Krema / serum za obraz
Posted 16 June 2020 - 05:11 PM
Posted 21 June 2020 - 10:51 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 August 2020 - 04:14 PM
Info za tiste, ki vam je všeč Cerave PM pa se mogoče težko do nje dokopljete, jaz sem dobila zdaj tester zraven ob nakupu sončne od LRP Toleriane Sensitive Creme in je res podobna tako konsistenca kot tudi sestavinsko (brez dišav, z niacinamidom, ceramidi, squalane je tudi notri...). Mazljivost je tudi enaka, lahka, hitro se vpije, prijetna, ne vem kako je nisem prej nikoli opazila.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 03 August 2020 - 08:02 AM
Posted 19 August 2020 - 07:32 PM
[Napoleon]
Posted 19 August 2020 - 08:16 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 August 2020 - 08:22 PM
[Napoleon]
Posted 19 August 2020 - 08:22 PM
Tudi ta gel je ADP pohvalila glede sestavin.Sestavine Hada Labo Skin-plumping gela iz DM:
[Napoleon]
Posted 20 August 2020 - 08:07 AM
Je katera ze imela La Roche Posay Cicaplast Baume B5? ADP je danes ful pohvalila v storijih, a je fejst mastna? Iscem nekaj za jesen/zimo, zdaj imam kar eno brezvezno od Balee.
Jaz jo imam tudi vedno na zalogi. Meni je tudi super in res takoj resi suho kozo, meni tudi nic ne masi. Jaz ponavadi cez poletje kupim tisto potovalno 15ml embalazo ( ker je rok uporabe samo pol leta) in jo uporabljam samo obcasno, pozimi pa kar taveliko in skoraj vsak vecer. Cenovno je tudi ok.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 20 August 2020 - 10:41 AM
Meni je Baume B5 priporočila pediatrinja za tamalo, ker so še ji pozimi naredili taki rdeči fleki hrapave kože. Tole v kombinaciji z LRP Lipikar Syndet AP+ gelom za umivanje in Syndet Baume AP+.
Posted 20 August 2020 - 10:44 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 August 2020 - 12:39 PM
Posted 20 August 2020 - 12:40 PM
Tudi ta gel je ADP pohvalila glede sestavin.

Jaz ga uporabljam občasno, ponavadi zvečer, ker se svetim po njem pa prebogat je za mojo kožo za vsakodnevno uporabo.
Posted 29 September 2020 - 07:31 AM
Ravno gledam te La Roche Posay Cicaplast B, da je več variant: balzam, balzam za občutljivo kožo in balzam ZF 50. O kateri ste ve govorile, a je kakšna posebna razlika med njimi, razen da ima zadnja pač še SPF?
[Napoleon]
Posted 29 September 2020 - 11:22 AM
Jaz imam navadnega, torej samo balzam. Nisem vedela sploh, da imajo še prav za občutljivo kožo.
S spf tudi še nisem poskusila in me niti ne mika, ker če je tekstura enaka kot prvotni balzam bi bilo meni preveč za čez dan (mogoče izjemoma pozimi, če imaš res suho kožo).
Posted 29 September 2020 - 06:52 PM
Posted 30 September 2020 - 07:10 AM
https://axiologybeau...dients-squalene
Zakaj sprasujem, ker ga imam doma in ker mi je mami poslala link da naj bi gsk squalene uporabljal za covid cepivo. In zraven mi je poslala to kako pobijajo te morske pse itd.
Ker se fake news siri hitreje kot real news, mogoce katera ve ce je to res? Sploh kar se tice kozmetike?
Ce vtipkam v google sharks in squalene mi bo itak padla ven potrditev tega....google ze dolgo ni vec kar je bil nekoc. I doubt everything.
Posted 30 September 2020 - 07:17 AM
Ne vem drugače, The ordinary je 100 % plant-derived.
In ja, na spletu najdeš vse, kar hočeš najti.
Posted 30 September 2020 - 07:22 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 30 September 2020 - 08:14 AM
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users