Jaz bi vse koše skrila 
Ne obupaj in prijetno tečnari še naprej. Zaropotaj, če je treba. Na neki točki bo menda lažje vrečt tisti bananin olupek v bio odpedke, kot da te poslušata vsak dan, večkrat na dan.
Upam.
Jaz podobno težim in ločujem smeti za cimro. Pasivno agresivno včasih komentiram, pač, trudim se po svojih močeh 
Trudim se biti 'vzgled' - vse embalaže s pokvarjeno hrano izpraznim in očistim, ne pa da se vse avtomatsko vrže v črn zabojnik. Ko vidim včasih kako ona čisti.. ma je bolje, da se jaz tega lotim in da v bistvu še pred tem pomislim kaj se kupi, kako se porablja, da pride do čim manj plastičnih / kakršnih koli odpadkov.
Imava pa kombinacijo posode + biorazgradljive vrečke. Tako drago spet ni, imava dva pokla teh vrečk že kar nekaj časa in še nisva porabili polovice.. se pa ne spomnim, kje sem jih kupila. Prej sva tudi imeli to foro s plastičnimi vrečkami zdaj jih pa nucam za mačje kakce. Tukaj pa žal nisem trajnostno naravnana, celulozni bio razgradljiv pesek še ni prepričal.
Sproti nositi v rjavo kanto za bio odpadke je res najboljša navada
Poleti je bila kar žurka s temi napol razgrajenimi vrečkami, ja
Pa operem tisti koš in se ne sekiram, tudi če ratuje flekast. Vsake toliko sodo nasujem in s kisom še dodatno zasmradim, hah, recimo da spuče. Pob ima tako 'šolo' da da časopisni papir pod bio odpadke in potem skupaj s tem meče v kanto.
Edit: E, spomnila sem se, kupila sem jih v Fiduci, kjer imajo za gostince robo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.