Kontracepcijske tablete
Posted 14 April 2011 - 06:46 AM
Posted 14 April 2011 - 07:34 AM
če se zrediš za 10 kg, ti pač mora potegnt, da so to tabletke.
Ja, MORAM se obregnit ob to. Da bi človek za pridobljenih 10 kg krivil tabletke, se zdi meni naravnost debilno. 10 kg, LOL.
Pa imam občutek, da vsi zelo radi takoj krivijo tabletke, da bi pa pogledali še pri drugih vzrokih (prehrana, telesna aktivnost, metabolizem se s staranjem upočasnjuje itd.), tega pa ni na spisku.
Posted 14 April 2011 - 07:48 AM
Posted 14 April 2011 - 07:53 AM
Posted 14 April 2011 - 07:58 AM
Posted 14 April 2011 - 08:17 AM
In ja, verjamem, da so krive tabletke. Pač, na vsakega vpliva drugače, jaz jih poznam dosti, ki so se zredile v času jemanja KT in shujšale ko so šle dol z njh.
Posted 14 April 2011 - 08:19 AM
Tudi če dobiš celulit - gre za pomanjkanje gibanja + tabletke. Pospešujejo pa nastanek, v to pa verjamem.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 14 April 2011 - 08:32 AM
meni je od tabletk libido se zmnjšu. sto po sto od tega, kožo mam edin bol

Posted 14 April 2011 - 09:24 AM

Glede prestavitve- jst to počnem vedno, ko se mi zdi potrebno, brez kakšne slabe vesti ali stranskih učinkov. Če prestavljam, nikoli ne prestavim samo za nekaj dni, ampak vedno po tednih, da dobim M na isti dan pa to. Tut dve zaporedoma sem že večkrat jemala brez kakšne panike, še sploh poleti. sicer mam Yasminelle, apak sej je to vse skupi isto sranje.
Glede libida pa.. Neytiri, sploh ne govori. Meni je to res EDINI razlog, zakaj bi mogoče nehala jemat. Ker mi je prou grozljivo, še posebi glede na to, kok me je včasih metal, ful bedno res. Punce, ki ste nehale s tabletkami- a se potem libido vrne, al ti ga tabletke zbijejo na tok nizko raven in potem za vedno ostane tam?

After all this time?
Always.
Posted 14 April 2011 - 09:26 AM
Posted 14 April 2011 - 09:29 AM
Sicer po dveh letih, but hey....
Je odvisno pomojem, kdaj se ti hormoni poštimajo. Nekako s ciklusi, se je vrnil tudi libido.Dokler ni blo M sem bla pa praktično vse dneve in mesece enaka in čustveno enako otopela....
Zdaj pa vidim napredek, preko celega meseca, sploh veselo pa je v času okrog ovulacije....
najbolj je pa M. šokiran (in srečen). Zdaj vsaj vidim da ni bil problem v njem, ampak v meni. Res, to da me ni privlačil, je blo zakamuflirano vse skupaj - enostavno mi ni bilo do seksa, pa tudi če bi bil ne vem kdo. Zdaj je pa ql, mi vedno je - razen pač v času M, takrat pa ne maram.
Posted 14 April 2011 - 09:43 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 14 April 2011 - 09:51 AM
Posted 14 April 2011 - 09:56 AM

Posted 14 April 2011 - 10:07 AM
Posted 14 April 2011 - 10:29 AM
Še je upanje zame.

Glede prestavitve- jst to počnem vedno, ko se mi zdi potrebno, brez kakšne slabe vesti ali stranskih učinkov. Če prestavljam, nikoli ne prestavim samo za nekaj dni, ampak vedno po tednih, da dobim M na isti dan pa to. Tut dve zaporedoma sem že večkrat jemala brez kakšne panike, še sploh poleti. sicer mam Yasminelle, apak sej je to vse skupi isto sranje.
Glede libida pa.. Neytiri, sploh ne govori. Meni je to res EDINI razlog, zakaj bi mogoče nehala jemat. Ker mi je prou grozljivo, še posebi glede na to, kok me je včasih metal, ful bedno res. Punce, ki ste nehale s tabletkami- a se potem libido vrne, al ti ga tabletke zbijejo na tok nizko raven in potem za vedno ostane tam?

ma jat tud vem, da ni problem v p-ju, k se dobr razumeva, všeč mi je, sj drgač velik seksava, sam nism tok potrebna k tkrt k sva začela, k še nism jemala, pa pač leta prej... to bi si fuuuul rada vrnila, k meje jwe odkar pomnim ful metal..
Posted 14 April 2011 - 11:26 AM
Še je upanje zame.

Libido je bil na koncu res kr problem, ampak ne največji. Bolj je bil problem to, ker enostavno telo ni sodelovalo z glavo in tudi ko sm bla ful zrajcana ni bilo prave vlažnosti, al pa včasih sem bila na začetku ful zagreta potem pa me je kar nekaj zmotilo. Po prenehanju sem bla kak mesec prav malo boga ker me je res razganjalo še za nazaj. Zdaj se je vse znormaliziralo in očitno tudi fantu bolj "dišim".
Posted 14 April 2011 - 12:03 PM
Posted 14 April 2011 - 04:21 PM
Moj ginekolog sicer ni naklonjen npr. več mesečnemu nenehnemu jemanju KT, ker se baje mora sluznica
čistit, ampak za 2 ali 3 škatle skupaj pa ni nasprotoval. Jaz tudi nisem opazila kaj drugačnega pri M po 2 škatlah,
bolečine pa so nekoliko MANJŠE.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 April 2011 - 04:24 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users