Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#3281 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 February 2011 - 12:34 PM

Roman holiday (1953) Roman holiday (1953)
IPB Image
Film z Audrey Hepburn in Gregory Peck v glavnih vlogah.
Govori o princesi, ki na svoji turneji po mestih obišče tudi Rim. Naveličana natrpanega in dolgočasnega urnika, polnih oobveznosti, se odloči zapustiti varno palačo. Spozna ameriškega novinarja in po spletu naključij prespi v njegovem stanovanju....
Spet črnobel film. Spsodila sem si ga, ker naj bi bil eden izmed legendarnih filmov. no ja....meni ni bil všeč, film se mi vleče, tudi igra mi ni bila nič posebnega. AUdrey le luštna punca, Rim je lepo mesto to pa je tudi vse kar imam lepega povedati o filmu. Če nisi ravno fan romantičnih komedij film ne more biti bog ve kaj...
Imdb ocena 8,1 blink.gif , moja ocena 4,5/10

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3282 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 23 February 2011 - 09:32 AM

Tamara Drewe

IPB Image

Opis: Da bi prodala podedovano hišo, se mlada in privlačna novinarka Tamara vrne v rojstno vas na angleškem podeželju. Na prvi pogled idilično vaško življenje na površje kmalu naplavi številne zabavne ljubezenske spletke, prevare in kaprice, ki se jim ne more upreti niti Tamara. Toda romantične zmešnjave se pričnejo kopičiti v nepregledni čustveni kaos, zato mora Tamara razčistiti, kam jo zares vleče srce, ob tem pa povzroči obilico zabave med sovaščani.

Mnenje:
Tamara Drewe (Gemma Arterton) se vrne v domačo vas in s svojim novim izgledom (operacija res velikega nosu) na glavo obrne celo vas. Najprej zapelje bobnarja Bena, nato pa še poročenega pisatelja Nicholasa, ki je nanjo tako nor, da želi zapustiti svojo ženo. Štrene celotni zgodbi mešata dve skrajno pubertetniški najstnici (sploh ena, druga le sledi prvi), ki je nora na Bena in z vmešavanjem naredita kar nekaj sranja.
Sam film je dolg skoraj dve uri, a je precej dinamičen, kar smešen (ne haha smešen, ampak se malo muzaš) s prelepo podeželjsko pokrajino. Zadnja tretjina oz. četrtina filma pa je malo preveč resna, malo preveč drame (da bi še lahko bila komedija), ampak mene ni preveč motila.
V bistvu že videna zgodba, mešanica komedije zmešnjav in resne drame, ki prepriča z dobro atmosfero, solidno odigranimi liki in situacijami, ki bi se lahko zgodile vsakemu.

Gemma Arterton meni osebno (razen lepega obraza in dobre postave) ni dokazala, da je kos tej vlogi (oz. kateri koli zahtevnejši); za razliko od vseh ostalih, ki so po mojem mnenju zelo dobro opravili svojo nalogo (sploh najstnici ... res te roke zasrbijo, da bi ju malo oklofotal). Lik Andy mi je bil pa všeč z ali brez majice twisted.gif oops.gif Na RTV je bila v oceni filma graja, da so liki preveč enoplastni - meni se ni zdelo moteče.

Ocena: 7+

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

• Guests

Posted 23 February 2011 - 09:48 AM

Meni se je zdel pa ta film se kar slab. Dominic Cooper in ta fant, ki je igral Andyja sta mi bila vredu, pa lik Nicholasa, vsi ostali pa... meh. Zgodba se malo spogleduje z romanom Far from the maddening crowd od Thomasa Hardy-ja (namensko, al baje po nekem stripu, ki je narejen po Hardyju). Tudi eden od pisateljev na farmi (farma je kao writers retreat) pise nek esej o Hardyju, tako da je tega polno v filmu, ampak jaz sem gledala Far from the maddening crowd iz 1998 (brala nisem), pa mi je slo to v filmu potem na zivce, ker se mi je zdelo slabo izpeljano.

Gemma Arterton se mi je zdela grozna, fuj fej, ne vem, ce bom se gledala kak film z njo. Dogajanje je malo razcepljeno, tako da nobeno zadovoljivo ne pripelje do konca, oz. pripelje do konca, samo da vmes manjka tricetrt zgodbe. Karakterji, razen parih, nedodelani, skratka, jaz sem pricakovala od filma precej vec. Je pa pokrajina res lepa, kar vsaj malo odtehta, ker gledam te filme tako ali tako zaradi angleskega podezelja. biggrin.gif

6/10
  • 0

#3284 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 24 February 2011 - 10:20 AM

QUOTE(Kinky @ 4. 1. 2011 - 9:12) View Post

How to Lose Friends & Alienate People (2008)

IPB Image

A British writer struggles to fit in at a high-profile magazine in New York. Based on Toby Young's memoir "How to Lose Friends & Alienate People".

Po vseh ponesrečenih komedijah končno ena, ki je originalna, in med gledanjem katere sem se zalotila, kako lovim zrak, in se skoraj dušim v lastnih solzah zaradi huronskega smeha. biggrin.gif

Razlog, da je film še boljši, kot bi drugače bil je zagotovo Simon Pegg, ki igra, kot da je ta vloga bila napisana samo in le zanj (zagotovo se ga spomnimo iz Shaun of the Dead in pa Hot Fuzz); drugače je igralska zasedba vrhunska, eni se boljše odrežejo kot drugi (še najslabše po mojem mnenju Kirsten Dunst, čeprav je popolnoma simpatično bitje). smile.gif

V zadnjem mesecu sem pogledala veliko samooklicanih najstniških komedijah, in v vseh 15ih se nisem tako smejala, kot pri tem filmu. Humor je na nivoju, britanski, upam si tudi trditi, da film ne bo ravno vsem povšeči, ampak meni je bil naravnost pisanna kožo, pravo malo presenečenje in poslastica, zato se nahaja v tej rubriki.

-10 thumbup.gif

Včeraj pogledala in je res dobra komedija. Sicer nisem ravno lulala od smeha, ampak kot je Kinky napisala - res prijetno preseneti z dobrim humorjem!
  • 0

Put A Kilt On It!

#3285 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 24 February 2011 - 01:44 PM

Jusqu'à toi
Every Jack Has a Jill (2009)

IPB Image

Vsebina: Chloe is a 20 something living alone in Paris and in her dream world, searching for her perfect man; Jack is a 30 year old American who wins a trip to Paris from a Coke can - and is promptly dumped by his girlfriend.
So Jack heads to France at the behest of his best friend (a marvellous Billy Boyd) - however, on his arrival he's missing his suitcase. This lost luggage ends up in Chloe's hands on the other side of Paris and despite warnings from her friends not to open it, she does - and falls in love with the contents. And therefore the owner too.
So she decides to do everything she can to find this man of her dreams...will it work out?

Mnenje: slučajno sem naletela na ta film in se mi je zdel zanimiv predvsem zaradi Mélanie Laurent saj mi je bila v Neslavnih barabah zelo všeč. Po ogledu niti ne vem kako naj vsebino povzamem oz. opišem ... vse je napisano zgoraj.
Nič posebnega. Če ga pogledate prav; če ne, tudi ne boste nič zamudili.

Ocena: 4+
  • 0

Put A Kilt On It!

#3286 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 27 February 2011 - 02:45 PM

The Next Three Days (2010)

IPB Image

Kriminalna drama, ki govori o tričlanski družini, žena je obtožena umora šefice, s katero se je grdo skregala. Mož jo na vsak način hoče spraviti iz zapora, a ni nobenega dokaza o njeni nedolžnosti.
Nazadnje se odloči, da ji pomaga pobegniti,
in naredi mojstrski načrt, da bi vse izpeljal, za kar ima tri dni časa ...

Fenomenalen film, napet od začetka do konca, prav prikoval me je pred zaslon. Ima par momentov, ko mi je šlo srce v hlače, konec je nepredvidljiv do zadnjega momenta.
Russell Crowe upraviči sloves enega najboljših igralcev svoje generacije, Elizabeth Banks v vlogi žene je super, film pa premore še kar nekaj znanih imen (Liam Neeson, Olivia Wilde ...).
Bodite pozorni na začetek filma, ker je izsek iz sredine in nosi skriti pomen, vsaj jaz sem tako dojela. In doda filmu še piko na i.

trailer

10/10

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 27 February 2011 - 06:40 PM

10/10? Uf.

A ni to remake od Pour Elle?
  • 0

#3288 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 27 February 2011 - 07:10 PM

Je, ja. Pour Elle (Anything for Her) še nisem gledala.

• 0

― V. Van Gogh

#3289 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 01 March 2011 - 03:39 PM

Pogledala LOVE & DISTRUST

"Ljubezen in nezaupanje" prinaša pet kratkih filmov z znanimi igralci in igralkami.

Film je omnibus petih kratkih zgodb z znano igralsko zasedbo:
THE SUMMER HOUSE (2009; drama; VB; režija: Daisy Gili) Film govori o trenutku v življenju mladega dekleta. O prelomnici in pomembni odločitvi: naj se vrne ali naj gre naprej? Jane (Talulah Riley) je poleti 1969 v Franciji na obisku pri svoji teti, potem ko je zapustila Richarda (Robert Pattinson), nezvestega prvega fanta. Jane se o tem posvetuje s svojimi starejšimi sorodniki, ko se nenadoma pojavi Richard, ki bi rad svoje dekle nazaj.
BLUE POLES (2004; drama; Avstralija; režija: Darcy Yuille) Avstralija leta 1974. Libby (Hallie Shellam), utrujena hipijka, beži pred propadlo ljubezensko zvezo. Avtomobilski prevoz dobi pri mladem kmetovalcu Milesu (Sam Worthington), ki je namenjen v Canberro. Medtem ko prenočujeta v nekem motelu, Libby bere njegov dnevnik in se spomni izkušenj, ki sta jih v kratkem času doživela skupaj. Resnica v Milesovih besedah jo privlači in obenem vznemiri. Film prinaša zgodbo o ženski, ki skuša razumeti navzkrižje svojih želja in odgovornosti.
GRASSHOPPER (2006; drama; ZDA; režija: Eric Kmetz) Film prinaša tragično zgodbo o dvojici, ki si prizadeva prebiti zid človeške komunikacije. Travis (James Franco) se skriva za tehnologijo, prenosnimi telefoni in računalniki, da bi se izognil čustvenemu soočenju z drugimi. Terri (Rachel Miner) se skriva za ličili, visokimi petami in prostitucijo, da bi se izognila čustvenim pretresom. Njuni poti se prekrižata nekega kratkega večera, ko Terri najde telefon, ki ga je bil Travis izgubil na vlaku. Naključje ju zbliža, a ju bo tragičen dogodek nazadnje za vedno spremenil.
PENNIES (2006; drama; ZDA; režija: Warner Loughlin, Diana Valentine) Zgodba o Charlotte Brown (Amy Adams), natakarici in mladi materi samohranilki, ki bi za svojo hčer Jenny naredila vse ¬– tudi to, da bi šla čez rob. Ko se pojavi grozeči lik na drugi strani telefonske žice, ima dve uri časa, ko mora zbrati dovolj denarja, če hoče še kdaj videti smehljaj svojega otroka. Edina možnost zaslužka so njene stranke. Ura odšteva, mlada mati pa se sooča z eno ekscentrično zahtevo za drugo, razkriva svojo očarljivo ranljivo plat in sredi zmešnjave vzbuja navdihujočo moč. Z nogami trdno na tleh se Charlotte osredotoči na bitko s časom in nalogo, ki jo mora opraviti.
AUTO MOTIVES (2000; komedija; ZDA; režija: Lorraine Bracco) Improviziran izbor zgodb o ljudeh in njihovih avtomobilih. Igrata tudi James Cameron in Robert Downey Jr.

En kup znanih igralcev ... ene zgodbe boljše kot druge ...
Ker si o filmu prej nisem nič prebrala, sem pričakovala, da se bodo zgodbe nekako med seboj prepletle ... no, niso se. Mi je bilo kar zanimivo pogledat.
Pa ne morem verjet, da Pattinson nisem spoznala ... ga nisem pričakovala in sem šele na koncu videla da je on ... sploh ni bil tako grd, kot mi je drugače
  • 0

Put A Kilt On It!

#3290 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 03 March 2011 - 08:07 AM

Končno sem pogledala The Girl with the Dragon Tattoo (2009) / Män som hatar kvinnor
Hud film, res ... dam mu oceno 10/10 ...
komaj čakam, da pogledam nadaljevanje!
  • 0

Put A Kilt On It!

• Guests

Posted 03 March 2011 - 10:12 AM

Ker sem se glih zbudla in sem cela zatalana, da se nisem pripravljena na zivljenje izven tegale ekrana, si bom vzela cas, da kaj napisem, ker temo pridno prebiram, malo manj pridno pa vanjo pisem. smile.gif

V zadnjem casu sem pogledala dve romanticni komediji, in sicer Life As We Know It in Love and Other Drugs.

IPB ImageIPB Image

Oba filma sta bila kar lustna, ne glede na ocene na IMDB-ju, pac, ko gledam tak film, ga gledam zato, da dam mozgane na paso in ne pricakujem ravno nekih presezkov.

Life as we know it govori o dveh "prijateljih", ki dobita kot dediscino majhno puncko svojih najboljsih prijateljev, ki umreta v prometni nesreci. Nalogo sprejmeta, kljub temu, da si nista najbolj naklonjena in skozi taksne in drugacne kolobocije spoznata, da dobro funkcionirata skupaj. Konec ti je lahko jasen ze na zacetku, ampak saj niti ni namen filma, da bi odkrival toplo vodo. Lusten film za sprostitev.

7/10

Love and Other Drugs sem si snela zaradi Anne Hathaway, ker mi je pac vsec, in v tem filmu je... kaj pa vem, ne vem, ce je to ravno njen zanr. V trenutkih, ko je njen lik resen, tragicen, je krasna, v lahkotnih trenutkih ji pa nekaj manjka... Ce je kdo gledal Rachel Getting Married ne bo dvomil, da je kot igralka FUL dobra, ampak... No, ni vazno. smile.gif Njena protiutez je Jake Gyllenhaal in moram reci, da imata super, res super kemijo med njima, kar je za gledalca fajn, ker se lazje vzivi v film in v zgodbo, ce glavna protagonista delujeta kot dejanski par. Zgodba se odvija okrog mladega fanta, zenskarja, ki prodaja farmacevtske proizvode in je prvi, ki v Ameriki zacne prodajati viagro. Nasproti je punca, ki ze zelo mlada trpi za Parkinsonovo boleznijo in ko se spoznata, se spoprijateljita predvsem na podlagi seksa, saj ona zaradi svoje diagnoze noce nic resnejsega. V filmu je veliko golote, kar je prijetno za pogledat, ker oba zgledata fajn, sicer pa to ni glih tipicna romanticna komedija, ker nosi malo globlje sporocilo. Meni je bil vsec.

7,5+/10

Poteeeeem, sem gledala Grown Ups, na predlog brata, ki ga je ze pred casom gledal v kinu.

IPB Image

Komedija kot komedija, jaz jih ne maram prevec, ampak je bila kar smesna - fant je zaspal, jaz sem se pa hahljala zraven v postelji. Govori o petih fantih, ki so v mladosti zmagali na solskem kosarkarskem turnirju, zdaj, kaksnih 20 ali 30 let kasneje pa se spet srecajo na pogrebu svojega kosarkarskega trenerja in potem skupaj z druzinami prezivijo vikend v koci ob jezeru. Spodobno!

7/10

Pred kratkim sem pogledala tudi Dirk Gently od BBC-ja.

IPB Image

Gre za TV adaptacijo Douglas Adamsove knjige Dirk Gently's Holistic Detective Agency. Kot DA fan pac pogledam vse, kar pride njegovega na tv. smile.gif Zgodba je o nenavadnem detektivu, ki na holisticen nacin preiskuje primere, za katere ga najamejo. Holisticen v smislu, da je vse na svetu med seboj povezano po nekem dolocenem kljucu, ki je pogosto oseba, ki se v primeru pojavi v vec razlicnih situacijah. Bolj natancno - preiskovat zacne na cisto nakljucnem koncu in potem holisticno pride do resitve. (Ena mojih ljubsih situacij iz knjige je, ko se vozi po neki cesti in se izgubi, nato pa sledi nekemu nakljucnemu avtomobilu, ki zgleda kot da ve, kam gre. Na koncu ne pride tja, kamor je hotel priti, pride pa tja, kjer mora biti. biggrin.gif) Ce pustim knjigo ob strani, adaptacija je vredu, Dirk je sicer malo drugacen, kot pa bi si ga predstavljala po knjigi, ampak nic zato. Glavni igralec je dosti bizaren in dobro odigra vlogo. Kot celota je pa zgodba pac malo nenavadna, obarvana z angleskim humorjem, inteligentna in pac... svojevrstna. smile.gif Ne priporocam vsem, priporocam pa ljubiteljem DA in angleskega humorja.

8+/10

Dost zaenkrat. smile.gif
  • 0

#3292 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 04 March 2011 - 01:55 PM

QUOTE(Kami @ 3. 3. 2011 - 8:07) View Post

Končno sem pogledala The Girl with the Dragon Tattoo (2009) / Män som hatar kvinnor
Hud film, res ... dam mu oceno 10/10 ...
komaj čakam, da pogledam nadaljevanje!

Pogledala še obe nadaljevanji in moram rečt, da sem navdušena.
Drugi del je res malo bolj medel (če ga primerjamo s prvim), ampak tretji del je pa spet napet, zanimiv. Igralci fenomenalni, atmosfera dobra, zgodba super - ob priliki moram prebrat še knjige.

Celotni trilogiji podeljujem 10/10
  • 0

Put A Kilt On It!

#3293 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 14 March 2011 - 11:06 AM

Joj si me spomnila, da imam 3. del še vedno na disku. huh.gif Moram pogledat.

3 idiots (2009)

IPB Image

IMDB

Ta film sem si včeraj pogledala, ker se je na Partisu pojavil dolpoteg ph34r.gif , in mi je iz opisa delovalo dokaj zanimivo. Dobila sem precej dolg (a čas hitro mine) indijski film (ne poznam jih veliko, a po tem zagotovo sledi ogled še kakšnega) o prijateljstvu med tremi sošolci na fakulteti za strojništvo. Tam se spoznajo, so iz različnih okolij; en od njih Rancho (odličen Aamir Khan) je naravni talent za strojništvo, ostala 2 malo manj; en hoče doštudirati, da bi svoji družini omogočil lažje življenje, drugi ker je to želja njegovega očeta.

V filmu je nemalo komičnih situacij, dobrega humorja, in četudi je večina prizorov predvidljivih, to ne odvzame točk filmu. Postreže s svežino, ob določenih situacijah in dialogih sem se nasmejala. Prijeten film, če ga lahko označim na kratko, in mislim, da ne bi smel razočarati tudi vas. wink.gif

Aamir Khan je čudovit, v resnejših in bolj čustvenih prizorih, kot tudi v tistih bolj komičnih situacijah. Film vam tekom gledanja posteže z mnogimi življenjskimi nauki, ki jih ne boste videli prvič, a jih servira na tako zanimiv način, da se vam bo zdelo tako. Ljubezen, prijateljstvo, tekmovalnost in odraščanje so tematike, ki se v filmu pojavijo.

Meni zelo všeč, 8++++/10. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3294 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 March 2011 - 11:10 PM

Sam en uskok biggrin.gif

Če se mi vrjame al pa ne biggrin.gif jz sm z enim od teh igralcev v Indiji v Bodhgayi snemala en film ( midve s prjatlco kot statistke ) in potem smo skupi visel v enem čošku in pil kokokole.

KAKO je svet MAJHEN!!! smile.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3295 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 14 March 2011 - 11:11 PM

thumbup.gif

Se spomnim, ko si govorila.

• 0

― V. Van Gogh

#3296 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 March 2011 - 11:13 PM

Aha, tudi jaz se spomnim! : )

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3297 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 March 2011 - 11:13 PM

Jaz tudi;).
  • 0

#3298 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 14 March 2011 - 11:15 PM

^Po ogledu opisa na IMDB in Kinkyjini oceni sem tudi sama pogledala film 3 Idiots, ki me je, milo rečeno, navdušil. Simpatični igralci, luštna zgodba, lepi posnetki in pokrajina, modro(a) sporočilo(a) smile.gif.

Eden najboljših v svoji zvrsti, 10/10! thumbup.gif

Iz čistega dolgčasa sem se namenila pogledati tudi film Grown Ups, ki pa je bil razočaranje na celi črti. Prvo (neprijetno) presenečenje sem doživela že takoj na začetku, ko sem videla, kdo v filmu igra (toliko - meni - antipatičnih igralcev na kupu pa že dolgo ne), ampak sem mu vseeno dala šanso. Po 45ih minutah bednega humorja in najedajočih igralcev/karakterjev sem vse skupaj ugasnila in izbrisala.

Z drugo igralsko zasedbo oz. karakterji in dialogi bi morda celo uspeli tematiko "normalnosti" dostojno predstavit, tako pa ... fail na celi črti.

2/10 down.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3299 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 March 2011 - 11:15 PM

Kak pozorno spremljamo našo soforumašico reo. ˘-˘

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3300 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 14 March 2011 - 11:20 PM

Nego! Moramo paziti, da je Bollywood ne pokvari. sleep.gif
  • 0