Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3261 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16933 posts

Posted 18 January 2024 - 08:55 AM

Meni pa je jasno. V vrtcu imata dva otroka, Juno je zastonj. Zakaj bi placevala v privat za oba, po moznosti se precej vec?
Tudi ce se kopata v denarju ( kar se po mojem ne) se mi zdi da ni treba da ti je za vse vseeno kam gre kes pa koliko.
Nihce od njiju ni z zlato zlico gor zrastel.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3262 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86199 posts

Posted 18 January 2024 - 09:02 AM

Upam, da se hecas ali pa si spet cisto obrnila mnenje. Pred kratkim si imela skoraj identicen komentar mojemu, da zakaj sploh vrtec placujeta. Pa da imata verjetno milijone, si tudi rekla, haha.
Sicer bi pa njena omara placevala privat vrtec za 10 otrok pa se delala/sluzila bi lahko normalno. Prioritete.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3263 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16933 posts

Posted 18 January 2024 - 09:53 AM

Jaz da sem rekla zakaj vrtec placujeta? Ok to se res ne spomnim, dopuscam pa moznost.
Moj point je bil, da tudi ce imata miljone (kar jih nimata) vseeno obracata evre in tudi jaz v njuni situaciji ne bi placevala privat vrtca x2 zato da bi bila otroka isto bolna kot v javnem. Tudi tam ne bi bila izolirana od bacilov.
Ma jst res ne vem zakaj se vse tok na to njeno omaro obesate....pac zenska je tud men brez okusa, to kar nosi mi je vse bruh, ampak realno je pa res da te stvari drzijo ceno in so dejansko kosi, ki jih cez cas lahko se vedno za veliko (ali pa vec) prodas.
Sej tud jaz ne razumem te njene obsesije s tem, ampak vsakemu svoje I guess.
Ne vem od kje sicer miselnost, da ce imas vec denarja ti ga pa ni problem z lopato skozi okno metat in se ne bi sekiral za 100 e tle ali 100 e tam. Veliko se jih res ne, nekateri pa se.
Razlog da nista se kupila hise ni v tem da nimata kesa, zdi se jima neumno dat tok kesa za nepremicnino kot trenutno stojijo cene. In ja, tudi jaz ne bi dala tok denarja.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3264 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86199 posts

Posted 18 January 2024 - 10:00 AM

Si, ja. Pardon, privat varstvo sem mislila, ne vrtca.

Take miselnosti pa jaz nimam. Ti se verjetno zavedaš, da spi-ji nimajo plačane ne bolniške ne nege? Oz. nega je nek drobiž, v primerjavi z normalnim zaslužkom nič.

Denarja imata dovolj, da si s tem olajšata življenje, ampak ona očitno raje pregoreva.

• 0

― V. Van Gogh

#3265 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16933 posts

Posted 18 January 2024 - 11:41 AM

Ja, vem da nimajo.
To je njena izbira, za katero bi jaz rekla da je v dani situaciji napacna - prvo kar rabi je se konkretno skup sestavit.
Mislim da kaj dosti za to ne dela: se vedno kadi, nabija kofete, ok dobro spi zdaj kao oziroma dons je, prehrano ima dissaster.
Pac, morala se bo lotit celostno pa trajalo bo mesece. Nekaj je zacela, tako da mogoce pocasi bo, vsega naenkrat se lotit je pa overwhelming.
  • 0

#3266 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86199 posts

Posted 18 January 2024 - 12:05 PM

Meni se zdi, da je ona že dolgo v survival modu. Pa ta njena prizadevanja so zdaj bolj tako ... Kaplja v morje. Bo moralo prit do adrenalnega zloma, da se bo ustavila. Ampak potem bo trajalo leta, da si bo opomogla.

• 0

― V. Van Gogh

#3267 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23350 posts

Posted 18 January 2024 - 12:06 PM

Enkrat je napisala, da nista bogata.
Meni pa res ni jasno, kako sta lahko njena otroka tolk bolana. Po njenih objavah se mi zdi, da sta več doma kot v vrtcu. Ne vem no, al imamo mi tako srečo al kaj, ampak pri njej se mi zdi res nenavadno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3268 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16933 posts

Posted 18 January 2024 - 01:13 PM

Ja, imate sreco.
  • 0

#3269 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86199 posts

Posted 18 January 2024 - 01:15 PM

Ne, pri njih ni normalno, tamal je imel neko stanje oslabljenega imunskega sistema in ga je 2 leti imela doma. 

Marmelada, je pa velika razlika že to, da imaš enega. 

• 0

― V. Van Gogh

#3270 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27850 posts

Posted 18 January 2024 - 03:00 PM

Včeraj sem jo celo jaz poslušala (mi je dolgočasna drugače), ko je ravno razlagala o sinovem stanju. Kako so to pozdravili.. :wacko:

Marmelada, se sprašujem enako kot ti, ko spremljam vse te bolezni, ampak dajmo potrkat na les. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3271 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16933 posts

Posted 19 January 2024 - 08:54 AM

A je kera vidla story na aninem profilu vceraj, ko se ji ena zahvaljuje za invincible in ji govori da je njen "favorite drug dealer" in da ne sme nehat to proizvajat in da ona zdej ob 22 je cist naspidirana in pise magistrsko (namest da bi spala???).
In ana je to delila kot dober review.
V njem je vse v nasprotju z normalo :lol:
  • 0

#3272 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27850 posts

Posted 19 January 2024 - 06:24 PM

Joj, ja, sem tudi jaz pomislila, ali pa če bi spila kavo, to bi bilo pa nesprejemljivo.
  • 0

#3273 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17651 posts

Posted 19 January 2024 - 06:34 PM

Kavo je že pred leti demonizirala.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3274 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25977 posts

Posted 19 January 2024 - 06:43 PM

Kava je za 'commoners', halo :D Mogoce pride nazaj v modo cez par let kot nov in izboljsan nisni produkt za elito. Mogoce iz zrn, ki jih je prebavila ena od eksoticnih zivali, ki se je sicer od rojstva prehranjevala s superhrano iz amazonskega pragozda. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3275 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27850 posts

Posted 19 January 2024 - 07:14 PM

Matilda, vem, ampak bralo se ni čisto nič drugače.

Anouk, se razume. :wacko:
  • 0

#3276 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86199 posts

Posted 19 January 2024 - 07:16 PM

Zadnje case je tudi v moji druzbi popularno, da se ne pije kave. Ne razumem. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#3277 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27850 posts

Posted 19 January 2024 - 07:19 PM

Hja. Čakajo, da zrna prebavi eksotična žival. :woot:

Jaz nisem nikoli pila kave, ker me želodec boli po njej, mi pa takoooo diši, da si včasih privoščim kakšno Arabico, v katero namakam Speculaas piškote.
  • 0

#3278 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17367 posts

Posted 19 January 2024 - 07:30 PM

Saj to si lahko kupijo, ampak obsojam vsakega, ki to pije. Mogoce hinavsko od vsejedca, ampak vsak ima kje mejo.

Jaz je tudi nisem vcasih pa jo zdaj na veliko. Pa mleko tudi dam notri, ceprav se menda kombinacija spremeni v strup, haha.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3279 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86199 posts

Posted 19 January 2024 - 07:34 PM

Jaz tudi. :D Sploh ne vem, kako sem jo vcasih lahko pila z rastlinskim, zdaj mi je prav ogabna, z vsemi.
  • 0

― V. Van Gogh

#3280 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27850 posts

Posted 19 January 2024 - 07:55 PM

Podgana, vem, malo sem tečna, ko pomislim, kako si folk izmišljuje.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users