Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3281 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 October 2010 - 08:30 PM

Oooooo, kera bedna: avtomobili, ki so predelani na plin, ne smejo bit na parkplacu pred stadionom Stožice, ampak navijače k vse razfukajo pa spuščajo not. down.gif Sej ne, da so to STARA, že odpravljena, EU pravila ... debili AJEBES.jpg
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3282 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 October 2010 - 08:32 PM

Ja, alpa v garažah tudi ne smejo nekaterih, itd. Kolkkrat sem jaz že pozabla na to.. ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3283 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 October 2010 - 08:38 PM

Ja, in zdej nej grem po nov avto al kva?! Mrš pa razvitost... kok pa je možnost, da bo plin eksplodiral? če lih nau kdo požigu, pol bi šlo tko vse u luft.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3284 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15255 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 October 2010 - 08:54 PM

Folk, ki je samooklicani 'partyanimal', v bistvu je pa samo virtuozen v konzumiranju alkohola. Ki postane partyanimal po 15ih slamerjih in potem pobruha pol fleta. Fak.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3285 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 October 2010 - 09:00 PM

QUOTE(Sally @ 12. 10. 2010 - 14:31) View Post

Tako bom na svojem delala jogurt in sir doma, pa tudi testenine, pa kruh se bo tudi doma pekel.

Vse lepo in prav, ampak bi te rada vidla z dojencelnom ali dvema v naročju, z goro perila in s kosilom na štedilniku, če se ti bo še meri dal delat sir itd laugh.gif
  • 0

#3286 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 13 October 2010 - 09:27 PM

Da so pri nas knjige še 1 krat dražje, kot če jo kupiš preko Interneta. Plačala danes 16 evrov, na netu je 8. down.gif down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3287 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 October 2010 - 09:32 PM

Da so nasploh drage knjige, pri nas stane ena 116€! Okej, sicer dobiš nek popust, pa je še zmer okol 100! Pa še ena 96, a so normalni. Sej maš lahko kopije, samo ne pa knjigo k ma več k 1000 strani, pa pol vse ven leti k greš parkrat čez. Pa valda vsako leto izidejo nove, si s tastarimi od prejšnjih letnikov nimaš kej pomagat.

• 0

#3288 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 13 October 2010 - 09:41 PM

QUOTE(Kinky @ 13. 10. 2010 - 22:27) View Post

Da so pri nas knjige še 1 krat dražje, kot če jo kupiš preko Interneta. Plačala danes 16 evrov, na netu je 8. down.gif down.gif

ja!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3289 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 13 October 2010 - 09:47 PM

Sej je tko z vsemi stvarmi, ne smao s knjigami ermm.gif cry.gif

Mene npr. isto moti za superge- v Londonu so 55L, pri nas pa 110€. Dobra računica, res.
  • 0

After all this time?

Always.

#3290 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 October 2010 - 09:54 PM

Po drugi strani pa ... Pri nas je pivo nekje med 2 in 2,5€, na Irskem pa tujih piv ne dobiš pod 5€. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3291 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 13 October 2010 - 10:43 PM

Včeraj sem kupila 7 knjig za 2 evra. Seveda ne v Sloveniji smile.gif
  • 0

#3292 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 October 2010 - 12:56 AM

Kje pa?
Kake knjige?

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3293 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46137 posts

Posted 14 October 2010 - 05:15 PM

QUOTE(Kinky @ 13. 10. 2010 - 22:27) View Post

Se strinjam.

Na živce mi gre tudi to nenehno bentenje čez to, da se na forumu le lepijo slike in da se piše le o postranskih stvareh kot npr. o kremicah, frizurah ipd. Ne vem no, če to koga moti pa naj odpre temo o kateri želi debatirat ali pa naj nadaljuje debato, če je taka tema že odprta. rolleyes.gif

PS: to ne leti na nobenega osebno, ampak poln k. že imam tega, da ljudje samo kritizirajo, sami pa nič ne prispevajo, da bi se to spremenilo.
  • 0

#3294 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 October 2010 - 05:18 PM

Ja kalypso, jaz sem že razmišlala o tem, da bi mogoče kako novo temo odprla ampak sem prišla do zaključka da itak ni nobenga sogovornika na forumu več, ki bi bil zainteresiran za take teme. Par jih odpiše neki na hitr, večina pa ne.

Pa, če eni lahko gor jamrajo o tem kako so se jim nohti polomili, in kakšna groza je to, lahka pa eni tut o tem, da se nič več konkretnega ne pogovarjamo ;P
  • 0

#3295 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46137 posts

Posted 14 October 2010 - 05:25 PM

Itak da lahko, ampak meni gre to vseeno na živce, ker jamrate navadno prav taki, ki roko na srce na forumu ne sodelujete prav pogosto. Verjamem, da je mogoče razlog ravno v pomanjkanju dobrih tem. tako da ne bodite sramežljivi, pa vseeno odprite temo, ki vas zanima. Saj je vseeno če bo sodelovala le peščica ljudi. Saj za dobro debato ne rabiš sodelovanja celotne zasedbe foruma, ampak je včasih dovolj le par ljudi. wink.gif
  • 0

#3296 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26043 posts

Posted 14 October 2010 - 05:26 PM

jaz to malo drugače vidim - večina stalnih uporabnikov foruma je že predebatirala vse sorte, in potem vsake toliko pride ven še kaka nova tema al pa mnenje, in se to doda zraven. tako kot v ustaljenem partnerskem odnosu al kako naj razložim biggrin.gif pa zdaj se je še faks začel, in je s tem tudi nekaj dela pa veliko novih vtisov (predvsem brucke in erasmus študentke), pa ti ob ne vem, 11ih zvečer, ko vse ostalo odkljukaš, ne ostane še veliko volje o kakšnih globokih temah razmišljat ;) ampak saj bo, včasih se čist iz kakšnega OT čveka razvije super-duper debata, nikar puške v koruzo metat just yet ;).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3297 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86549 posts

Posted 14 October 2010 - 05:27 PM

Na organ mi gre, da se v LJ vse gradi/odpira takooooo počasi.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3298 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 October 2010 - 05:34 PM

Ja nika sej maš čist prav veš.

Kalypso, od kdaj šteje kvaniteta pred kvaliteto? tongue.gif
Jaz osebno raje vidim, da kdo piše poredko, pa takrat kaj pametnega, kot pa da ma 100 postov v temo o tem kaj je za malico, pa 100 v temo katere nadeljevanke gleda pa še 100 v temo kaj bi oblekle. Mi je čisto vseeno, ampak to je sam moj pogled, k me te stvari ne zanimajo glih, kakšna pa mogoče rada prebere take poste.

Če pa kdaj jamramo eni na to temo pa ni tok grozn da se ne bi dal zdržat ane? tongue.gif
Je pa res lažji mal pojamrat k pa se spravt pa odpret novo temo oops.gif

• 0

#3299 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86549 posts

Posted 14 October 2010 - 05:38 PM

Mislim, da je tale forum večini za sprostitev, kakšne globoke debate pa se vodijo kje drugje. In da nis(m)o vse pripravljene govorit o določenih kočljivih temah, ker s tem odkrivamo del svoje intime.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3300 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 14 October 2010 - 06:51 PM

QUOTE(Jinadaze @ 14. 10. 2010 - 18:27) View Post

Na organ mi gre, da se v LJ vse gradi/odpira takooooo počasi.

On the other hand, mene plaši kako se Koper razvija. Skoraj vsakič, ko pridem nazaj zraste ena nova stavba. Novih krožnih križišč se mi sploh ne splača več opazit. Jezi me. Ne maram ga takega. Koper je bil malo prijetno mestece, ne pa to čudo, ki postaja sedaj.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users