Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#3261 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 29 November 2018 - 10:56 PM

Matilda : )))

https://youtu.be/V-BSCQ_L5RQ

Sicer je mene vednk strah tega, ko delam torto, da bi mi pripravljena zdrsnila s pladnja.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3262 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 29 November 2018 - 11:06 PM

Ups! :) Nam je enkrat cela torta zgrmela na tla, ko smo jo po navodilu babice malo privzdignili, da bi se na fotografiji videl napis na torto (za moje obhajilo). Ker je bila torta na pladnju, je seveda bila do skljoca fotoaparata ze v zraku :lol: Imamo zelo zanimive izraze na obrazih na fotografiji, haha. Takrat se plosc nismo imeli polozenih na terasi, je bil samo grob pesek po tleh, tako da smo morali previdno pobrat s tal, kar se je dalo resit. Psicka je pa potem prisla ostanke ovohavat :D

Fant je zadnjic v kuhinji eno ponev potegnil z omare in je pozabil, da sva imela notri olje od cvrtja enih polpetov par dni prej, tako da je sla polovica po tleh  :cry: Sem takoj dala brisaco na tla, da je vecino popivnala, ostalo sva pa potem z milnico in krtaco drgnila ven, pa sem vseeno mastne odtise nog se par dni brisala po tleh v kopalnici  in laminatu (drugod se ni poznalo : X). Ne bom drugic vec sparala olja  :yucky:

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3263 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 29 November 2018 - 11:15 PM

Samo res si kdaj narediš pasjo uslugo, ko hočeš kaj prihraniti. : )

Hahaha joj kot v filmu, peskana torta.
  • 0

#3264 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 November 2018 - 12:55 PM

Jaz olje nikoli ne pustim v ponvi, če ga hočem prišparat ampak ga vedno zlijem v en kozarec za vlagat ali kaj podobnega, odvisno od količine. Sem prepričana, da bi drugače se mi isto zgodilo ali komu drugemu. :D

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3265 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 30 November 2018 - 02:02 PM

Meni se ni dalo pretakat, ker olja ni bilo hudo veliko notri, pa ko iz ponve kaj ven zlivas vedno podceja in imas potem vse mastno :D Midva cvreva res tako redko in sporadicno, da vmes o tem bolj malo razmisljava :D

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3266 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 30 November 2018 - 04:00 PM

^^
Anouk, kot bi jaz napisala. : ))

• 0

#3267 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85882 posts

Posted 22 December 2018 - 06:06 PM

Polna luna ...
Moz je danes v Cityparku hitel in gledal v luft, ker je iskal eno trgovino, potem pa padel in podrl jaslice oz. praznicno dekoracijo, vkljucno s 3-metrsko ograjo, da je na ves glas zabobnelo, do krvi se je udaril in koleno ga boli. :lol: Prisezem, da bi se mu zraven tako smejala, da bi dobila popadke. :lol:
Fotr je sel pa v eno pekarno po cokoladni zavitek, potem pa v Maxija, kjer so ga vsi bukovo gledali in ena gospa ga je v vrsti milostno spustila naprej. Ko je prisel domov, je opazil, da ima cokolado po celi bradi. :lol:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3268 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 22 December 2018 - 09:31 PM

Polna luna ...
Moz je danes v Cityparku hitel in gledal v luft, ker je iskal eno trgovino, potem pa padel in podrl jaslice oz. praznicno dekoracijo, vkljucno s 3-metrsko ograjo, da je na ves glas zabobnelo, do krvi se je udaril in koleno ga boli. :lol:

Hahahaha, kako sem se sedaj nasmejala, filmsko. :lol1:
  • 0

#3269 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 23 December 2018 - 07:55 AM

Meni je to smotano, da ti nihce nic ne rece, samo gledajo te :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3270 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19125 posts

Posted 09 January 2019 - 10:54 AM

Previjam malega in mu dvignem rito, v tistem se polula direkt v usta in po bodiju. Ok zamenjam bodi, spet dvignem rito, ga pogledam in ves moker po laseh, v uhi in spet po bodiju. 💪😭😂
  • 0

#3271 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85882 posts

Posted 09 January 2019 - 11:26 AM

Meni je en dan v velikem loku cez ramo polulal cel kup svezih tetra plenic. :lol: Doma imam zato prazno, tako da ce ze, polula samo sebe in podlago, mene bo pa verjetno tudi kmalu. :D Puncke je s tega vidika lazje previjat.
  • 0

― V. Van Gogh

#3272 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 09 January 2019 - 11:27 AM

Zakaj? Ker se moras ti preoblect in ne njega?:D
  • 0

#3273 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 09 January 2019 - 11:38 AM

Menda se pri fantkih fajn obnese, ce ga pred/med previjanjem po trebuscku z vlaznim robckom ali mokrim prstom "obrises", menda to sprozi nek refleks in potem lulanje lazje prestrezes s plenico. Podobno se menda obnese tudi sumenje tekoce vode. To smo takrat testirali pri bratcu, se bezno spomnim, ampak ga sama pri 8ih letih nisem prav velikokrat samostojno previjala, da bi vedela, v koliksnem delezu so bile tovrstne taktike uspesne. 

• 0

#3274 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85882 posts

Posted 09 January 2019 - 11:40 AM

Bom probala, ker imamo vsak dan kaksno tako nezgodo. :D

Ora, oba spola te lahko polulata, ampak pri fantkih res dalec nese. :D Bi pa v bistvu raje sebe preoblekla, se vsaj ne derem vmes. :lol:
  • 0

― V. Van Gogh

#3275 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19125 posts

Posted 09 January 2019 - 11:45 AM

Haha, najraje imam, ko ponoči vse polula jao.

Aja pa polulal je tudi oblačila za domov v porodnišnici, tako da sem si morala njihov bodi sposoditi. :)
  • 0

#3276 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 09 January 2019 - 11:50 AM

Punčka te res ne more tako polulat. Moj je enkrat patronažno polulal direkt po majici, joooj :D Mene pa tudi, seveda.

Je pa previjanje oz. umivanje pokakanih rit pri fantih definitivno lažje.

• 0

#3277 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 09 January 2019 - 12:09 PM

Ma ne vem nas je vedno v posvetovalnici vse polulala je pa res da ko vsaj malo pogruntas kako se obnasa kadar kaj pripravlja je pri puncki lazje kaj podlozit :D
  • 0

#3278 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27626 posts

Posted 09 January 2019 - 12:44 PM

Barbarina :lol:

Menda se pri fantkih fajn obnese, ce ga pred/med previjanjem po trebuscku z vlaznim robckom ali mokrim prstom "obrises", menda to sprozi nek refleks in potem lulanje lazje prestrezes s plenico. Podobno se menda obnese tudi sumenje tekoce vode. To smo takrat testirali pri bratcu, se bezno spomnim, ampak ga sama pri 8ih letih nisem prav velikokrat samostojno previjala, da bi vedela, v koliksnem delezu so bile tovrstne taktike uspesne. 

To je tudi kolega razlagal, da vedno najprej odpre pleničko, pihne v področje trebuha/lulčka, zapre pleničko, malo počaka in šele nato nadaljuje s previjanjem. : )
Koliko deluje, ne vem, pri nas ni bilo veliko težav z nekotroliranim lulanjem.

• 0

#3279 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17588 posts

Posted 10 January 2019 - 07:29 PM

Ti naši pacienti so res cvetke in ni nam dolgčas. Danes je eden šel menda srat v koš za smeti, drugi pa je scal v tušu in ga niso mogli spraviti ven. :cry: :lol: Uboge med. sestre in brati, jih občudujem.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3280 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16964 posts

Posted 11 January 2019 - 06:48 AM

Na katerem oddelku pa si? 

Dokler ti otrok ne prdne in ob tem zraven driskne, tako da je drek povsod: po otroku, po tebi, po mizi, po tleh, ... kot se je to naerdilo sosedi, mislim da še gre.  :lol:

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users