM

Kolnem čez računalništvo - model nam je dal za domačo nalogo isto nalogo kot eno na kolokviju in sta do zdj oddala 2 od 20ih, oddat mormo do torka. Sam ... a ni logično, da če nism znala na kolokviju, da pol tud doma ne znam???? In zdj bom kaj, zarad ene naloge 2x zgubla točke? Ful kul, res. rolleyes.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users